הערב בסדנא

קסנדרה*

New member
הערב בסדנא

נושאי הדיון: מה הירק האהוב עליכם. כיצד אופים עוגת גבינה. ואם ישאר זמן - למה תרצו להתחפש בפורים.
וברצינות, תעלו הצעות לדיון.

ELI105

New member
רעידה, אחלה נושא

באיזה שעה?! הצעה לסדר היום: האם יש בעיניכם מושג הנקרא 'כתיבה לגיטימית' שיומו נובע מקיום מושג הפכי הנקרא 'כתיבה בלתי לגיטימית' אם לא,מדוע ולמה?! ואם כן מה הן הגדרותיכם בקצרה לשני המושגים הנוגדים* *אשר עלולים להיות גם שני קטבים שביניהם נעים מושגים כגון'כתיבה לגיטימית בחלקה' ו'כתיבה סתמית'.

קסנדרה*

New member
אלי יקר סליחה על האיחור אבל הנה

הפרטים: בכל יום ראשון ורביעי בשעה 20.30 אנחנו נפגשים בסדנא שלנו. בהתחלה למדנו היום אנחנו צוחקים ומתברברים בכייף. הסדנא מתנהלת בצ'אט של הפורום הזה. הכניסה היא מהפורום הזה ואז יש ללחוץ על המילה צ'אט המופיעה כאן בעמוד בסרגל העליון למעלה מצד ימין. והופ אתה איתנו. נשמח אם תצטרף. קסנדרה

E lll i

New member
יום ראשון ורביעי ,,שעה 20:30 אהממ

תני לי להביט ביומן תודה על הפרטים אינני ברברן פופולרי במיוחד אבל אם אעבור באיזור אכנס לקפה

צינסקי

New member
../images/Emo4.gif לא אוכל להגיע היום לסדנא

לכן מציע שתדונו על צינסקי. סתם. תעשו חיים , פרועים שכמותכם. אני אדמיין. צינסקי

קסנדרה*

New member
תודה לכם אתם פשוט נהדרים ../images/Emo24.gif

כולכם ביחד וכל אחד, אחת לחוד
קסנדרה

TמחפשT

New member
תודה לך קסנדרה

ויכול להיות שלמדנו כבר הכל על שירה ופרוזה שנגמרו לנו הנושאים לסדנא

קסנדרה*

New member
אני לא בטוחה תמיד יש לנו מה ללמוד

עוד ועוד. אבל בעיקר הדברים נדמה לי שנגענו. אבל כמובן שאתה מוזמן להעלות לדיון כל נושא ואנחנו תמיד יכולים לפתח אותו גם פה בפורום החברתי. שאלות בכל נושא מהנושאים שערכנו בהם דיון בעבר. מטאפורה, דימוי, מטונימיה, סינקדוכה, עקרון ההזרה, הרומנטיקה בשירה, איפיוני השירה המודרנית, דמויות וסוגי הדמויות ועוד. קסנדרה

למעלה