הערב בערוץ הבידור השיראלי

הערב בערוץ הבידור השיראלי ../images/Emo13.gif

הערב בערוץ הבידור הישראלי ישודר הסרט התיעודי "תן לי חתימה" העוקב אחר תופעת ההערצה , גם לאינטרנשיונל שלנו יש נציגות .... לא לפספס
..... הוט בידור ישראלי ערוץ 7 הערב בשעה 22:00 .....

RoNNy770

New member
נצל"ש-הוציאו את הקליפים של דנה ממוזיקה 24 ../images/Emo70.gif

תחפשו ב-ד' ותראו שהוציאו את השם שלה לגמרי מרשימת הקליפים לדעתי ערוץ 24 צריך לקבל כמה נזיפות מאיתנו... http://www.music24.co.il/clips.aspx#

וואי נכון הסתכלתי עכשיו,איזה חוצפנים../images/Emo70.gif..

חשבתי בהתחלה כמו גיא שזה סתם יהיה ביזבוז לשלוח להם מייל , אבל עכשיו אני בטוח אשלח להם מייל ממש חצופים שהורידו את הקליפים של דנה - אלה הקליפים הכי יפים ומושקעים שיש להם בערוץ הזה
.. אבל זה הפסד אחד ג-ד-ו-ל שלהם שהם הורידו,אני בטוחה שהרבה נכנסו לראות את הקליפים של דנה בעיקר את לאב בוי וסרט הודי,אז זה בעיה שלהם, דנה תמיד זמרת מס' 1 נקודה

הם מחכים לה בפינה

מה? אני בדקתי עכשיו ואני לא מאמינה איך ערוץ 24 מעז לעשות כזה דבר? הד ארצי חייב לעשות משהו עם זה,משרד ההפקות,מנהל האישי ניפתחה חזית מרושעת וחסרת רחמים נגד דנה אינטרנשיונל איך שכל העיניינים מתגלגלים לכיוונים לא צפויים!! יואב קוטנר הזה חייב לתת את הדין,אני שונאת אותו כמה רוע יש באדם אחד כמה?

TheMashMash

New member
זהו! אמרתי לכם... ../images/Emo88.gif המצב לא יהיה טוב..

כל הפרגון... יותר לא יהיה פירגון... עצוב. עצוב לי.

RoNNy770

New member
מה האימייל שלהם?

שעה אני מחפשת באתר ולא מוצאת, בקשה שמישהו יתן לי אותו אנחנו לא נעבור על זה בשתיקה..

RoNNy770

New member
תודה רבה רבה, אני עכשיו שולחת להם מכתב.

ואני מבקשת שגם אתם אל תשבו בחיבוק ידיים ותשלחו להם גם אתם.

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifאיזו שפלות!

כמה נמוך אפשר לרדת? כאילו שבלי 24 לא יהיה לה מה לאכול, מי ישמע, עושים טובה.

שני23889

New member
כנסו כנסו כולם לשלוח מייל ובקורות נוקבות!!!

תנו להם בראש כוסאמאמא שלהם אישאללה יורידו תערוץ הזה לצמיתות ואז יפתרו כל הבעיות!!! בואו נתארגן כולם נילך לשרוף להם תאולפנים מה אתם אומרים?!?! חחחחחחחחחח

שניי אני באה איתך לשרוף להם את האולפנים חחח

יאללה נראה להם מה זה להחרים את הקליפים של דננננה חחחח

AlanisJunkie

New member
זה פשוט חוצפה!

אנשים, לא הגיוני שערוץ ציבורי שבעצם מהווה מונופול על תחום הקליפים הישראלים, יתנהג בכזו ביריונות ויסיר את הקליפים של אחת מעמודי התווך של המוזיקה הישראלית!! זו פשוט ביריונות ותהיה הסיבה אשר תהיה, התנהגות כזו פשוט מבישה ואף מפחידה. שכל אחד מכם (גם אני) יכתוב מכתב למנהלי הערוץ ויביע את סלידתו מהמהלך. ואם בכל זאת בעלי הערוץ מעוניינים להיות ביריונים על דנה, עלינו הם ממש לא יכולים - וכן, נעמוד מאחורי דנה ונפתח בחרם על הערוץ, כתשובת נגד שהיא די "שן תחת שן". אני מבחינתי לא אפתח את הערוץ הזה עד שדנה לא תוחזר לרשימה. מושיקו, הייתי מציע אפילו לפתוח שרשור נעוץ בעניין - חרם על דנה משמעו חרם עלינו! על המעריצים! וכשפוגעים בנו אנו צריכים להתגונן, אם יש צורך אז נפתח בחרם משלנו על ערוץ 24.

שני23889

New member
בואו נעשה את זה!

אני מצידי הולכת לשם מראה להם מזה נרים אותם על טיל חחח חייבים לעשות משהו בנידון באמת זאת פגיעה בנו!!!

AlanisJunkie

New member
אני כבר כתבתי מכתב ושלחתי להם במייל

את הנוסח לקחתי מדברים שכתבתי כאן: לכל מאין דבעי, גיליתי היום שהסרתם את רשימת הקליפים של דנה אינטרנשיונל מאתרכם וערוצכם מסיבות כאלה או אחרות. העניין מאוד מתמיה, שכן תהיה הסיבה אשר תהיה, זה מרגיש כמו עונש קולקטיבי. אלפי אנשים אוהבים ומעריכים את דנה ומחכים לקליפים שלה ולא הגיוני שערוץ ציבורי שבעצם מהווה מונופול על תחום הקליפים הישראלים, יתנהג בכזו ביריונות ויסיר את הקליפים של אחת מעמודי התווך של המוזיקה הישראלית! זו התנהגות מבישה ואף מפחידה. אני פשוט מביע את סלידתי מהמהלך ואם בכל זאת הנכם מעוניינים להיות ביריונים על דנה, עלינו המעריצים ועל כל שאר האנשים שאוהבים מוזיקה שאינה תלויה בכלום - אתם ממש לא יכולים - וכן, נעמוד מאחורי דנה ונפתח בחרם על הערוץ, כתשובת נגד שהיא די "שן תחת שן". אני מבחינתי לא אפתח את ערוץ 24 עד שדנה לא תוחזר לרשימה ואני מתכוון לסחוף את חבריי, משפחתי וסביבתי הקרובה. מעריצי דנה כבר מאוגדים מאחורי הרעיון. חרם על דנה משמעו חרם על אוכלוסיה הרבה יותר רחבה מאשר דנה עצמה. שקלו שוב את המהלך, הוא לא טוב לדנה כמו שהוא לא טוב לכם. בברכה. יוסי

למעלה