הערב- ברייק פרסומות מיוחד

הערב- ברייק פרסומות מיוחד

אחלה רעיון של ראובני. הערב בסרט המדובר של יובל נתן יופיע ברייק פרסומות ובו הפרסומות המיתולוגיות של ראובני ב10- שנותיו של ערוץ 2. פרטים נוספים בידיעה מאייס.

johny_abola

New member
מוזר

מתוך האייטם באייס: "בברייק עצמו, יככבו 11 פרסומות של לקוחות המשרד מכל הזמנים, חלקן פרסומות שכבר הפכו ל’קאלט’ דוגמת ’דודי התותח’ (012 קווי זהב), והילד המטפס על פחיות קולה של המתחרות כדי להגיע ל-RC קולה". דווקא פרסומות של ראובני-פרידן שהפכו לקאלט הן מן הסתם: 1. הבלתי נשכחת והמזוהה ביותר עם תחילת שידורי ערוץ 2 של קסטרו עם יעל אבוקסיס וליאור מילר. 2. תפוזינה (היא של ראובני, לא?).

ממש הופתעתי

מבריק הכל! מירן סחה עליך שמו את מאסט שלך "מירן סחה עליך שמו את מאסט שלך" (בקול מעצבן משהו)

johny_abola

New member
זה המיטב של ראובני?

זה אולי המיטב של ראובני בשנה ומשהו האחרונות.

עם כל הצניעות...

לא הייתי מכניס את מאסט לפנתיאון הפרסומות של ערוץ 2 ובטח ובטח שגם לא את "חגיגה" עם גידי גוב. ברור שהיה כאן שילוב שם פרסומות קלאסיות (RC עם הילד שדורך על הפחיות), עם פרסומות של ראובני שרצות עכשיו. אגב, אם אנחנו כבר בעין ביקורתית, שמתם לב כמה זמן מסך קיבל אודי פרידן והפרסומות של ראובני בסרט של יובל נתן? האם זה מקרי או שזה קשור לזה שראובני קנו ברייק שלם? גם לבאומן שלקחו חסות לסרט עם סלקום היתה חשיפה יפה של פרסומות בסרט ואילו משרדים כמו קשר ושלמור לא הוזכרו בגלל בתולדות ערוץ 2. לדעתי היה פה שילוב מסוכן ומאוד לא אתי בין תוכן לפרסום. משונה שדווקא יובל נתן היה הראשון ליצור כזה תקדים ומעניין אם עוד מישהו שם לב לזה חוץ ממני ואם זה יעורר דיון ציבורי.

OrenJuice

New member
המנצחת הגדולה

היא בלי ספק סלקום (באומן בר ריבנאי). הם קיבלו את מלוא זמן המסך. כל שניה צצה לה עוד פרסומת של סלקום ועוד אחת ועוד אחת ועוד אחת.. עד שנמאס לי לספור (ואני עוד נחשב לקוח שלהם 052 - אז מה אני צריך את זה בכלל?). בקשר למקבץ "ראובני פרידן", אני מסכים שהיתה כאן הכלאה בין העבר להווה. ציפיתי ליותר עבר וקיבלתי יותר מדי הווה. בכל אופן, שכחתם לציין את תאומים (גיתם) והחלב בחלל שעלה כנקודת ציון. אגב, תגידו זה רק בטלויזיה אצל אבא שלי או שאיפרו/סידרו/סיפרו/צבעו את יעל בר זוהר כמו זונה? סליחה מראש על הביטוי.

amiro007

New member
ציצי בר זוהר??אממ תלוי

פשוט דופקים לה שימר על הלחיים קצת שמן מבריק לרגליים והום יש לך כוסית בפוטנציה..

למעלה