הערב בשידור

הערב בשידור

כולי תקווה שבשידור הערב בו יצפו הדיירים בכל הפסילות שלהם ישדרו גם את בוקר יום שלישי בו גברת פרידה השכימה קום ודיברה אל אהובתה תותי משום שהיא טוענת שעתה הכל כמו שצריך במשימה עאלק.... ולא די בכך אלא מטיפה לנופר על שפסלה את המשימה שתבדוק קודם את עצמה...אישה בגילה ... אם לא ישדרו זאת אבין שהכל מכור... שבת שלום לכווווווווווווווולם

abigl

New member
צודק! והלוואי שמחר בערב יטפלו במועמדים החדשים

ויחסכו כבר מאלה שעמדו להדחה המון פעמים את דפיקות הלב המיותרות. מקווה שישאירו את החדשים ל"ראש בראש"... נראה את ליעוז/סיוון/אלעד "נהנים" בפעם הראשונה מהחוויה המפוקפקת הזו והמתח הנורא של הידיעה שאתה נשאר או הולך.

ופרידה עשתה את הצפוי ולקחה את התספורת.....

למרות שהיא הייתה צריכה להיות לא צפוייה ולותר על התספורת. ולא לבקש שירים מהאח הגדול. ולא לשחק עם האחרים כדור רגל ולאבד את הכדור,כי זה צפוי. וליהיא לא הייתה צריכה לקחת את ערכת הצבע כי זה צפוי. ולא הייתה צריכה למחוא כף השהיא צוחקת,כי זה צפוי. ועוד ועוד ועוד לגבי דיירים אחרים. אבל " כמובן " שרק נופר וגיקי אשמים. הערב הם יוכלו לראות את כל הטעויות שלהם.

אני מתה שיראו את זה רק בגלל

שפרידה שיקרה ואמרה לליהיא שהיא לא דיברה לתותי, ואתמול ליהיא אמרה לכולם והתפארה בכך שפרידה לא דיברה לתותי.. אני מתה לראות את הפרצוף שלה שיראו את זה!

ננה, אני רוצה לראות את הפרצוץ של כולם

לאחר שיראו להם את הפסילות שלהם. הם היו מוכנים שגיקי יקח את הצפוי למסיבה של 800 שקלים. ולקבל על זה פסילה. אבל חלקם לא מוכנים שכשהוא נזיר לשבור את הפסילה. מצפה בכליון עניים לפסילות שלהם הערב.

למעלה