הערב בשעה 21.00 במבט לחדשות

הערב בשעה 21.00 במבט לחדשות

אני מרואיינת בזמן טיפול כימותרפי בקשר להרצפטין. אתם מוזמנים לראות. הסכמתי להצטלם לכתבה בטלויזיה, כדי שלא יפחדו מחולי סרטן. המחלה היא לא מחלה מדבקת והגיע הזמן שאנשים יפסיקו לפחד מהמחלה ולהסתיר אותה. אני מדברת עליה חופשי על הבר, ובשבילי זו היתה הזדמנות נהדרת לנפץ מיתוסים בכל הקשור למחלה. תהנו, ודווחו אם ראיתם. הרבה בריאות לכולם.

ihovav

New member
כמה זמן לא ראיתי חדשות בערוץ 1...

הם צריכים לשלם לך עמלה על הרייטינג... היית גדולה!! את קונה היום את התרופה ב- 120,000 ש"ח לשנה?

../images/Emo51.gif אבל עשיתי את זה כשירות

למען חולי סרטן שיקבלו את התרופה גם כטיפול מונע ולא רק כטיפול במחלה. לפי הסטטיסטיקות, 50% מהנשים שיקבלו טיפול מונע של הרצפטין, המחלה לא תחזור.

תמרע

New member
שאלה לגבי הרצפטין

בתור מי שאמורה להתחיל טיפול בהרצפטין למניעה בחודש הבא, (תמורת 120,000 ש"ח) רציתי להבין ממך, היא בסל רק לחולות סרטן גרורתי..? או שאני טועה?

ראשית בהצלחה בטיפול המניעתי

אין תופעות לוואי, וזה נהדר. ולענין שאלתך, בינתיים למיטב ידיעתי זה עולה כסף למי שמחלתה אינה מפושטת (למי שאין סרטן שד גרורתי). החדשות הטובות, שמנסים להכניס את הטיפול בהרצפטין כמניעה (ולא רק כטיפול) לסל הבריאות לכל הנשים שחלו בסרטן השד עם her2 חיובי, ללא תשלום. אני לא משלמת, מאחר ואני עומדת בקריטריונים.

night mistress

New member
יאאא...פיספסתי..

אבל אני כ"F גאה בך.. כל הכבוד על האומץ..גם אני התחלתי לדבר יותר.. וזו הרגשה נפלאה.

למעלה