הערב ב-22 Dance4matioN ב-90FM

הערב ב-22 Dance4matioN ב-90FM../images/Emo10.gif

אם תשודר התוכנית הערב. אתם מוזמנים לגרסה השקטה כמובן של Dance4matioN. עם: dht robert miles holly johnson insideout culture beat scooter atc dj sammy 2unlimited dune gala dj bobo groove coverage modjo faithless east 17 sash sylver ועוד... Dance4matioN הערב (יום ה') ב- 22:00 ב 90FM (אולי) YES: ערוץ 71 HOT: ערוץ 308 אינטרנט: 90FM.TAPUZ.CO.IL

אם יקרה משהו דרמטי עם שרון. אז

נשדר חדשות בתחנה. ואם יקרה הגרוע מכל אז התחנה עוברת למוסיקה ישראלית שקטה מאד. בכל אופן, לפי מה שנראה כרגע תהיה תוכנית אבל שקטה- כל הרכבי הדאנס עם הלהיטים השקטים שלהם או גרסאות שקטות ללהיטי הדאנס הגדולים.

Natynova

New member
:(

הייתי מאוד רוצה להאזין לשידור... אבל זה יותר מידי מאוחר... אני מקווה שרשימת השירים תפורסם... ועומר בבקשה... תמליץ לנו משהו משם :) תודה...!

Tracklist Slow4matioN 5/1/06

Dance4matioN גרסת ה- Slow4matioN. שעה 1: 1. Robert miles-children 2. Dht-someone 3. Scooter-brake it up 4. Groove coverage-lullaby for love 5. Dj sammy-why 6. Inside out-lover 7. Gala-freed from desire 8. Atc-around the world 9. 2unlimited-nothing like the rain 10. Bosson-one in a million 11. Haddaway-i miss you 12. Sash-just around the hill 13. Modjo-lady שעה 2: 1. Delerium-silence 2. holly johnson-legendary children 3. culture beat-insideout 4. Faithless-don't leave 5. Sylver-shallow water 6. Rednex-wish you were here 7. Dune-hand in hand 8. Dj bobo-shadows of the night 9. Ebtg-missing 10. East 17-it's allright 11. Underdog project- winter jam 12. Dht-listen to your heart

Natynova

New member
אחי...

תודה אבל אולי תוכל להמליץ לנו על כמה מהמובחרים.. אני אישית יכול להגיד ש DHT SOMEONE שיר יפה...

המומלצים

אני רק אציין שוב, שכל השירים הנ"ל נוגנו בגרסאות הרגועות שלהם! Dht-someone-גם בגרסה השקטה וגם בדאנס Scooter-brake it up- חידוש יפה משנות ה-90 ללהיט של בילי איידול. Inside out-lover- גרסה שקטה ללהיט הדאנס הגדול של בכיר הרכבי הדאנס של ישראל בשנות ה-90. (אני בספק גדול אם הגרסה נמצאת ברשת). Faithless-don't leave- בלדה מתוך אלבום הבכורה של ההרכב. Dune-hand in hand- גרסת הדאנס מצויינת לאוהבי הדאנסקור הגרמני. ואחרי שמיעת גרסת הדאנס, הגרסה השקטה מעלה חיוך גדול. Sylver-shallow water- יצא כסינגל רשמי ודיי נכשל. אולי בגלל שקהל המאזינים רגיל לקבל מהם להיטי דאנס בלגי משובח ולא בלדות. אבל לפי דעתי שיר יפה מאד.

Natynova

New member
שוב תודה

מעניין אותי לשמוע SOMEONE בגירסה השקטה בחיים לא שמעתי :S

למעלה