הערב ב- 23:00 אמיר בערוץ 1, בתוכנית תוצרת הארץ.
א אורנית לנצח New member 2/5/07 #4 אוף....באסה...שכחתי מזה..... למישהו יש מושג אם יהיה שידור חוזר מתישהו או על מקום כלשהו שאפשר לראות את זה שם?
אוף....באסה...שכחתי מזה..... למישהו יש מושג אם יהיה שידור חוזר מתישהו או על מקום כלשהו שאפשר לראות את זה שם?
ר רעות שטיינברג New member 2/5/07 #5 בכתבויות בסוף התוכנית נתנו את הכתובת של האתר הזה כדי לראות שידורים חוזרים.אני לא מצאתי קטעים של התוכנית אבל אולי לא ראיתי תבדקו אולי תמצאו.
בכתבויות בסוף התוכנית נתנו את הכתובת של האתר הזה כדי לראות שידורים חוזרים.אני לא מצאתי קטעים של התוכנית אבל אולי לא ראיתי תבדקו אולי תמצאו.
א אורנית לנצח New member 2/5/07 #6 ../images/Emo51.gif רבה לך! אני אחפש שם ואם אני אמצא אני אעדכן אתכם.
ח חני סקעת New member 3/5/07 #9 ראיתי היה ראיון ממש חמוד ואמיר היה מקסים כהרגלו, נורא כיף שחזרנו לתקופת הראיונות הטלויזיונים. וכשהוא ככה עם השיער אני נורא אוהבת את הלוק שלו אסור לו להסתפר חח.
ראיתי היה ראיון ממש חמוד ואמיר היה מקסים כהרגלו, נורא כיף שחזרנו לתקופת הראיונות הטלויזיונים. וכשהוא ככה עם השיער אני נורא אוהבת את הלוק שלו אסור לו להסתפר חח.
ר רעות שטיינברג New member 3/5/07 #10 כן הוא מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
כן הוא מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
T TetiBETTY New member 3/5/07 #11 איזה באעסה..שכחתי! גם להזכיר לפורום שכחתי זכרון מדהים יש לי... כמה זמן ארך הראיון איתו?