הערב האדיר באוסישקין חוויה שבלב

garey

New member
הערב האדיר באוסישקין חוויה שבלב

המועד קרב ובא המתח עולה וגואה , מיטב הלוחמים ,מסורת ניפלאה במואי תאי 1 , טורניר ראשון מסוגו בארץ בגודלו , מיטב אנשי הספורט הוזמנו לצפות להבין ולדעת את משמעות הענף, כולנו תקווה שחדירתו לשטח בצורה זו, תוביל לדרך המיקצוענות , התרומות לאגודה למלחמה בסרטן ילדים הם מהחשובות ביותר ואנו הולכים עימם יד ביד , תודות חמות לכל המסיעים נותני החסויות ,מאמנים שעובדים יד ביד , ולכל העוזרים במלאכה , הליגה המיקצוענית לאגרוף תאילנדי בישראל מודה לכולם מכל הלב ג'רי מזרחי

garey

New member
תודה אישית למנכ"ל פיתוח יפו העתיקה

ירון קליין מנכ"ל פיתוח יפו העתיקה ,על עזרתו הרבה , והגעתו לארוע עם מוזמנים ,שלצערי אין אפשרות להזכירם , שוב תודה ג'רי מזרחי

MikeTyson

New member
בהצלחה ג'רי

נשמע ארוע מבטיח מאוד. מתחרים טובים. אנשים טובים. בהצלחה.

garey

New member
MikeTyson ,תודה מיייק ידידי

משתדלים עובדים קשה למטרה אחת...... שכולם יהנו בסופו של דבר, והחשוב שכולם יצאו בריאים ושלמים, שמח על הברכות מאחל לכולם רק טוב ג'רי מזרחי

garey

New member
עוד אגדה דניס הנובר הידוע מגיע לכב

לכבד את חניכו מילדות אבנר שלום , ג'רי

garey

New member
ב 31.5.05 שידור ישיר בערוץ 2 ישיר

קבלו עוד הפתעה אחלה בכייף שמח וטוב לב תהנו מההפתעה לאגרוף התאילנדי שידור ישיר בערוץ 2 קפה טלעד יום שלישי 31.5.05 {יום הולדת לג'רי} במקרה במקרה ביום הולדתי 48 וואלה לא שמתי לב, ביום שלישי 31.5.05 שידור ישיר בערוץ 2 בתוכנית הבוקר קפה טלעד שעתיים עם המתחרים באוסישקין, והמאמנים בתוכניתם של ירדנה ארזי וצבי גלהב,בבוקר זה התוכנית כולה מוקדשת לערב הקרבות באוסישקין למידה על האגרוף התאילנדי בארץ ובעולם , הפתעה כמובן מ"ר ארנסטו הוסט שלך לנו את כל הנו קהאוטים היפים שלו פלוס ברכות לערב , כמובן ישודר ביום שלישי בערוץ 2 , הוזמנו עוד אנשי הטלוויזיה שדרן ערוץ 5 רון קאופמן דוביק גילאר ערוץ 2 , אופיר אסייג ערוץ 5 שדרנית הספורט, ושלומית בן דב השיר של אבנר ושלי שנינו מזל תאומים והוא , ואני אני רק בן אדם ורואה עתיד וחושב תמיד שהכוונה נותנת אמונה ,המשך...... תודה ג'רי והליגה המקצוענית לאגרוף תאילנדי בישראל

yairma1

New member
ביקשו ממני ללכת לאמן את חן בוז'ו

בעמידה אתמול... הבחור יודע מה הוא עושה... אני מקווה שהוא יממש את הפוטנציאל שלו בקרקע... בכל מקרה, יהיה איתו קרב מעניין... בהמשך השבוע אני שוב הולך לאמן אותו על נקודות חשובות... זאב

למעלה