הערב: "היהודים" ברדיו י-ם! רוצים לשאול שאלה?

radio101fm

New member
הערב: "היהודים" ברדיו י-ם! רוצים לשאול שאלה?

לכבוד צאת הסינגל הראשון מתוך האלבום החדש של "היהודים", יתראיין הערב דניאל ברכר, גיטריסט הלהקה, ב"חומר מקומי" רוצים לשאול אותו שאלה שמסקרנת אתכם? כתבו אותה כאן ואנו נשאל אותה בשמכם, הערב ברדיו ירושלים! חומר מקומי עם מוטי פרנסיס מגזין המוזיקה הישראלית של רדיו י-ם ראשון עד רביעי 20:00-21:00

זאת ספיר, אם מישהו יכול להקליט את השידור

אני אשמח.. לא קולטים את התחנה מכאן...:/

דניאל עכשיו בשידור! הנה לינק לרדיו

http://101fm.tapuz.co.il/ בצד השמאלי של המסך. דניאל ממש חמוד

ועכשיו כמובן הסינגל...הנה הראיון בקצרה:

אגב השדרן הטמבל אומר לדניאל "בבקשה בפעם הבאה שאתם מוציאים סינגל שלא יהיה 6 דקות,שיהיה קצת יותר קצר" אז דניאל עושה לו "אמממ לא" וצוחק. בקיצור הראיון היה נחמד עם כי לא כזה נוקב. בהתחלה השדרן שאל את דניאל בן כמה הוא(25) ומתי הוא הצטרף ליהודים(21) והוא שאל מה לכך כל כך הרבה זמן בין הדיסק האחרון לחדש. דניאל ענה שגם בגלל שהם עבדו עליו מאוד קשה וגם בגלל כשכשהוא וגיא הצטרפו אז לקח פרק זמן עד שהוא וגיא התאקלמו וכו... השדרן שאל מה יהיה בדיסק. דניאל אמר שיהיה את כל הסוגים שהיהודים עובדים עליהם,גם עברית גם אנגלית גם שקט גם רועש,גם ביחד גם לחוד וכו... אחר כך הוא בירך את היהודים על המעבר לתו השמיני ושאל את דניאל מה פשר המעבר. דניאל לא רצה להשמיץ את שאר חברות התקליטים אז הוא אמר שהתו השמיני הם אחלה חברה ויש להם אחלה מוסיקה והם שמחים לעבור וכו וכו... אחר כך דניאל ענה קצת על שאלות. הוא שאל אותו מה המתנה הכי טובה שהוא קיבל והוא אמר שהוא לא ממש יודע לבחור..אבל הוא קיבל אחלה עוגת גבינה. אחרי זה הוא שאל אותו מה השיר שהוא הכי אוהב לנגן ודניאל אמר שאין דבר כזה את כולם הוא אוהב. אחרי זה הוא שאל מה השיר שהוא הכי פחות מתחבר ללחן שלו...גם כאן דניאל כמובן סירב לבחור. ואז הוא אמר שהוא היה רוצה לשאול אותו עוד שאלות אבל אין זמן. וזהו נגמר. אגב אפילו את הסינגל הם לא השמיעו את הסוף,אבל נו טוב רדיו ירושלים למה אני מצפה
היה קצר ונחמד.

אל תרגישי רע,לא היה מי יודע מה...

סתם דניאל בא לכמה דקות,השדרן שאל שאלות לא ממש מעניינות. דניאל הגיב בקצרה. באמת שלא הפסדת יותר מדי...

איזה מלך!!

איך הוא אמר לו לא חחחחחחחחחחח אמא שלי התפוצצה מצחוק עליו כל הכבוד איזה יופי:)

למעלה