"הערב" - המתכון של אריק אשכנזי
שוקי אווז ביין וריבת שזיפים (מתכון ל4 אנשים) מרכיבים: חצי בקבוק יין אדום יבש 400 גרם ריבת פובידל – שזיפים כוכב של אניס ציפורן מלח, פלפל כפית שום כתוש. הוראות הכנה: מבשלים את היין הריבה והתבלינים. מקררים מעט. מנקים את שוקי האווז מהשומן מורחים את השוקיים בתערובת שהכנו משהים לשעתיים לספיגת הטעמים אופים בתנור את השוקיים , בחום של 200 מעלות מכוסה בנייר כסף למשך שעה ורבע. מסירים את נייר הכסף ומשאירים רבע שעה נוספת בתנור להשחמה. בתאבון…
שוקי אווז ביין וריבת שזיפים (מתכון ל4 אנשים) מרכיבים: חצי בקבוק יין אדום יבש 400 גרם ריבת פובידל – שזיפים כוכב של אניס ציפורן מלח, פלפל כפית שום כתוש. הוראות הכנה: מבשלים את היין הריבה והתבלינים. מקררים מעט. מנקים את שוקי האווז מהשומן מורחים את השוקיים בתערובת שהכנו משהים לשעתיים לספיגת הטעמים אופים בתנור את השוקיים , בחום של 200 מעלות מכוסה בנייר כסף למשך שעה ורבע. מסירים את נייר הכסף ומשאירים רבע שעה נוספת בתנור להשחמה. בתאבון…