"הערב" - המתכון של גיא וקסלר
צלעות טלה בציפוי פריך משרים 5 צלעות במשקל 70 גרם כל צלע, למשך הלילה עם 2 שיני שום פרוסות. מוסיפים חצי כוס שמן זית ו20 עלי נענע קצוצים. הציפוי: מקמחים את הצלעות וטובלים בביצה טרופה, מוסיפים 2 כפות אבקת מרק בצל. מטגנים ב3 כפות שמן למשך דקה וחצי - כל צד פעמיים. תוספת פירה: מבשלים 3 תפוחי אדמה החתוכים לקוביות למשך 25 דקות. מסננים את תפוחי האדמה ומועכים עם 20 גרם מרגרינה , מלח ופלפל לבן. מוסיפים 30 גרם זיתים שחורים קצוצים, מגולענים. בתאבון...
צלעות טלה בציפוי פריך משרים 5 צלעות במשקל 70 גרם כל צלע, למשך הלילה עם 2 שיני שום פרוסות. מוסיפים חצי כוס שמן זית ו20 עלי נענע קצוצים. הציפוי: מקמחים את הצלעות וטובלים בביצה טרופה, מוסיפים 2 כפות אבקת מרק בצל. מטגנים ב3 כפות שמן למשך דקה וחצי - כל צד פעמיים. תוספת פירה: מבשלים 3 תפוחי אדמה החתוכים לקוביות למשך 25 דקות. מסננים את תפוחי האדמה ומועכים עם 20 גרם מרגרינה , מלח ופלפל לבן. מוסיפים 30 גרם זיתים שחורים קצוצים, מגולענים. בתאבון...