"הערב" - המתכון של מירב שפילמן
סלמון עטוף בבצק עלים: מרכיבים: 1 פילה סלמון (להוריד את העור)מתובל במלח גס פלפל ומיץ לימון. חצי כוס שאלוט (בצל צרפתי קטן) חתוך. חצי כוס פטריות חתוכות. חצי כוס גבינת ריקוטה. חצי כוס עלי תרד מופשרים או עלי תרד טריים לאחר חליטה. אופן ההכנה: לשמן תבנית, להניח בצק עלים בערך בגודל הסלמון ולאפות כ-10 דקות. להוציא ולהניח את הסלמון מעל. לאדות את בצלי השאלוט ב 2 כפות חמאה להוסיף פטריות , לקרר מעט, להוסיף את גבינת הריקוטה מלח ופלפל. להניח מעל הסלמון את התרד ומעל את תערובת הגבינה. לכסות את הכל בבצק עלים ולאפות בחום בינוני כ - 40 דקות. רוטב איולי: 8 שיני שום קלופים 2 חלמונים מלח , פלפל מיץ לימון 1 כפית דיז'ון 1 כוס שמן לערבל במערבל מזון את השום , להוסיף חלמונים, להוסיף את מיץ הלימון והדיז'ון, תוך כדי בחישה איטית להוסיף את השמן. בתאבון...
סלמון עטוף בבצק עלים: מרכיבים: 1 פילה סלמון (להוריד את העור)מתובל במלח גס פלפל ומיץ לימון. חצי כוס שאלוט (בצל צרפתי קטן) חתוך. חצי כוס פטריות חתוכות. חצי כוס גבינת ריקוטה. חצי כוס עלי תרד מופשרים או עלי תרד טריים לאחר חליטה. אופן ההכנה: לשמן תבנית, להניח בצק עלים בערך בגודל הסלמון ולאפות כ-10 דקות. להוציא ולהניח את הסלמון מעל. לאדות את בצלי השאלוט ב 2 כפות חמאה להוסיף פטריות , לקרר מעט, להוסיף את גבינת הריקוטה מלח ופלפל. להניח מעל הסלמון את התרד ומעל את תערובת הגבינה. לכסות את הכל בבצק עלים ולאפות בחום בינוני כ - 40 דקות. רוטב איולי: 8 שיני שום קלופים 2 חלמונים מלח , פלפל מיץ לימון 1 כפית דיז'ון 1 כוס שמן לערבל במערבל מזון את השום , להוסיף חלמונים, להוסיף את מיץ הלימון והדיז'ון, תוך כדי בחישה איטית להוסיף את השמן. בתאבון...