הערב זה יקרה: ג'סטין טימברלייק יופיע בישראל!

ערן1987

New member
הערב זה יקרה: ג'סטין טימברלייק יופיע בישראל!

כבר למעלה מעשור שהקהל הישראלי מחכה שג'סטין טימברלייק יופיע בישראל והערב זה סוף סוף יקרה כשהזמר המצליח יופיע בפארק הירקון בפני כ-50 אלף איש. ג'סטין צפוי לבצע את שלל להיטיו הרבים, מ-Cry Me A River ו-Señorita מתחילת קריירת הסולו ועד Mirrors ו-Not A Bad Thing מצמד האלבומים שהוא הוציא בשנה שעברה. בקיצור, יהיה כיף!

אז מי הולך להופעה? איזה שירים הייתם רוצים שהוא יבצע? האם הוא ייתן את השואו שמצופה שהוא ייתן או שהוא יעשה ריהאנה ויאכזב בגדול?

RihannaNavy

New member
אני מת ללכת

אבל אני לא כי אין לי עם מי
וההורים שלי הולכים לחתונה וגם נקבע לי רופא שיניים להיום אז בכלל

ערן1987

New member
בקיצור, הרבה נאחס חח

RihannaNavy

New member
לגמרי

למרות שאם היה מישהו שילך איתי ולא היה לי תור היום הם היו קופצים על זה לגמרי, לא כ"כ אכפת להם מהמחיר (אלא אם זה מחיר מאוד מוגזם כמו 700 אצל הרולינג סטונס), כל עוד בא איתי חבר, אבל הבעיה שחברים שלי שונאים אותו

ערן1987

New member
הולך להיות כיף!!!

אני מאוד אוהב אותו, כבר מתחילת הדרך, ככה שמבחינתי כמה שיותר להיטים - יותר טוב! חחח.. נראה לי שהוא ייתן שואו מעולה ושאנשים ייצאו מאוד מרוצים, השאלה כמה שירים הוא יבצע.

CrazyBoi

New member
גסטין אנשי הגולדן שאלה

אם מישו שהיה בגולדן ויש לו תמונה שניים ממש טובות של גסטין מההופעה ויכול לשלוח לי במייל אודה לו מאוד

CrazyBoi

New member
חחח יש לי בכניסה לחדר

קיר כזה עם תמונה 2 מכל הופעה שהייתי בה ואני חייב משו של גסטין

ערן1987

New member
מגניב! שלח לי בפרטי את המייל שלך

ואם תרצה אשלח לך תמונות יח"צ רשמיות מההופעה, אולי זה יעזור לך

2Dirrty4U

New member
שמעתי שג'סטין היה נשמה, לא כמו ריהאנה

אבל לא מפתיע

מקווה שמי שהלך נהנה!
תשתפו בחוויות ותמונות וזה

ערן1987

New member
נשמה שאין דברים כאלה!

ידע בדיוק איך להלהיב את הישראלים, לא שיעמם לרגע, לא נח לשנייה, נתן שואו שאין דברים כאלה וביצע את כל הלהיטים שלו ומעבר לזה. וגם הקטע של הצעת הנישואים היה ממש חזק ומרגש, גם אם זה היה זיוף בסופו של דבר חחח

בקיצור, כיף גדול! מקווה שאהנה ככה ברולינג סטונס בשבוע הבא

היה ממש מעולה

ואני לא איזה חובב ג'סטין, די נגררתי אחרי אחותי. הוא היה מדוייק ומצויין והסאונד היה אולי הסאונד הכי טוב שיצא לי להיתקל בו בהופעה אי פעם, כולל חו"ל.

כל כך!!!! בחיים לא נהניתי ככה מהופעה

והייתי בכל ההופעות של הגדולים כמעט שהיו כאן. והוא התעלה על כולם!

למעלה