הערב חצי הגמר של האירויזיון

אירוויזיון-הספירה לאחור החלה../images/Emo104.gif

התפירה לאחור החלה עוד פלחות מ-4 שעות הארוויזיון מתחילה. אנו אנחנו מקווים ששירי תצליח ותביא כבוד למדינתנו הקטנה
אז מה איתכם
תישארו עד הסוף
או שתישארו עד לביצוע של שירי
שרשרו לפה.

הערב חצי הגמר של האירויזיון ../images/Emo160.gif

ולקראת האירוע הגדול הייתי רוצה שנבחר את "שיר השירים" של התחרות מכל הזמנים. מי ריגש אתכם יותר מכולם? יזהר כהן והאלפאבתות? אן מארי דוד המדהימה? גלי עטרי? דנה אינטרנשיונל? קליף ריצ'ארד? מה הוא שיר האירויזיון שלכם של כל הזמנים

אני לא מסוגל!

זה משעמם אותי עד מוות האירוייזיון, כל השירים המוזרים האלה, אני מתחיל להיות עצבני, לכן בתור אחד שלא ממש חובב אירוייזיונים, אני לא אשאר לראות...את הכל... חוץ מזה אני חייב לציין שאני מתרגש בטירוף, מלא אדרנלין בכל שנה כשהנציג/ה שלנו עולה לשיר...אני מרגיש גאווה וממש מתרגש...

מסכימה חלקית עם אריאל..

זה נכון אומנם שרוב השירים משעממים מאוד,אבל אישית אני ואמא שלי נורא נהנות לראות למשל להקת רוק עלק של חבורת הומואים עם איפור,וסבתא מאחורה יושבת על כיסא ומתנדנדת
או למשל בלרוס..עם הדבה ההיא...עם הדברים המוזרים שהיא לבשה
בתכלס זה מן מופע בידור שכזה.. אבל אני משתדלת לא להירדם ולראות הכל
לדעתי שירי באמת מצויינת,ואני מאוד מקווה שהיא כבר לא מצוננת,ושהיא תיתן ביצוע טוב כמו פעם שעברה..אז שיהיה לנו בהצלחה!
לדעתי קפריסין גם טובים...אבל כולם מהמרים על יוון...שלדעתי יש להם שיר סביר.. אבל מצד שני אני מאוד ישמח ששנה הבאה האירווזיון יהיה באתונה...לפחות יראו נופים יפים שם,לא כמו השנה..הנופים של אוקראינה...שיא הכיעור...דיכאון בעיניים...הכל אפור...אנשים מכוערים תחת
אבל זה כבר נושא אחר

i D a N 16

New member
אני לא ממש חובב של הז'אנר..

לדעתי רוב השירים טיפשיים
אני חושב ש"השקט שנשאר" הוא מהטובים ששלחנו אני גם אוהב את "הלילה" של הכל עובר חביבי ,"דיווה" גם אחלה שיר וגם "נתתי לה את חיי" של כוורת חמוד... חוץ מזה מאוד אהבתי את Tu te reconnaitras של אן מארי-דוד אם אני לא טועה,הוא ייצג את לוקסמבורג בשבעים ומשהו וזכה מקום ראשון...פעם בוסקילה נתנה לו ביצוע יפה,אני חושב שיש לי באיכות סבירה למי שרוצה לשמוע.

השיר שלי../images/Emo27.gif

שרית חדד-נדליק ביחד נר השיר הכי יפה ששלחנו לאירוויזיון,ולמרות האנטישמיות הגואה הוא הצליח להתברג יפה באמצע(12 מתוך 24) כל הכבוד לה!

a v a z

New member
האמת...

אני גם לא חובב אירוויזיונים מושבע...אין לי שיר מועדף.... למרות שאני חושב שדיווה היתה תפנית מצויינת לישראל מבחינת קצב וסיגנון שירה... גם שירי מימון לפי דעתי שרה שיר יוצא דופן עם ביצוע מעולה!!! ואני מקווה שהיא רק תצליח איתו היום ובמוצ"ש ב"ה!!

איזה שירי זאת תאמינו לי....

שירי עשתה את זה, כ"כ מגיע לה, לבחורה הכשרונית הזאת, כמה אור יש בפנים שלה, היתה פשוט יפהפיה ומדהימה, אני נדהם כל פעם מחדש ממנה, פייטרית אמיתית! אוכלת את כולם בלי מלח! ווינרית! כל הכבוד שירי - אני בטוח שתייצגי אותנו בכבוד!

שירי הגדולה מכולם..!

עשתה את זה ובגדול..כל הכבוד... בטוח שהיא תייצג אותנו בכבוד היא פשוט ענקית. שירי בהצלחה אוהבים אותך...!!!1

moranush86

New member
העבירה בי צמרמורת...

לצערי לא יצא לי לראות אתמול כי כל היום לא הייתי בבית כי אבא של המפקד שלי נפטר והחיילים ארגנו כה דברים עד מאוחר בלילה... אבל בכל מקרה עכשיו ראיתי את השיר שלה אתמול, ולמרות הקיפטון בהתחלה, אח"כ היא השתחררה וכ"כ ריגשה... אין אין היא מלכה אין מה להגיד... היא העבירה בי צמרמורות לאורך כל השיר!!! חוץ מזה שהיא גם נראית מ-צ-ו-י-ן היא דפקה שמלה... והלוק היה מהמם (ולא אני לא מתכוונת רק לציצים שלה...) אין ספק שהשנה, ישראל לא תהיה מובשת!!!

yo bo yo

New member
כמה קטנה , ככה גדולה. תענוג.

אכן שירי לחמה והצליחה לעלות לגמר בזכות ולא בחסד. היא הרביצה ביצוע של החיים, אומנם טיפל'ה התרגשה בתחילה עד שעברה את השיא של השיר ואז הייתה תחושה ואני מאמינה שלא רק אצלי בבית שהיא כמחזיקה את העולם בכף ידה הקטנה בעזרת קולה הגדול והופעה שלא תבייש אף אומן בסדר גודל מגה סטארי, היא נולדה להיות כוכבת על, וזה היעד שלה והיא לא תוותר ,אם אהבו אותה מספיק להעלות אותה לגמר, יש לי הרגשה טובה שהיא תסיים בטופ 5 מכל מקום היא את החלק הקשה עברה , כל הספקנים אוכלים את עצמם(פיק בטח פורש מהמקצוע -חחחחחחחחח זה לא יקרה בחיים , הוא ימשיך לכתוב מתחתית קברו רק כדי לעלות לבמת האירו בתור מבצע , אולי שיכתוב שיר השלד?) עכשיו יש למה לחכות במוצ"ש שירי כולנו איתך , כי את משלנו ואת גדולה מהחיים.

כפרע עליה!!!!!מלכה../images/Emo47.gif../images/Emo70.gif

ידעתי שהיא תעלה לגמר... היא היתה הכי טובה שם מבין כולם!
איך שאמרו תשם ישראל
התחלתי לקפוץ כמו מפגרת בסלון
לדעתי היא לא תגיע מקום ראשון בשבת,אבל לדעתי תיהיה בין המקומות הראשונים...וגם קפריסין יהיו במקום טוב

a v a z

New member
אין מה להגיד....

שירי באמת היתה ענקית ונתנה הופעה ברמה של סטארית עולמית!!! הגיע לה לעלות לגמר ולפי דעתי היא גם תסיים בין המקומות הראשונים!! בהצלחה שיהיה לה!!!!!!!

orianush

New member
כל הכבוד לשירי!!!

היא ביצעה את זה ממש יפה והגיע לה לעלות!! שמעתי את התוצאות רק בבוקר למרות שמההתחלה אמרתי שהיא תעלה.. אבל בכל זאת התלהבתי בשבילה חח אז מזל-טוב לה ונקווה שתצליח גם בגמר שלדעתי יש לה סיכוי להיות במקומות הראשונים! אז בהצלחה!!!!

moranush86

New member
מקום 4... האנטישמיות חוגגת!!

סתם סתם לא, זה מקום מצוין להתייחס לזה שבאמת לארוויזיון מתאים שיר קיצבי מקפיץ ומרקיד. כל הכבוד לשירי המהממת שלנו!!

בדיוק.

שירי ראויה למקום ראשון. יש לה קול מדהים ומיוחד, יכולות ווקאליות,היא יפהפיה, סקסית והיא הורסת אותי מבפנים...אחחחח שירי...

למעלה