הערב ט"ו באב

הערב ט"ו באב ../images/Emo23.gif

אלו שירים של הפלויד מתאימים, לדעתכם, ליום הזה? איזה שיר הייתם משמיעים למי שחפצה נפשכם בו או בה? ואלו שירים שלהם דווקא מתאימים כאנטי-ט"ו באב, עבור אלו שלא שרויים ברומנטיקה?

oribarak

New member
אמממ...אחלה שאלה

שירים של הפלויד דווקא אין הרבה...לדעתי מתאים ליום הזה מאוד סאמר 68, אך בחיים אני לא אשמיע את זה למישהי... כמובן שוויש יו וור היר זה השיר האידיאלי, הפשטות שבו, אפילו שכשמישהו באמת מבין מה כל מילה אומרת, ומבין שהשיר לא מדבר לאהבה, למרות שיש מעטים כאלה שיין און יש לו אווירה ומשפט נושא מעניין שיכול להיות..אבל"זוכרת כשהיית צעירה" לא יחמיא במיוחד פאט אולד סאן, גם האווירה מתאימה, אבל אני לא אקרא לאהובה שלי שמנה וזקנה שיר שהיתי משמיע לאהובה?גרייט גיג, תבינו לבד (חיחי) שיר שלא מתאים?אוהו..רשימה...ובראשם, החומה.."אחד ההתקפים שלי" או "אל תעזבי אותי עכשיו"...יתאימו מאוד

itaikuskus

New member
יום קקה

בעיקר כשאתה לא יכול להיות עם בחירת ליבך מפאת בעיות מרחק. הייתי משמיע את bike ואת green is the colour על בייק רשמתי לא פעם שהוא אולי השיר הכי תמים ורומנטי ששמעתי וגרין זה פשוט שיר ענק. וכמובן, the great gig in the sky. אם יש משהו נכון בביוגרפיה של אורי ברייטמן זה העובדה שאנשים פשוט אוהבים להשתגל לצלילי הצד האפל של הירח. הוא צודק. אנטי טו באב? one of these days (כי אתם יודעים את ההמשך של המשפט) רוב החומה, שמדברת בעצם על האכזבה שלו מהקשרים הרומנטים שהיו לו בין השאר, אסור בתכלית האיסור להשמיע שירים כמו don't leave me now ושירים מהפיינל קאט.

wish i was here

New member
חייב של פינק פלויד<?

השירים הכי מתאימים הם כמובן של לד-זפלין! all of my love,d'yer mak'er,thank you כולם שירים הכי מתאימים! אבל אם חייב גם של הפלויד אז- fat old sun....שיר יפה כעיקרון "החומה" הוא אלבום נגד אהבה מכל סוג שהוא....אז הוא יתאים לאפשרות השניה

One Echoe

New member
DARK SIDE OF THE MOON

כל מילה נוספת, מיותרת. (איתי, זה לא ברייטמן אמר את זה! היה איזה מגזין כמדומני, שהזכיר את זה)

vegetable man

New member
המממ

חפרתי וחפרתי ובאמת שאין שיר שעולה לי לראש. זה לא מפליא, שרוג'ר ווטרס בכל השבע מאות אלבומים שלו לא כתב שיר אהבה אחד טהור. איש קשה מה לעשות. לבחור שיר שהוא אנטי תזה זה באמת קל, רק עושים אן דן דינו... לעומת זאת, אם מחשיבים גם את בארט, וברור שמחשיבים, אז Terrapin ו-Late night לוקחים בגדול.

Elinor BC

New member
../images/Emo45.gif מה לעשות לפלויד מעולם לא

היה קונספט של אהבה... אני לא מצליחה לחשוב על שיר שבאמת מדבר על אהבה טהורה. אולי יש משהו שהאווירה שלו ממלאת אהבה והכל. אבל המילים בהחלט לא. אפילו וויש יו לא נשמע כ-זה אלבום לאהובה.

new revolution1

New member
אחלה של שאלה..

לרומנטיים שבינינו והחוגגים: wish you were here shine on you crazy dimone the great gig in the sky breath ויש עוד הרבה... לממורמרים והבודדים: speak to me don't leave me now לרוב זה בגלל המילים אך הלחן גם מתאים.. ט"ו באב שמח!

../images/Emo27.gif

הייתי בוחר ב-Fingals Cave וב- Love Scene מנקודת זבריסקי... בעצם כשאני חושב על זה שוב פעם אז כל הדיסק של נקודת זבריסקי מתאים. מי ששמע יכול לאשר! ומי שלא ומעוניין בכך אז זה הדיסק!!! או אם אתם רוצים משהו מוכר אז וכמובן Green Is The Colour , Julia Dream , Crying Song או A Pillow Of Winds המקסים! - נערות החלומות של ווטרס(!) ו/או שני הקטעים של: Pigs On The Wing כן כן! ווטרס מוציא כמה מילים יפות שם! כן כן זה בסדר, זה ווטרס, וזה בסדר! קצת בארט, גילמור, רייט אז: Candy And Current Bun, Sorrow, See-Saw לגבי האנטי-ט"ו באב - יש כמה ולא חסר, אני אבחר במשהו שהוא לא מהחומה אז - אין אני לא מוצא :/ אבל אם בכל זאת אז One Of These Days ... כמה מהחומה כבר הזכירו פה..... אותו ווטרס!!! ל"ט

holo

New member
Green is the color

וכל מילה מיותרת..אחחח איזה שיר מדהים רק השורה הענקית הזאת: green is the color of your kind כל כך מיוחדת ויפה!

למעלה