הערב יצא לי בפעם השלישית לראות

• פותח הנושא tcu6
  • פורסם בתאריך

tcu6

New member
הערב יצא לי בפעם השלישית לראות

מרחוק שיגור של טיל/רקטה מפלמחים. ראיתי את השובל עולה במהירות , תוך ביצוע סיבסובים רבים- (פס ההתעבות נראה נע בתנועת בורג), חלק מהפס התעבה ויצר ענן צירוקומולוס שנותר כשעה. בהמשך הערב נראה בברור פס התעבות מאוד גבוה, היה בהיר אף על פי שכבר היה ממש לילה מסביב( שעה 20:45), יתכן והוא קשור לאותו שיגור או שזה "סתם ספ התעבות" של מטוס קרב.

e dor

New member
גם אני ראיתי !!

זה נראה כמו שיגור ה"אופק" (שגם לו הייתי עד) אבל אין לי מושג מה שוגר. ואכן הפס התפוגג אבל נשאר חלק ממנו שנראה כמו ענן, ואחרי כשעה זה היה נראה כאילו כתוב בשמיים "גה"

e dor

New member
חצי שעה אחרי שהופיע ה-"גה"

זה היה נראה כמו "גי" עם שאריות מסביב... (אולי ניקוד
)

mr lavi

New member
גם אני ראיתי את השיגור..!!!

שמעתי רעש. הייתי בחוץ.. חשבתי שזה עוד מטוס כמו שעוברים לי כל הזמן מעל הבית, ואז ראיתי את הטיל אולה מפלמחים לשמיים... היה מדהים!! ממש נחמד... טיל דו/תלת שלבי... ראיתי 2 רקטות נופלות ממנו באמצע הדרך ככה... והוא המשיך, ואז נגמר העשן, והיה טיפה עשן בצבע כחלחל יותר... וכן, הוא השאיר מאחוריו פס שנשאר הרבה הרבה זמן.... קיצור, ממש ממש ממש נחמד!!! :)

YHS

New member
אולה

עובדה, כולם צעקו "אולה" כשהטיל עלה.......

ram_z

New member
ראינו את זה גם מפ"ת!

ולומר את האמת?ישבנו כולם בספורטן (סוף שנה של קה"ל פ"ת).פתאום רואים שובל עשן עצבני בשמים, הייתם צריכים לראות את כל הילדים יוצאים מהמים בכדי לחזות במתרחש.הטיל חצה מדרום לצפון בשלב מסוים כשהטיל כבה המשכנו לנסות ועקוב אחריו אך ללא הועיל.אחרי חצי שעה היה הפיגוע הנוראי בנתניה וישר עתה לי המחשבה "רגע נתניה נמצאת מצפון לפ"ת אולי זה היה הטיל הזה?"לא יודע למה חשבתי על זה אבל באותו הרגה זה הדבר היחידי שנראה לי הגיוני!או שלא
בברכה רם זהבי

למעלה