הערב כל הנחיתות וההמראות היו על 26

• פותח הנושא tcu6
  • פורסם בתאריך

tcu6

New member
הערב כל הנחיתות וההמראות היו על 26

מטוסי אלעל מלונדון 747 אנסטרדם 767 ובריסל 757 נחתו באחיור של כשעתיים. כנראה היה "פקוק" בצהרים מעל אירופה. לעומת זאת ההמראות בין 5:30 ל6:30 יצאו בדיוק לפי הזמנים שפורסמו במידע של בן גוריון.

tcu6

New member
היכן מצוי היעד L.P.A ארקיע יצא אליו

הערב בשעה 18.

tcu6

New member
רויאל-ג'ורדן באו הערב עם A310 לאחר

כשעה המריאו חזרה. אגב לקראת השעה 22:30 צפויה עוד טיסה של רואיל לארץ.

daveair

New member
אתם בטוחים שאין איזה עצירה לפני

ברזיל? אני מאמין שהמטוס יכול להגיע ללאס פאלמס, אבל קשה לי להאמין שה753 מסוגל לטוס עד לברזיל מספרד ללא עצירת דלק בדרך. דוד שלי היה בפלורידה במהלך השבוע והוא ראה שם את המטוס של ארקיע. אין מצב שהמטוס עוצר בחוף המזרחי של ארה"ב לתדלוק לפני שהוא יורד דרומה?

לא מה פתאום...

ספרד-ברזיל ובמקרה הזה סלבדור, שהיא עיר צפונית בברזיל, היא טיסה לא ארוכה ממש, קצת יותר ארוכה מת"א-ספרד... פעם טסתי מניו יורק לארץ עם עצירת ביניים במנצ'סטר עם אותו מטוס, סיוט....

daveair

New member
צודקים, הייתי צריך לחקור את הנושא

הנה המסלול שהמטוס עושה http://gc.kls2.com/cgi-bin/gc?PATH=TLV-LPA-SSA%0D%0A&RANGE=&PATH-COLOR=red&PATH-UNITS=km&SPEED-GROUND=&SPEED-UNITS=kts&RANGE-STYLE=best&RANGE-COLOR=navy&MAP-STYLE= סוס עבודה ה757 הזה אה? טווח של 6500 קילומטר עם המנועי פראט.

המסלול לא כזה מדוייק...

המטוס של ארקיע לא יכול לטוס כל כך בסמוך/מעל מדינות ערביות באפריקה כמו שסימנת...

daveair

New member
אני לא סימנתי, הGCM סימן

אבל זה ב+- המסלול, ועדיין, למטוס יש טווח של עוד מינימום 1000 קילומטר שהוא יכול לטוס לפה או לשם אז מצידו בצד הדרומי של אירופה ואז לחתוך למטה.

e dor

New member
הטיסה לאמסטרדם התעכבה ביציאה

לשם ב-4 שעות. לכן העיכוב בחזרה.

למעלה