הערב כניסה חופשית למי שמזדמן

skito

New member
הערב כניסה חופשית למי שמזדמן

הערב 20.30 בתיאטרון הרומי בבית שאן ערב מחווה לדובי זלצר שיצולם ויוקלט בערוץ הראשון וברשת ג' מנחה הערב: יהורם גאון, מפיק אמנותי: חנן יובל ומפיק מוזיקאלי: אילן מוכיח. דובי זלצר, מהמלחינים הפוריים ביותר בישראל ומי שכתב בין השאר את "הו מרגנית", "קזבלן", "המגילה", "מי יודע מדוע ולמה", "רמת אביב ג'", הלחין פסקולים לעשרות סרטים וביניהם "השיבה מהודו", "פעמים בוסקילה", "עוץ לי גוץ לי", "המומיה", "טיפת מזל" ואחרים כאמור הכניסה חופשית למי שמזדמן "אדפאדל" תיאטרון רומי בית שאן 16.10.03

ט י נ ה

New member
../images/Emo102.gifהי סקיטו דש לאיזור הולדתי

כמה יפה אצלכם כמה מרגש אותי חושבת על הפעולות של השומר הצעיר כשהדרכתי בקן בבית שאן. ממש מתרגשת. בית שאן היא עיר שמסמנת עבורי המון. בנסיעות הליליות מבית אלפא לרסקו בבית שאן לחטוף מנה פלאפל ו" לשלם " עליה........ הפעולות באמפי הרומי ובפארק שהיה אז כולו ירוק ירוק ובלי מבנים עליו, ארוחות הערב במימונה אצל משפחת ברקוביץ הידועה בקיצור שורשים רבים לי בעיר שלך סקיטו ותמסור שם דש חמה. אגב אבא שלי חבר מאוד קרוב של דובי זלצר ומאוד מעריך את האומנות שלו אז להית לך כי אנחנו שנינו מאותו הכפר סי

skito

New member
../images/Emo102.gif היי סיקוש אני לא יודע מתי

מתי לאחרונה ביקרת בתיאטרון הרומי? אם הביקור היה מזמן, אזי מציע לך ומהר רוצי לבקר (גם אותנו), התיאטרון עבר שינוי מקצה לקצה. הכי הכי יפה זה לראות אותו עם התפאורה בלילה ואם יצא לך לראות את התוכנית שהוקלטה לערוץ הראשון (אנני יודע מתי תשודר) בוודאי שתופתעי מהשינוי הרב. לגבי מה שכתבת המימונה בטח קוראים לא יבינו משפחת ברקוביץ מארחת למימונה? אז כידוע בבית שאן כולם חוגגים במנהגים של כולם התבוללות התרבויות מורגשת מובנת ומרגשת. להתראות סי שנינו מאותו הכפר ואני עדיין מחזיק לך עץ באות (האקליפטוס בקולנוע ירדן)

למעלה