הערב - לא להחמיץ! הקרנת בכורה לקליפ של ריטה ועברי ל"סינדרלה רוקפלה" בתכנית של גיא פינס.
ש שוקוצינו1 New member 28/3/04 #1 הערב - לא להחמיץ! הקרנת בכורה לקליפ של ריטה ועברי ל"סינדרלה רוקפלה" בתכנית של גיא פינס.
T The Juck New member 29/3/04 #2 |Sג|שיטטטטטטטטטטטטטטטטטט ידידה שלי חןןןןןןן הייתה פה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 והיא שיגעה אותי!!!!!!!!!1 יווווווווווווווווווווווווווווו לא ראיתי ת'הודעה הזאת טוב מחר יש שידור חוזר 17:30
|Sג|שיטטטטטטטטטטטטטטטטטט ידידה שלי חןןןןןןן הייתה פה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 והיא שיגעה אותי!!!!!!!!!1 יווווווווווווווווווווווווווווו לא ראיתי ת'הודעה הזאת טוב מחר יש שידור חוזר 17:30
T The Juck New member 29/3/04 #3 ../images/Emo19.gifסתם קליפ... לא אהבתי... לא מספיק שהשיר קצר גם שמים גם מלא קטעים מהסרט.... אבל ריטה נראית שם פשוט.......פשוטטטטטט...אין מילים..מדהימה!
../images/Emo19.gifסתם קליפ... לא אהבתי... לא מספיק שהשיר קצר גם שמים גם מלא קטעים מהסרט.... אבל ריטה נראית שם פשוט.......פשוטטטטטט...אין מילים..מדהימה!
G Golden apple New member 29/3/04 #4 ../images/Emo60.gif ../images/Emo51.gif יש לי יס ../images/Emo10.gif חפיף.. יש שידור חוזר מקסימום נראה אצל ידידה שלי...
../images/Emo60.gif ../images/Emo51.gif יש לי יס ../images/Emo10.gif חפיף.. יש שידור חוזר מקסימום נראה אצל ידידה שלי...