הערב: ליידי גאגא תופיע בפארק הירקון

ערן1987

New member
הערב: ליידי גאגא תופיע בפארק הירקון

אחרי ההופעות המצוינות של ג'סטין טימברלייק והרולינג סטונס ואחרי גל הביטולים בגלל "צוק איתן" (ד"ש חם לסי לו גרין, לאנה דל ריי, ניל יאנג, קנזס ושאר החברים) - ליידי גאגא תסגור לנו את הקיץ עם הופעה גדולה אחרונה. נכון, בהתחלה לא היה ברור אם ההופעה בכלל תתקיים, אבל מאז שהמצב חזר לקדמותו נודע שההופעה תתקיים כרגיל ואתמול הגאגא נחתה בישראל והערב תעלה על הבמה בפארק הירקון ותופיע מול מעל ל-30 אלף איש (ייתכן שאפילו יותר, לפני כשבוע פירסמו מפיקי המופע שנמכרו להופעה כ-25 אלף כרטיסים).

ליידי גאגא כבר הופיעה בישראל לפני 5 שנים בדיוק (בגני התערוכה), אז היא הייתה אחרי הלהיטים Just Dance ו-Poker Face אבל רגע לפני שכבשה את העולם עם Bad Romance ושאר הלהיטים שהגיעו בעקבותיו. או בקיצור: אז היא הייתה רגע לפני פריצה, כיום היא כבר אחת מזמרות הפופ הגדולות בעולם, וזה למרות ש-2 אלבומיה האחרונים לא שיחזרו את ההצלחה של ה-2 הראשונים.

גאגא מגיעה לישראל כחלק מסיבוב ההופעות ArtRave: The Artpop Ball והיא צפויה לבצע בו את מיטב להיטיה ושירים רבים מאלבומה האחרון ARTPOP, אותו סיבוב ההופעות הנוכחי מקדם.

האם תלכו להופעה? האם לדעתכם גאגא תצליח למלא את הפארק או שנוכל לראות בו לא מעט קרחות (שאין מה לעשות, נוצרו לא מעט בגלל "צוק איתן")? איזה שירים תרצו שגאגא תבצע? איזה לא? בקיצור, אתם יודעים מה לעשות..

DAN1EL

New member
מצד אחד אני קצת מתבאס שאני לא הולך

(גם את ההופעה הקודמת שלה בארץ פספסתי, כי הייתי בצבא, ורציתי ללכת!), אבל מצד שני לא בא לי להימעך עם מיליון אנשים בפארק הירקון ולא לראות כלום. האווירה אולי תהיה מגניבה אבל בסופו של דבר אתה רואה את המופע רק על מסכים, אלא אם כן אתה משלם סכום מטורף.
אני גם ככה צריך לחסוך עכשיו כסף, ואני לא אוציא סכומים כאלה על מישהי שאני לא מת לראות מופיעה.
&nbsp
יחד עם זאת, אני בטוח שהיא תתן הופעה מגניבה, ואני חושב שהיא פרפורמרית אדירה, ושהיא תדע להלהיב את הקהל ושמי שיהיה שם סך הכל יהנה (כל עוד הוא ישלים מראש עם כך שהוא לא הולך לראות כלום).
&nbsp
אגב, לגבי ההופעה הראשונה שלה בישראל - גם "פפראצי" כבר היה להיט באותו זמן, ואני חושב שהחל מההצלחה של "פפראצי" היא כבר הייתה, אפשר להגיד, הרבה אחרי הפריצה. כך שזה לא מדויק להגיד שהיא הופיעה כאן לפני הפריצה שלה.
אפשר אפילו להגיד שהיא פרצה כבר עם Just Dance ו-Poker Face.
&nbsp
Bad Romance לא היה הפריצה שלה. זה היה פשוט era חדש, אבל היא כבר הייתה ממש מצליחה אז ואני זוכר שאנשים ציפו לקליפ הזה ולראות מה היא תעשה הפעם.

ערן1987

New member
כבר דיבררנו על יחס הקרבה לבמה

ביחס למחיר.. אתה יכול לקנות כרטיס רגיל ועדיין לראות טוב. לא כמו הגולדן רינג כמובן, אבל לראות טוב.

DAN1EL

New member
הייתי בפארק הירקון ברולינג סטונס בכרטיס רגיל. לא ראיתי שיט.

ערן1987

New member
כנראה שלא התקרבת מספיק

לא הצטופפתי ועדיין ראיתי ממש אחלה

DAN1EL

New member
היו אנשים הרבה יותר רחוקים ממני,

באיזה 2 ק"מ, שבכלל אין לי מושג איך הם ראו משהו ולמה בכלל הם באו.
היה פאקינג מפוצץ!

ערן1987

New member
היה סופר מפוצץ משום מה

ואני יכול להבין אנשים שמגיעים ורואים מרחוק, הרי זו עדיין חתיכת חוויה

DAN1EL

New member
אז זהו, שאני לא יכול להבין. נהניתי בזמנו, אבל

לא אני שילמתי על הכרטיס, ולא הייתי עושה את זה על דעת עצמי, ולא אעשה את זה שוב.

2Dirrty4U

New member
הערב: אני בבית קפה בחוף הים

כאילו אני שמחה שזמרת בסדר גודל שלה מגיעה לארץ וכיף לראות שמפרסמים תמונות שלה מישראל בכל רחבי העולם אבל פה בערך נגמר כל העניין שלי בה.
&nbsp
תהנו כל מי שהולך

ערן1987

New member
לא אלך ואפילו לא אצטער על זה

תקופת 2 האלבומים שלה הייתה מדהימה, פנומנלית, מה לא. שרשרת להיטים ענקית אחת אחרי השנייה בזמן יחסית קצר מאוד. זה היה מרענן, כיפי, מסקרן - אבל אז הגיעה תקופת Born This Way הנוראית שהורידה אותה לאשפתות והמשיכה עם ARTPOP. בחיי, איזה הבדל עצום בין 2 התקופות האלו.
&nbsp
לא אלך כי היא כבר לא מעניינת אותי, נקודה. אם זה היה בתחילת הדרך הייתי הולך, אבל עכשיו? hell no. אני לא אמצא את עצמי בין כל הזבל שהיא תשיר, אז למה לסבול בכוח?

ערן1987

New member
גם אם היא טרנד חולף

לדעתי היא השאירה את חותמה על תחילת העשור הנוכחי ודווקא כן יזכרו אותה לטובה כמישהי שריעננה את עולם הפופ

DAN1EL

New member
לא מסכים. אמרו את זה גם כשהיא פרצה, והנה היא עוד פה.

היא הרבה יותר מטרנד חולף, היא עשתה מהפכה בעולם הפופ.
היא העלתה את הסטנדרטים לקליפים והחזירה את הקליפים המושקעים לאופנה (בעקבות אופנת קליפ הליריקס ביוטיוב הסטנדרטים ירדו בחזרה, אבל לא משנה).
&nbsp
וההשפעה האופנתית שלה על כוכבות הפופ היא עצומה.
ריהאנה, קייטי פרי, איגי אזלה, ניקי מינאז' ואחרות - כולן הושפעו ממנה וכולן מתלבשות כמו שהן מתלבשות ונראות כמו שהן נראות בגלל שגהגה העזה לקחת סיכונים ולהעלות את הרף בכל הקשור לשילוב בין פופ לאופנה.
&nbsp
ואפשר לדבר עוד הרבה על ההשפעה שלה, זה לא נגמר כאן.
הזמן יוכיח לך שהיא לא תופעה חולפת, אתה תראה.

DAN1EL

New member
אבל הדרך שלה לא תיגמר כאן, מן הסתם.

זה לא שהיא פורשת.
&nbsp
את החותם שלה היא כבר טבעה.
עכשיו רק נשאר לה להמשיך.
&nbsp
תמיד מצחיק אותי שאנשים חושבים שאם למישהי היה אלבום פלופ אחד או שניים אז זה אומר שהיא לא יכולה להיות אגדה.
נחשו מה?
קיילי מינוג, מדונה, ארת'ה פרנקלין, ג'נט ג'קסון, מאריה קארי - לכולן היה לפחות אלבום כושל אחד, אם לא סדרה של כישלונות מביכים.
ועדיין, בסוף זה לא מה שסופרים.

ערן1987

New member
מסכים לגבי עניין החותם

השאלה עד כמה חזק הוא יהיה.
&nbsp
לגבי עניין הפלופיות, אתה צודק, אבל אני חושב שהתחושה היא שבשנים האחרונות היא מיצתה את עצמה ולכן אנשים מתחילים לדבר עליה כמישהי שבדרך להיות has been. את החותם שלה היא השאירה, בכך אין ספק, השאלה מה יהיה איתה בעתיד הקרוב ולאו דווקא הרחוק (ואני לא מתכוון מבחינה מסחרית).

DAN1EL

New member
מי מדבר עליה ככה? מיליוני המעריצים שלה?

אנשים שבוכים כל פעם שהיא מצייצת בטוויטר?
&nbsp
יש לה קהל נאמן שילך איתה גם הלאה.
היא מוכשרת, מלאת מוטיבציה ודרייב להמשיך. והיא תמשיך והיא תהיה בסדר.
&nbsp
לגבי החותם - זה לא משנה עד כמה חזק הוא יהיה, כי זה כל העניין עם חותם - הוא כבר היה, הוא כבר הוטבע, והוא נשאר.
אי אפשר לקחת ממנה את מה שהיא עשתה, זה נשאר.

ערן1987

New member
אתה שוכח שמעריצים מתבגרים

איפה המעריצים של כל להקות הבנים המצליחות מהעשור וחצי האחרון? איפה המעריצים של הבקסטריט בויז למשל? אתה חושב שכג'סטין ביבר יתבגר אותה כמות מעריצים תמשיך לאהוד אותו? ברור שלא, זה הליך טבעי של התבגרות ושינוי של המאזין. המצב שלה לא שונה - אבל השאלה כמה מאותם מעריצים ימשיכו איתה לטווח הרחוק.
&nbsp
לגבי החותם, כאמור אני חושב שהוא גדול - השאלה כמה גדול הוא יהיה.

למעלה