"הערב" - מרק כתום
מרק כתום – המתכון של גיא וקסלר רכיבים: 50 גרם חמאה 3 גזרים 3 בטטות חצי קילו דלעת 1 כרישה 1 כף פפריקה מתוקה מעט קינמון נוזלים: 250 מ"ל שמנת מתוקה 3 ליטר מים חצי כוס יין לבן יבש 150 גרם אבקת מרק עוף מלח ופלפל אופן ההכנה: מטגנים בחמאה את הגזרים , הבטטות הדלעת והכרישה לאחר 5 דקות מוסיפים את הפפריקה והקינמון שופכים חצי כוס יין לבן ומגרדים את התחתית עם היין מוסיפים 3 ליטר מים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את אבקת המרק , מלח ופלפל מבשלים כ30-40 דקות. טוחנים בעזרת בלנדר ידני או מיקסר חיצוני. מחזירים לסיר , מביאים לרתיחה נוספת. מוסיפים את השמנת המתוקה בלי להביא לרתיחה . בתאבון…
מרק כתום – המתכון של גיא וקסלר רכיבים: 50 גרם חמאה 3 גזרים 3 בטטות חצי קילו דלעת 1 כרישה 1 כף פפריקה מתוקה מעט קינמון נוזלים: 250 מ"ל שמנת מתוקה 3 ליטר מים חצי כוס יין לבן יבש 150 גרם אבקת מרק עוף מלח ופלפל אופן ההכנה: מטגנים בחמאה את הגזרים , הבטטות הדלעת והכרישה לאחר 5 דקות מוסיפים את הפפריקה והקינמון שופכים חצי כוס יין לבן ומגרדים את התחתית עם היין מוסיפים 3 ליטר מים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את אבקת המרק , מלח ופלפל מבשלים כ30-40 דקות. טוחנים בעזרת בלנדר ידני או מיקסר חיצוני. מחזירים לסיר , מביאים לרתיחה נוספת. מוסיפים את השמנת המתוקה בלי להביא לרתיחה . בתאבון…