הערב מתפנקים עם לזניה ב-
|תפוז|

הערב מתפנקים עם לזניה ב-
|תפוז|

|סיוע|
מארחים את מנהלת המרכז הארצי לפיריון היום בשעה 19:00 תגיע להתארח אצלנו ד"ר תדהר זן-בר, גמטולוגית ואמבריולוגית. ד"ר זן-בר מנהלת את המרכז הארצי לפריון ותשמח לענות על כל שאלותיכם בנושא איכות והשבחת הזרע, איכות עוברים ועוד. http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=180&messageid=162182073
|*|
אימון אישי - גם לילדים
|!|
לירון בן דוד היא מאמנת אישית לילדים ונוער וגם מדריכה מאמנים אחרים בנושא. בואו ללמוד על אימון ילדים עם ADHD ובכלל - על מה אפשר לעבוד, איך לגרום לילד לחבב את האימון ועוד
|!|
האירוח יתקיים היום בשעה 21:00 - אתם מוזמנים
|!|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=201&messageid=162134744
|תו|
זוכים ב-DVD של One Direction בהופעה חיה עד שתזכו להיות בהופעה של הלהקה הבריטית המצליחה - הזמינו אותם אליכם לסלון
|!|
ספרו לנו איזו להקת בנים שבתה את לבכם ולמה - הזוכים יקבלו את DVD ההופעה החדש של One Direction
|!|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=150&messageid=162174130
|אוכל|
למישהו מתחשק לזניה
|?|
לזניה, פטריות, רוטב רוזה - מה עוד צריך
|?|
|!|
talsade39 מבלוג הבישול המהמם - עקרת בית נואשת הכינה והדגימה עבורכם את המתכון בתוכנית הבישול שלנו בשיתוף Braun. צפו בסרטון, קנו מצרכים, הכינו גם - ואפילו התחדשו במעבד מזון במחיר מבצע
:-)
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2317184&skip=1

snavgm

New member
בסיום הסידרה,רגע לפני סיום חייה-היא אומרת אמת

אולי היא היחידה שהעיזה לומר מה באמת מתרחש מתחת לפני הסט..?
ואולי יש עוד הרבה מעבר..?
כל הקטע עם אידי, וטרי האצ'ר והוא נואס מה עוד ועוד

adii1201

New member
אמת או לא אמת

אני באמת לא מבינה למה היא הייתה צריכה להגיד את זה. זה מיותר. ולדעתי, זה נשמע פשוט כמו קנאה, כי כשהיא מדברת על זה שהן קיבלו 10,000 ש"ח לעצב את הטריילר שלהן, מה אכפת לה?
לא יודעת, מיותר, ממש ממש מיותר.

snavgm

New member
לך זה מיותר. כי לא בא לך לשמוע

השמצות על פליסטי.
אבל היא כנראה הייתה עם בטן מלאה, עם כעסים ועלבונות
על הרבה דברים ביחס ובהתנהלות של הסט-
ואחרי שנגמר החוזה ולא משלמים לה-
ורגע לפני שהיא עפה מהעולם-
לא בא לה לשחק משחקי פוליטקלי קורקט.
מעניין שהיא לא השמיצה את מארק צ'רי (רק ירדה כל התסריט הדבילי שבו היא מודה ברצח ומוחלים לה...חחח)
אבל היה לה הרבה מה לומר עם הנשים בדספרט.

adii1201

New member
לא, זה לא קשור

אני חושבת שהדבר היחידי שזה עשה זה שכולם אומרים עליה בדיוק את מה שאני אמרתי: שהיא מקנאה. זה גורם לך להסתכל עליה באור שלילי. אני לא חיה בסרט, הם לא הסתדרו. לא צריך. אבל כל הסיפור הזה וזה שהיא נכנסה לזה ששילמו להם לעצב את הטריילר ושהיו מסדרים להן את השיער ושהן היו נכנסות לאיפור פעמיים, זו קנאה בעיני וזה מיותר, היא הייתה יכולה לוותר על זה.
מעבר לזה, אני באמת לא חושבת שפליסיטי או מרשה או אווה ואפילו לא טרי היו סנוביות אליה או לכל מישהו אחר מהקאסט. פליסיטי אווה ומרשה פירסמו מלא מלא תמונות שלהן עם כל מיני אנשי צוות לפני שנגמרה הסדרה וקשה לי להאמין שהן היו עושות את זה אם זה לא היה אמיתי. אם הן לא התחברו, זה לא הופך אותן ללהיות סנוביות ובכל מקרה זה בכלל לא משנה, כי זה לא היה צריך להיאמר, זה למשוך תשומת לב. אתה לא מכבס את הכביסה המלוכלכת שלך לפני כל העולם. לכן אמרתי שזה חבל כי הדבר היחידי שזה עשה זה לגרום לה להיראות רע.

snavgm

New member
נכון , זה הרגיש לא נוח לשמוע, אבל-

גם התגובה הראשונה שלי הייתה -
שלא נוח לי לשמוע, ולא בא לי לשמוע על הליכלוך שרץ על הסט.
ובא לי להשאר עם האמונה שהכל שם נעים וחברי וכייפי.
וגם אני חשבתי ברגע הראשון - למה היא מספרת את זה?
ושזה עושה אותה קטנונית.
במחשבה שניה -
אני חושבת שהיא ממש לא עשתה חשבון. לפני הסוף. תרתי משמע.
ואני ממש לא חושבת שזה מקנאה.
כי היא הרי מודעת לזה שהן ה-כוכבות, והיא רק שחקנית משנה
ואני לא מאמינה שציפתה לקבל טריילר ב 10000 $ או מייק אפ פעמיים ביום. אבל יכול להיות שהן היו פרימדונות ודי יהירות
ולאישה בגילה, וחולה לא היה סבלנות להמתין שעות על הסט.
זה בעיני לא קנאה- רק אפס סולבנות לבולשייט של הכוכבות.
היא בעיני לא יצאה רע. זה היה רק מעציב.
ואני לגמרי קונה את זה שהן היו מתחושה מעל לCREW
ולא בטוח שהתייחסו אליהן.

תראי- אני רואה גם אצלי בעבודה, יש מעמדות.
יש מנהלי מחלקות ואגפים. יש אנשי חינוך ואקדמיה, ומרצים.
ויש מזכירות, מנקות, עובדות בחדר אוכל, אנשי אחזקה וכו.
שיש ארוחת צהריים או טיול מהעבודה . נראה לך שאנשי האקדמיה יושבים עם אנשי האחזקה? או אפילו מדברים איתם?
ממש לא. גם אני לא.. בדר"כ.
יש מין מעמדות לא פורמלים. וזה בטח לא נעים לאחרים.

adii1201

New member
אני באמת לא חושבת שהן פרימדונות

הן לא נראות כאלה וכולם כל הזמן מדברים לפחות על פליסיטי שהיא לא כזו. את חושבת שדיינה כזו? היא דיברה על כולן. ובלי קשר, פרימדונות או לא, אני באמת חושבת שזה לא בגלל שנוח לי לחשוב שהכל טוב ויפה, כי אני לא חושבת ככה, זה היה ברור מהעונה הראשונה שמלוכלך שם. אבל היא באמת לא צריכה לכבס את הכביסה המלוכלכת. אני לא יודעת מה איתך, אבל זה גרם לי לחשוב דברים לא טובים עליה, וחבל.

snavgm

New member
לא יודעת מה לומר.לגבי הפרימדונות.

דיינה נראית מאד נחמדה למעריצים וגם פליסטי ואוה.
אבל לכי תדעי. אולי הן היו רק ככה עם מעריצים (צריך רייטינג..)
אבל לא נחמדות לקאסט הזוטר ולצוות הטכני?
יש קטע של סלבס של סנוביזם.
ונכון שקתרין ג'וסטן ימאה קצת זקנה מרירה.
ואגב-
אני לא חשבתי שיש מלא לכלןך מאחורי הסט.
הן נראו נורא חברות וכולם נראו ידידותיים
גם ב BLOOPERS.

adii1201

New member
אולי, אני לא שוללת, אבל פשוט באמת קשה לי

להאמין כי הן כולן, ובעיקר פליסיטי, כל הזמן הצטלמו עם הקאסט ואפילו פליסיטי כתבה Love Letter to Desperate Housewives ודיברה על השומר בכניסה ליונברסל סטודיוז ועל המאפרות שלה ועל האלה של הצילום והאוכל ולא זוכרת כבר מה עוד, אז אני באמת מתקשה להאמין. אני חושבת שלצפות מהן לשבת לנהל שיחות עם האנשים האלה זה אולי קצת מוגזם. לא חלילה כי הן מעליהם או משהו, אלא כי הן באות לעבוד ובהפסקה שלהן הן יושבות ביחד, כי הן התחברו. זה כמו שטרי תגיד שהיא לא חלק מהחבורה. זה לא הופך את האחרות לסנוביות, הן לא חייבות כלום לאף אחד, וזה נכון לגבי כל אחד שם. מכאן עד ללהיות כלבות לאנשים האלה כמו שהיא ניסתה להגדיר את זה, הדרך ארוכה לדעתי.

יש מלא לכלוך
לפחות בכל הקשור לטרי מול הבנות האחרות. הן חברות נורא טובות, ויש כימיה נהדרת בין הבנות לבעלים שלהן ובין הגברים לעצמם אבל טרי והבנות לא מסתדרות
וכשקת'רין מדברת על זה שמאחרים: זה ניקולט ורק ניקולט, זו בעצם הייתה העילה המרכזית לפיטורין שלה. למארק צ'רי נמאס מהפרימדוניות שלה ומזה שהיא משחקת אותה דיווה ולכן הוא העיף אותה. לא יודעת לגבי הקטע של הסדרה, כי זה נשמע קצת מונפץ שהוא "הדגים" עליה איך הוא רוצה שהסצנה תיראה, במיוחד כשהם לא באמת מרביצים אחד לשני
אבל שוב, אני לא שופטת ולא נכנסת בכלל לאם זה נכון מה שהיא אומרת או לא, אני פשוט חושבת שזה היה מיותר שזה נאמר....

james p

New member
שיו היה לי ממש אבל ממש קשה לראות

וגם ממש קשה לקרוא את הדו שיח בינכן יא עדיות.
קודם כל נתחיל בזה שרואים שקתרין ג'וסטן גוססת. היא מתקשה בנשימה ובדיבור הגרון שלה עבה ובצקתי. נראה גם שהיא יודעת על המוות המתקרב שלה עצמה. היא כל הזמן אומרת "זהו היה ונגמר" והכל במין יאללה סיימנו כזה ועל סצינת המוות שלה "אני מתה וזהו". מתחת נראה שלא קל לה להתמודד שהסצינה הזאת צפויה לה בחיים שלה.
בלי קשר לתוכן קודם כל הסרטן הטרמינלי הזה שעומד שם בכל הראיון כמו צל שחור הוא פשוט מזעזע.

אולי בגלל הסוף המתקרב שלה היא החליטה לשפוך הכל על הסדרה ועל הבנות. אני לא חושב שהיא שיקרה כי תכלס היא אמרה שהן לא היו רעות והן היו חביבות בסופו של דבר כשהצגת בפניהן מישהו.
אני חושב שהייתה כאן איזו תפיסת עולם שונה של דורות שונים של שחקניות.
היא כבר מקוטלגת כזקנה. הן בנות 40 שמנסות להיראות צעירות וסקסיות וחייבות לשמר את המותג שהן ולכן האובססיה הזאת למראה החיצוני. בסופו של דבר הן צריכות לסחוב את הסדרה על הכתפיים שלהן.
כן האובססיה שלהן נראתה וכולן נראו מנותחות ומבוטקסות להפליא.
נראה אבל שהיא גם חסרת סבלנות כלפי כל גינוני הכוכבות שלהן. היא אף פעם לא הייתה שם והיא לא כל כך מבינה אותן. בשבילן שחקניות שאף פעם לא היו ממש כוכבות ובגיל שהן לא חשבו שהן אי פעם תהיינה זו הזמדנות של פעם בחיים וכנראה שהן ניצלו את זה עד הסוף.
אלה פשוט תפיסות עולם שונות.

נראה שגם היא לא אהבה את חוסר הריאליסטיות של הסדרה.
קטע שהיא בכלל לא אהבה את שיר המוות של קרן מקלאסקי...
הכל כל כך אירוני.

לי באופן אישי זה כואב.כל המצבים האלה ממש קשים לי. עצוב לי לחשוב על הסדרה הזאת שכל כך אהבתי ועל כל השחקניות האלה חיות ככה. נראה לי שבסדרה זה כמו במציאות, כשהן היו צעירות ונלהבות זה עוד עבד כשהן כבר הפכו להיות כוכבות מטורפות והתחפרו בתוך הכוכבות שלהן הן הפכו להיות מפלצות בוטוקס והסדרה נהייתה יותר מותג מאשר אומנות טלוויזיונית.

עצוב שככה היא עזבה ועם כזאת תחושה לא נעימה.
עצוב שזה מה שהיא משאירה אחריה.
פתאום אני מבין למה אך אחד לא רשמה עליה משהו בפייסבוק מלבד טרי הצ'ר.
פתאום טרי כבר לא נראית כל כך מתבודדת וכל כך ביצ'ית אלא אישה הרבה יותר אנושית ממה שתמיד נהגו לעשות ממנה הפרימדונה הראשית של הקאסט.

מה שכן בכל הקשור לניקולט נראה שיש קונצנזוס.

בקיצור נראה שהיו שם חיים לא פשוטים. חבל לי שבטח כל הבנות אומרות עליה עכשיו "איזו ביצ'" וחבל שעדי שתמיד אהבה אותה כבר לא ממש מתה עליה.
אני עצמי עם רגשות מעורבים.
עצוב עצוב עצוב.
זאת אמריקה הגדולה ותעשיית הטלוויזיה המהוללת שלה.

שנהיה בריאים כולנו.

גם הסדרה ירדה גם קתרין ג'וסטן מתה וגם הכל מעלה ריח מסריח.
עצוב עצוב עצוב עצוב.

snavgm

New member
טוב דייי- אל תקח ללב כל כך

זה לא כזה ריח מסריח.
כולה קצת לכלוך
זה שאו-ביז. ככה זה-
הכל בוטוקס ...ומתחת העור מקומט.
הסידרה הייתה כייפית. הבנות שחקניות מעולות.
אז היה קצת לכלוך. ומקלקסי הרגישה לא בחבר'ה
והיא ממורמרת. וגם מתה. זה מה יש.
עדיין -
היה לנו 8 שנים כיפייות בזכות דספרט.
ומארק צ'רי עדיין גאון והמציא סטארט אפ.
ןבזכות זה נפגשנו והיכרנו.
כולנו.
גם אתה ואני.
ובזכות זה הבן שלי משוויץ לכולם- כי רק לו -יש את שני הסרטים של "יומנו של חנון". בזכותך.
ונכל בזכות דספרט.
אז לא הכל כל כך נורא.
יאללה חיוך. ויום נפלא!

snavgm

New member
תודה!

ולא בא לך לפגוש אותו כבר איזה פעם הREAL LIFE?
השבוע מה זה לחוץ לי..
למה ירדתם מה 21? אני אבוא מהכנס בירושלים ישר לעזריאלי
או שאת רוצה לפגוש אותי לקפה בירושלים?

אני 3 ימים שם.בין ה- 19-21
וזה קורה רק פעם בשנה שאני עולה לעיר הקודש.
בזכות יד ושם שמארח אותי כל שנה לכנס שנתי.

adii1201

New member
את מי? ג'יימסי? כבר נפגשנו

אני לא משנה לי מתי, רק תחליטו כבר

ואין לי שום בעיה לפגוש אותך לקפה
אני מה-17.6 מסיימת את הסמסטר. ב-27.6 יש לי מבחן ראשון, אז אני צריכה ללמוד אבל אני בירושלים

james p

New member
תודה נשמה ריגשת אותי

כן זה לא ממש לכלוך פשוט עצוב שהיא סיימה את הסדרה ואת החיים שלה בתחושה כזאת ושהאידיליה לא הייתה מושלמת.

כבר מישהו כתב כאן שבכל סדרה מהסוג הזה המתנה של הקאסט היא הרבה מעבר לסתם מזוודה... כנראה שיש משהו במה שהיא אומרת.

snavgm

New member
בכיף!

והשבוע- גם מפגשפורום וגם קרן פלס! יהיה כיף..

ואני גם 3 ימים בבית מלון ובכנס.
אחלה שבוע.

למעלה