"הערב"- סברינה אישית

  • פותח הנושא 90fm
  • פורסם בתאריך

90fm

New member
"הערב"- סברינה אישית

סברינה אישית ממולאת בקרם מסקרופנה ותותים טריים – המתכון של גיא וקסלר רכיבים: - סברינה: 50 גרם שמרים , 100 מ"ל חלב פושר , 60גרם סוכר, 350 גרם קמח 6 ביצים , 70 גרם חמאה רכה. סירופ: חצי ליטר מים, 200 גרם סוכר , 50 מ"ל טקילה , 1 מקל וניל קרם מסקרפנה: 250 מ"ל שמנת מתוקה, 150 גרם גבינת מסקרפונה , 70 גרם סוכר. 400 גרם תותים שטופים וחתוכים לחצי. הוראות הכנה: סברינה: מערבלים במיקסר את השמרים החלב והסוכר, לאחר 2 דקות מוסיפים את הקמח ואת הביצים אחת אחרי השניה. מערבלים למשך 5 דקות נוספות וברגע האחרון מוסיפים את החמאה לשתי דקות נוספות. מעבירים לקערה, סוגרים בניילון נצמד ומתפיחים לשעה. משמנים תבניות עגולות קטנות (קוטר 8 ס"מ מקסימום) . בעזרת שק זילוף ממלאים עד חצי גודל תבנית ומתפיחים רבע שעה נוספת. אופים בין 5-7 דקות בחום של 180 מעלות עד לקבלת צבע חום – קרמל. סירופ: מרתיחים את כל רכיבי הסירופ, מורידים מהאש וטובלים את הסברינה למשך 2 דקות מכל צד. מסננים את הסברינה על רשת. קרם: מקציפים שמנת מתוקה+סוכר מוסיפים את גבינת המסקרופנה כשהקצף רך ומקררים לשעה. מזלפים את הקרם לתוך הסברינה לגובה (יצירת מעין פרמידה) עוטפים את הקרם בתותים טריים. בתאבון…
 
למעלה