"הערב"- סברינה אישית
סברינה אישית ממולאת בקרם מסקרופנה ותותים טריים – המתכון של גיא וקסלר רכיבים: - סברינה: 50 גרם שמרים , 100 מ"ל חלב פושר , 60גרם סוכר, 350 גרם קמח 6 ביצים , 70 גרם חמאה רכה. סירופ: חצי ליטר מים, 200 גרם סוכר , 50 מ"ל טקילה , 1 מקל וניל קרם מסקרפנה: 250 מ"ל שמנת מתוקה, 150 גרם גבינת מסקרפונה , 70 גרם סוכר. 400 גרם תותים שטופים וחתוכים לחצי. הוראות הכנה: סברינה: מערבלים במיקסר את השמרים החלב והסוכר, לאחר 2 דקות מוסיפים את הקמח ואת הביצים אחת אחרי השניה. מערבלים למשך 5 דקות נוספות וברגע האחרון מוסיפים את החמאה לשתי דקות נוספות. מעבירים לקערה, סוגרים בניילון נצמד ומתפיחים לשעה. משמנים תבניות עגולות קטנות (קוטר 8 ס"מ מקסימום) . בעזרת שק זילוף ממלאים עד חצי גודל תבנית ומתפיחים רבע שעה נוספת. אופים בין 5-7 דקות בחום של 180 מעלות עד לקבלת צבע חום – קרמל. סירופ: מרתיחים את כל רכיבי הסירופ, מורידים מהאש וטובלים את הסברינה למשך 2 דקות מכל צד. מסננים את הסברינה על רשת. קרם: מקציפים שמנת מתוקה+סוכר מוסיפים את גבינת המסקרופנה כשהקצף רך ומקררים לשעה. מזלפים את הקרם לתוך הסברינה לגובה (יצירת מעין פרמידה) עוטפים את הקרם בתותים טריים. בתאבון…
סברינה אישית ממולאת בקרם מסקרופנה ותותים טריים – המתכון של גיא וקסלר רכיבים: - סברינה: 50 גרם שמרים , 100 מ"ל חלב פושר , 60גרם סוכר, 350 גרם קמח 6 ביצים , 70 גרם חמאה רכה. סירופ: חצי ליטר מים, 200 גרם סוכר , 50 מ"ל טקילה , 1 מקל וניל קרם מסקרפנה: 250 מ"ל שמנת מתוקה, 150 גרם גבינת מסקרפונה , 70 גרם סוכר. 400 גרם תותים שטופים וחתוכים לחצי. הוראות הכנה: סברינה: מערבלים במיקסר את השמרים החלב והסוכר, לאחר 2 דקות מוסיפים את הקמח ואת הביצים אחת אחרי השניה. מערבלים למשך 5 דקות נוספות וברגע האחרון מוסיפים את החמאה לשתי דקות נוספות. מעבירים לקערה, סוגרים בניילון נצמד ומתפיחים לשעה. משמנים תבניות עגולות קטנות (קוטר 8 ס"מ מקסימום) . בעזרת שק זילוף ממלאים עד חצי גודל תבנית ומתפיחים רבע שעה נוספת. אופים בין 5-7 דקות בחום של 180 מעלות עד לקבלת צבע חום – קרמל. סירופ: מרתיחים את כל רכיבי הסירופ, מורידים מהאש וטובלים את הסברינה למשך 2 דקות מכל צד. מסננים את הסברינה על רשת. קרם: מקציפים שמנת מתוקה+סוכר מוסיפים את גבינת המסקרופנה כשהקצף רך ומקררים לשעה. מזלפים את הקרם לתוך הסברינה לגובה (יצירת מעין פרמידה) עוטפים את הקרם בתותים טריים. בתאבון…