הערב: סטודיו למשחק!

הערב: סטודיו למשחק!

הזדמנות אחרונה להצביע בסקר הגדול של האתר: מי הפוסטמה הראשונה של ישראל? שמונה הפיינליסטיות ממתינות לקולות שלכם: האם זו מיכל זוארץ? אודטה? הפיקיות? שרון איילון? קדימה! הכנסו לסקר והכריעו אחת ולתמיד
- המדינה מחכה!
שרון אלכסנדר, מנהל בית הספר "סטודיו למשחק" מעביר שיעור נוסף במשחק ב-blogtv הערב ב-21:00. השיעור יתקיים בחדר "סטודיו למשחק". כולם מוזמנים

greeneye

New member
בעעעעעעע

מניאק. מה, כבר סלחת לו על זה שהוא ברח ממך בכל רחוב הברזל, עד שהצלחת לתפוס אותו ולהצטלם איתו? חוץ מזה, מאיפה הורדת?

kfm

New member
../images/Emo6.gif

כבר אמרתי לך, אבל זה גדול!! מה עם איזה תמונה של קיציס או פרידמן?..אפשר גם את שניהם, אם את בכל זאת מתעקשת..

ElinorL

New member
מה? איך צילמת את זה?!

עשית לי חשק לשחק סימס פתאום... נדבר אחר כך אנשים :))

mati88

New member
../images/Emo32.gif מתני וגל המנהלת!

להיכן נעלמה הבקשה שלנו לציור מגל גריןאיי?

kfm

New member
זה מוזר מאוד! זהיה כאן אתמול!

ולקח לי גם הרבה זמן לעשות את זה! חשוד..חשוד מאוד.. את יודעת מה מתי? אולי נזמין את חבר שלנו? (גשש בלש בפעולה פותר כל תעלומה! ההא!
)

mati88

New member
../images/Emo6.gif (גל גריןאיי אנא היכנסי)

אין צורך יקירתי יש לי שחזור מדויק (והמון תודות לגל הכחולה): kfm: (הודעה זו נכתבה בשמי ובשם מתי) אז יש לנו בקשה מגל גרינאיי: כידוע לכולם, לי ולמתי הולך להיוולד צב. אבל החלטנו להעביר אותו סדרת שיפורים קלה כדי שנאהב אותו קצת יותר.. אז היינו מאוד שמחות אם גל תצייר לנו את הצב המשופר.. אז ככה: -קודם כל זה לא צב, זה גדי.. -יש לו קרניים מזהב -זנב ארוך ושחור עם שערות יוצאות כאלה מפוזרות ונוצצות בקצה -בוקסר עם "פיס" עליו -כנפיים בצבע תכלת עם מלא m כאלה של מקדונלדס.. -אוזניים ירוקות -עיניים ורודות עם לבבות סגולים באישונים.. -ורגליים של צב. מקווה שלא שכחתי משו ושאנחנו לא מכבידות עליך נורא..את לא חייבת .. (ובאותו משפט בלי שום קשר לשומדבר- יש לי סט סכיני מטבח חדשים וחדים כאלה) kfm: *****שכחתי! נעלי בלט! mati88: הוא יהיה מושלם!

greeneye

New member
שיטטטטטטט

לא שמתי לב שכתבתן נעלי בלט. טוב, אי אפשר לתקן את זה.

kfm

New member
איזה מושלםםם הוא!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo51.gif

מתושקה אנחנו נהיה משפחה מאושרת!
גל מלא מלא מלא תודה!!!!!!!!!!

greeneye

New member
../images/Emo13.gif תגדלו אותו יפה...

הגעתי למסקנה, שאני כמו...נו איך קוראים לזה? שהבעל תורם זרע והאישה ביצית והם לא יכולה ללדת אז באה אישה ותוקעים את זה בה ואז היא יולדת להם ילד? זה מה שאני. לא?

greeneye

New member
בדיוווווווווווווווק!

"למה את לא נוסעת לחתונה של רוס?" -"אוו אני בהריון עם התינוק של אח שלי!"
באנגלית זה נשמע יותר טוב..

mati88

New member
../images/Emo99.gif

אוי מתני, כמה שהוא דומה לך! *מוחה דמעה*
המון תודה גל, הוא יפיפה.

למעלה