הערב ראיון אינטימי עם קורין אלאל |*

בקרוב דנה אינטרנשיונל אצל נגה קדמי!

כוכב נוגה תכנית הרדיו הכי גאה שיש, נגה קדמי עם תכנית הרדיו המובילה של רדיו ירושלים מפתיעה כל שישי, עם בכורות , הפתעות, גרסאות נדירות.! ובקרוב: דנה אינטרנשיונל מלכת הפופ של ישראל אצל כוכב נוגה לרגל צאת מארז הסינגלים המהודר רק אתל כוכב נגה! התכנית הכי טובה שיש
ברכות על התכנית המדהימה ברדיו מפורום דנה אינטרנשיונל! מושיקו מנהל פורום דנה אינטרנשיונל!

הערב ראיון אינטימי עם קורין אלאל |*

הערב בשעה 20:00 בתוכנית הכי גאה שיש - "כוכב נגה" קורין אלאל ואנוכי מדברות... זאת בנוסף לפינות הקבועות ולמוסיקה הוורודה. כמו כן השמעת בכורה של משהו באמת מיוחד! המתינו בסבלנות, כי הולכות להיות לכם שעתיים מטריפות. נגה

fitfit

New member
למושיקו

יצא לי לצפות בקלטת שבה אתה מחלק פלאיירים למצעד הגאווה הראשון בירושלים - אתה גדול מהחיים!!!
נ.ב מתה על הפורום שלכם!!!! ויוה לדנה !!! היפה מכולן והמוכשרת מכולן!!!

fitfit

New member
יא חביבתי יאללה -נוגה

איך כיף עפ הפאנטאסיה הזו....יה עיני ... עוד מעט השכנים הלפלפים יעלו לסגור לי את הרמקולים......

א ס ף x

New member
The Hottest & Sexiest Radio Show

"כוכב נוגה" יופי של תכנית! ראיונות עם מיטב האמנים:אילנה אביטל לפני שלושה שבועות,קורין אלאל היום:מאוד מרשים! התכנית בכלל הולכת ומשתפרת מפעם לפעם ומזנקת לה לשיאים חדשים. המוסיקה מצויינת ויש לציין שהקטע של נתי נתן עם החידוש של ה-Scorpions הוא הדובדבן שבקצפת!

הוספה למושיקו מנהל הפורום של דנה

תודה למושיקו מנהל הפורום של דנה אינטרנשיונל ותודה לכל המעריצים של דנה שמקפידים מדי שבוע להאזין לתוכנית! ועל מנת שתוכלו לרשום ביומנים: בערב שישי הראשון של חודש דצמבר ה 5.12.03 דנה אינטרנשיונל מדברת על ה-כ-ל בתוכנית "כוכב נגה" במסגרת תוכנית חגיגית לסיכום 10 שנות פעילותה! באותה הזדמנות נאחל לדנה בהצלחה בסיבוב ההופעות הראשון שלה בארה"ב שיחל בחודש הבא! "יש אישה גדולה מהחיים יש חושים שיש רק לה"... נגה

../images/Emo34.gifמבטיח לשמוע../images/Emo34.gif

היי, נגה אני מבטיח לך לשמוע את התוכנית בתאריך 5/12/2003 ושהיה לך בהצלחה עם דנה אינטרנשיונל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממני, דני אינטרנשיונל

לכל המאזינים שמגיבים

תודה על התגובות המענינות שלכם בכל אופן אני אמשיך להפתיע ולגרום לכם כיף בשעות המשעממות של ערב שבת! שלכם נגה

למעלה