הערב רוק עם כל הכבוד זה לא רוק אמית

הורוביץ

New member
הערב רוק עם כל הכבוד זה לא רוק אמית

אני היתי בערב רוק לפני 3-4 שנים וזה היה באמת ערב רוק ,אף אחד לא ישב בכסאות כמו בתאטרון!

פחחחחחחחחחחחחח

אף אחד לא ישב!!!!!!!!!!!!!!!!! כולנו קפצנו ליד הבמה! באמת נראה לך שישבנו שמה כמו דפוקים?!?! אגב, נתנו הופעה טובה ממש אה? נהנתי מכל שנייה! והצוואר שלי בטח יהיה בבוקר מזה תפוס מה´קדימה-אחורה-קדימה-אחורה´ אאוץ´........ גרררררררררר כואף!!!

../images/Emo122.gif

כולנו חטפנו מכות מהקופצים...! אבל היה הופעה מעולה! ממש נהנתי... אאוץ´ אחד גדול... הצוואר שלי כול כך תפוס שאני לא יכולה להזיז אותו! טוב אולי רק לצדדים....

numerw

New member
../images/Emo98.gif !

היה ממש כיף בהופעה ובעיקר לשיר ולקפוץ כמו משוגעים
מה שכן נהנתי ומיד כשנגמרה ההופעה הגעתי ך
העלתי כמה אנשים שהיו לידו ויצאנו לכיוון אילת שמחים וחלק חבולים . אם דרכתי או קפצתי על מישהו סליחה....קבלו חיבוק
|

אחחחח... כן.. אכן כואב!

היום שקמתי (אמ... 4 וחצי
) גיליתי על הבטן, כומר יותר לכיוון הצלעות סימן של ניטים או משהו שנראה ככה... כל הערב אתמול (אחרי ההופעה) זה כאב לי אבל לא ראו כלום ורק שהתעוררתי ראיתי את זה גררררררררר כואב... מעצבן... מוזר שלא הרגשתי את המכה אלא רק אחרי ההופעה... לא הרגשתי כלום! פשוט נכנסתי לטראנס של ההופעה וזהו, לא ראיתי לי שמעתי כלום חוץ מהם. אויש זה גדול... כאילו לקחתי איזה סם לפני זה! אמ.. אני תוהה מה היה במסטיק שלקחתי בבית.... מוזר.... לי יש הרגשה שזה בגלל הניטים שלי.. שהיו עלי.. אבל מה זה משנה העיקר היה כיף!
כן, וגם לי הצוואר די תפוס. אבל היה ממש נחמד הפוגו שהאנשים שם ניסו לעשות, רק חבל שהרוב שם היו יבשים אז עשינו רק אני ועוד כמה.. חחחחחחחחחחחחחחחח קיויתי שיצטרפו עוד ויהיה משהו רציני...... בעעעעעעעעעעעע באסה איתם... היה שם אחד חמוד, צריכה להשיג את השם שלו באופן דחוף! דיברנו קצת (דיברנו... כולה איזה 3 מילים), הוא עשה קצת עיניים, חבל שלא המשכנו לדבר אחרי ההופעה
היה עוד אחד חמוד, קצת אדיש אבל עדיין, עם חולצה של מרילין מנסון, שיער ארוך ואיפור שחור כבד מתחת לעיניים. נראה בנאדם נחמד! טוב כואב לי לכתוב אז ביי בנתיים

קליפס

New member
פעם היה פסטיבל רוק,

פעם פעם פעם היה פעם היה פסטיבל רוק בים האדום ואני לא יודעת מה בידיוק היה שם ( הייתי קטנהטנההההה ) אבל היו שמים שטיח על החול ואנשים היו קופצים עליו. אבל הפסיק לפני איזה עשר שנים.

חחחחחחחחחחחחח

אלק "פעם היה פסטיבל רוק. פעם פעם היה פעם פסטיבל רוק בפעם אבל אני לא יודעת מה היה שם כי זה היה פעם, מתי שהייתי קטנה, פעם. פעם היו שמים שם שטיח על החול ופעם אנשים היו קופצים עליו פעם (או פעמיים...). אבל זה הפסיק פעם, ממש פעם, לפני איזה 10 שנים" קרועה.... אני חולה עלייך ילדה!!! אגב, לא ראיתי אותך היום, זה עצוב

מתוקה עם פירסינג?!?!?!?!?!?!?!?!

מעניין מאיזה חור הפלצת את השם הנ"ל.... אה ודרך אגב מי את??????? "חולה עלייך ילדה"???. מלחיצהההההההההה (יש לקרוא במבטא שקוראים את זה! לוידעת איך מסבירים אותו)

אסתר, בד"כ זה השם שלי

אני מתוקה עם פירסינג למקרה שלא הבנת... ו.. למען האמת אני אפילו לא יודעת מאיפה השם הזה אני חושבת שזה היה הכינוי של אואל כהן מהשיכבה שלי והחרמתי לה אותו
ומאז אני איתו למרות שבמקרה הייתי עליו, עכשיו אני בד"כ על הכינוי הזה. אני? חחחחחחחח מישהי שכן, את מכירה. וכן אני חולה עליה!!!!!!!!!!! קשה לך לחיות עם זה?? תלמדי לשתוק קצת.

matan sh

New member
כן, גם אני זוכר

בת דודה שלי הלכה לשם וזה היה ממש מזמן...שלושה ימים שלא ישנים בהם ויש רק הופעות...

למעלה