הערב שאנן סטריט אצל מושיקו שטרן ברדיוס 100FM! שאלות לשאנן כתבו עכשיו כאן --- > www.moshow.co.il
M MoshowAdmin New member 6/10/08 #1 הערב שאנן סטריט אצל מושיקו שטרן ברדיוס 100FM! שאלות לשאנן כתבו עכשיו כאן --- > www.moshow.co.il
F Funky Giraffe New member 6/10/08 #2 שאנן הערב בכפר סבא האמת... אבל אם כבר דיברתי על זה, הדג עולים ב9. תבואו לשמוע גם את ראש גרוב ברבע לשמונה. כדאי לכם.
שאנן הערב בכפר סבא האמת... אבל אם כבר דיברתי על זה, הדג עולים ב9. תבואו לשמוע גם את ראש גרוב ברבע לשמונה. כדאי לכם.
I idanri New member 6/10/08 #3 אני זכיתי בחבילת הפרסים ועליתי לשידור ../images/Emo13.gif תודה רבה רדיוסססס
א אסי סרחנה בנשמה New member 14/10/08 #4 וואי בנאדם!../images/Emo194.gif יש מצב שאתה כל הזמן זוכה? מאיפה כל המזל הזה יא קוקסינל!!
I idanri New member 14/10/08 #5 פ'חחחחחחח פעם הם אירחו את הדגים וגם זכיתי(פחות או יותר באותם פרסים). לא יודע מאיפה המזל כנראה שאני הבנאדם הנכון בזמן הנכון באותו רגע...
פ'חחחחחחח פעם הם אירחו את הדגים וגם זכיתי(פחות או יותר באותם פרסים). לא יודע מאיפה המזל כנראה שאני הבנאדם הנכון בזמן הנכון באותו רגע...