הערב שירה היה מקסים ומרגש.

califia

New member
הערב שירה היה מקסים ומרגש.

אפילו הפרופסורים היו מעניינים. אולי כי הם הקריאו ולא דיברו הרבה. היא הלחינה שני שירים. אין לי הקלטה כי עדיין אין לי דור שלישי, והסטילס שלי לא חזקה מספיק למרחק ולחושך. גם היו הסטנדים של המיקרופונים בשדה ראיה. עדיין אין לי את הספר, וגם יש בעיה של זכויות יוצרים, אז תשיגו אותו אם אתם רוצים את המילים. השני היה ארוך ומאוד מרגש. אני לא מומחית לשירה, אז אני לא אכתוב יותר. קדישמן היה קורע כהרגלו.כן, גם השורטס. גם השרוואל טבחות מחוספס ואפור של רונה. מה זה שם על הטי? הנדריקס? שיער? מארלי? ערן צור שר שניים או 3. היו כמה ממ"ביות כאלה, רק פחות טובות. למשוררת קוראים רחל חלפי. ולספר קוראים "פרטים סודיים מתוך הקלסר השקוף". היתה מישהי ששרה ממש מעניין שקוראים לה יהלי תורן, מגיזרת הויקטוריה חנה וכאלה. נראה לי שהיא זמרת קלאסית. לא שתהנו ממנה. רק אני והחיבה שלי לאובר אקטינג ודיוות. חוזרת לשמוע דיאמנדה. מה נתפסתי לאיפוק של רונה. היא זרחה שם כמו יהלום לא מלוטש בין חנה מרון האגדית והמשעשעת לפסנתר הפוסט שבני של רונן שפירא. זה הכל מהמוסיקה הקלאסית? ההשפעות המוזרות האלה. לשיר קראו "אהבה מופרעת" והוא על פריגי'דה ופריג'ודט בבית קפה בערב פורים.או משהו כזה. והיה את "אי". שהיה חביב. לא קלטתי ממנו הרבה כי היייתי עדיין בהלם מערן.

מיץ פזי

New member
גם אני הייתי!

ובאמת היה מקסים וממש מרגש. אני חייבת להודות שלא הכרתי הרבה את רחל חלפי ובאתי הרבה בשביל רונה, אבל היה שם כל כך הרבה יותר. כמובן שרונה הייתה מקסימה ואני ממש אוהבת את אי ובעיקר את אהבה מופרעת (היא ממש נכנסה לזה ממש כמעט כעסה כשהיא שרה. ואי היה כמובן מקסים). אבל השירים שהאנשים הקריאו היו מדהימים ורחל חלפי פשוט מדהימה!! היא כל כך שקטה ונינוחה אבל היא מצליחה להעביר כל כך הרבה אינטנסיביות ורגשות וגם להכניס הומור אדיר והכל כל כך מתחבר וזה היה באמת יפה. חנה מרון הייתה מדימה! אישה קטנה ודי זקנה.. אתה בטוח שהיא עוד שניה נופלת מהבמה ואז כשהיא התחילה לקרוא.. וואו! איזה עוצמות ויכולת משחק והבעה, זה היה פשוט מדהים! ואני מסכימה בעניין הפרופסורים, אני גם הייתי בטוחה שתהיה הרבה ברברת, אבל לא כל מי שעלה פשוט הקריא שירים. יהלי תורן אכן הייתה הזויה מעט אבל מעניינת, ונועם גלפרין היה פשוט חמוד. וגם ערן צור. היא חתמה לי ולחברה שלי בספר. ובסה"כ אני ממש שמחה שהלכתי. לא רציתי לצלם כי זה הרגיש לא מכובד שכזה.. אבל היו שם איזה חמישה צלמים שכל הזמן צלמו.. אז אני אחפש. בטוח יהיה אפשר לראות תמונות איפשהו. והקלטות של אי ואהבה מופרעת יש כבר באיכות ממש טובה אז זה לא נורא..

califia

New member
איפה? מהאחה"צ שהיה בלבונטין?

עכשיו! בזה הרגע! אלי! שוב חזרתי לשמוע פריק פולק סתמי. תצילי אותי פזי.

מיץ פזי

New member
חחח אני חושבת

שההקלטות הן יותר ישנות מזה, מערב שהיה לפני כמה שנים לרחל חלפי. אבל הן נשמעות ממש כמו שהיא שרה בערב אתמול. אני אעלה אותם ואשים לינק

califia

New member
אוף. אני צריכה לדעת על הערבים האלה. ולהגיע.

ובכלל למלא לעצמי את הראש גם בעוד תרבות ושירה. אם יש ערב מעניין אחר בלי רונה תודיעי לי. אז איפה יש אותם? לבונטין? בית ביאליק? הליקון? בית הסופר בקפלן? צותא? עלמא ? שכחתי משהו? בזמן! ואם אפשר את הזולים יותר. רק מחמיצה דברים. בכלל. כל חיי. אהההה

מיץ פזי

New member
אם שמעת אז

בסוף האירוע הם אמרו שיש בצוותא עוד שני ערבים כאלה של משוררים, אחד של לאה גולדברג ואחד נוסף שאני לא זוכרת. תבדקי באתר של צוותא באיזה תאריכים הם. אני יודעת שהזה של לאה גולדברג הוא ב 19.11, 20:30. אך ללא רונה.

califia

New member
רגע, מה עוד יש לך? מה עוד את מחביאה שם?

עוד טקסטים מקסימים כמו אהבה מופרעת מולחנים בכישרון ומושרים באיפוק? שלה, של אחרים, משהו? כזה מחמם לחורף? ומה עם שיר פצועי אהבותינו שהבטחת לי, שלא גיביתי בזמנו. מה עוד היה?

מיץ פזי

New member
או הו

אוצרות רבים אני מחביאה בנבכי תיקיית סולסיק שלי..! יש המון טקסטים מקסימים מולחנים בכישרון ומושרים באיפוק. קשה לי לחשוב על משהו ספציפי. אני אעבור על הדברים שלי ואם אתקל במשהו מיוחד אני אודיע לך :) שיר פצועי אהבתנו יש כחלק מרצועה מאוד ארוכה של חלק גדול מהמופע לזכר מאיר אריאל מפלפני כמה שנים. האיכות סבירה. אני מניחה שאת חמסין את מכירה כן? אם לא. חובה

misheani

New member
נשמע מעולה

למרות שזה כבר היה בערב בלבונטין, מינוס חנה מרון. יהלי תורן זאת זאת שעשתה דברים משעשעים עם הקול והפסנתר, בעלת הפרצוף הציפורי, נכון? אהבתי אותה.

למעלה