הערב, שני 25.2 מי שרוצה לשיר שלמה אחרי ההופעה

חן אדיב

New member
הערב, שני 25.2 מי שרוצה לשיר שלמה אחרי ההופעה

הערב, שני 25.2, מי שרוצה לשיר שלמה אחרי ההופעה בזאפה מוזמן להגיע ממש ממול, למייקס פלייס, בסוף ההופעה, ולשיר שלמה ארצי.

כל יום שני אני מנחה שם במה פתוחה לכל מי שרוצה לשיר, ואני ממילא הופך כל במה פתוחה לערב שירי שלמה ארצי לקראת הסוף.

talhanimov

New member
כדאי מאוד להגיע , כי...

רק שם יש ביצועים לשירים אחרים של שלמה,שירים שכמעט ולא תשמעו אותם בהופעות,
עם גרסאות לשירים ישנים וחדשים של שלמה.
על כל פנים.. אני הייתי ונהנתי,
היה אחלה חן.
( שבוע הבא , אותו מקום ובאותה שעה)

חן אדיב

New member
נגיש ולא עולה כלום

מדובר בפאב-מסעדה "מייקס פלייס" שנמצאת מול הזאפה, על יד הבריכות עם הכסאות.

כל יום שני ב-22:00 ועד השעות הקטנות אני מנחה שם במה פתוחה והופך את סוף הערב לערב שירי שלמה ארצי כי מי יגיד לי משהו
, במיוחד אחרי הופעה של שלמה, כשבאים כמה חבר'ה שהיו בהופעה לשבת קצת במייקס.

אם את הולכת לאחת ההופעות בימי שני, או סתם בא לך לבקר, תיכנסי להגיד שלום ולשיר שלמה בכיף.

בהתחלה אתה שר שירים מקורים שלך?ולא לצערי

לא הולכת שלמה השנה כי אוכלים כרטיסים ולמי לא משאירים?חחח
אקפוץ לשם בלי קשר לשלמה
למה שלא נעשה שם מפגש פורום?

חן אדיב

New member
אפשר לשיר מה שרוצים בבמה הפתוחה

קאברים, שירים מקוריים, שירים של שלמה, הכל הולך

חשבתי השנה לעשות הופעת מחווה לשלמה, להזמין את כל הפורום ועוד אנשים ואנשות, ולתרום את הכסף לעמותה של שלמה, "צימאון". נדבר קודם עם כמה אנשים ונראה אם נעשה את זה קטן כמו שנים שעברו או משהו קצת יותר גדול.

אגב כרטיסים: אם מנדנדים לזאפה, אפשר למצוא ברגע האחרון לפני הופעות "כרטיסי עמידה" (כרטיס עמידה פירושו פשוט שאין מקום שמור וכנראה שמי שקנה אותו יצטרך לעמוד), שלמרות השם שלהם דווקא מתאימים לאנשים עם כסא גלגלים כי ממילא אפשר למקם אותם במקומות שאנשים עומדים בהם (וכך היה במספר הופעות שאני זוכר).
תתקשרי מדי פעם ותנדנדי להם, אולי תעלי משהו בחכה.

אז למה בזאפה לא הציעו לי?דיברתי איתם

בחודשים האלה הרבה ואני רשומה אצלם בהמתנה
בקשר למפגש /מחווה אני בעד לך על זה

חן אדיב

New member
אם יש מציעים, אם אין אז לא, אם מישהו ביטל...

אם יש מציעים, אם אין אז לא, אם מישהו ביטל אז אולי יהיה כרטיס, בכל מקרה לא ימכרו כרטיסי עמידה שיעברו את המכסה המותרת של אנשים במועדון. תנדנדי להם וזהו.

למעלה