הערב,,,

ליMור

New member
הערב,,,

היתה הופעה,, מן מסיבת סיום של החוג שלנו,,, היה מדהים,,, רקדנו כמעט את כל הריקודים שלמדנו מתחילת שנה,, האוירה היתה מדהימה,,, וגולת הכותרת,, המורה רקדה,, וזה היה מדהיםםםםםםםםםםםםםם,, בשלב מסויים של הריקוד,, היא גם עשתה תנועת נחש,,, הפיתול של הבטן מקדימה לאחור, ויחד עם זה,,, רעידות אגן,, אין ספק,, כמה שרציתי ללמוד בשנה הבאה עכשיו אני עוד הרבה יותר רוצה,,,

שרית(^_^)

New member
אפרופו הופעות...

היום בערב אני הולכת להופעת ריקודי בטן של המורה שלי מההולמס פלייס (ורד) במרכז ענבל בסוזן-דלאל. היא מופיעה שם עם עוד רקדנית ו... רקדן. כן, כן - רקדן ריקודי בטן. מסתבר שיש חיה כזו
הבנתי שקוראים לו אסי, והוא נחשב די מפורסם. שמעתי שהוא גם תופר חליפות ריקודי בטן יוקרתיות לרקדניות מפורסמות (אמרו לי שהוא הופיע בתוכנית של גיא פינס לא מזמן). מעניין איך יהיה... אני אחזור לדווח, כמובן
מישהי מצטרפת ?

ליMור

New member
היי לך שרית,,

אותו רקדן הופיע אצל שרון חזיז,, ואף הראו הופעה קצרה של בנות כיתתו,, גם הוא נתן "שואו" קטן וזה באמת מדהים,, נשמח לקבל דיווחים,,

ואני עוד מבטיחה לעצמי לעשות מעשה...

ולמצוא לי הופעה ללכת אליה... אז לא לזו של הערב, אבל אני עוד מתכננת... בכל אופן- ספרי ודווחי מהשטח!

שרית(^_^)

New member
עדכון חלקי

אני נמצאת עכשיו בעבודה וקצת עסוקה, כך שאין לי כ"כ זמן לפרט כרגע, אבל הייתי חייבת לקפוץ רק לרגע, לספר לכן שההופעה אתמול היתה פשוט מ-ה-מ-מ-ת!
אין, אין מילים!! פשוט כ"כ מקסים ומרגש!
אני אחזור יותר מאוחר לפרט קצת יותר.

osnatshikuy

New member
אני דווקא לא כ"כ נהניתי ../images/Emo4.gif

אפילו טיפה התאכזבתי. אבל ברשותכם אני לא אפרט - יש פורומים שיכולים לקחת בצורה קשה כל ביקורת שלילית...

שרית(^_^)

New member
מצטערת על העיקוב בהמשך הדווח ../images/Emo98.gif

אבל ברשותכן אני אכתוב אותו בהודעה חדשה ונפרדת, כמו שהציעה רקדנית שמנמנה, כדי שלא יתפספס...

למעלה