הערה בונה למוכרים באטסי

ayala26

New member
הערה בונה למוכרים באטסי

לא כל הקונים אמריקאים. באירופה נהוגה השיטה המטרית בדיוק כמו בישראל. אני לא יודעת עם בעלת החנות הזו: http://www.etsy.com/listing/57117612/printed-tights-leafs חברה בפורום הזה אבל אם כן, זה מאוד מציק שהמידות הן בפוט ואינץ'. והמשקל - לא ברור באילו יחידות מדובר. Weight: 95-135 קילו?! פאונד?! אני למשל סימנתי את הגרביים האלו במועדפים שלי אבל אחר כך קראתי את התיאור. וסליחה, אבל אני לא אשב עכשיו עם מחשבונים לחשב באיזו מידה אני אמורה להיות באמריקה... אני די בטוחה שקונים אירופאים גם יעברו הלאה ולא יחפשו מחשבונים להעברת מידות. לתשומת ליבכם

ורדונצ

New member
אכן חברה בפורם :)

קודם כל תודה רבה על ההוספה למועדפים
וכמובן תודה רבה על הביקורת הבונה. ואני באמת אשתדל להוסיף תיאור מפורט יותר... בכל מקרה המידות שרשומות שם הם זהות למידות בארץ (אם את מידה S אז תזמיני גרביון S) ואם את על הגבול או מתלבטת אני ממליצה לקחת מידה אחת מעל. אני כמובן אשמח להשיב לך על עוד שאלות במידה ויהיו. ושוב תודה רבה ושיהיה שבוע טוב

ayala26

New member
זה גם מה שאני עושה

אצלי מדובר על אורכים של תיקים אני כותבת אותם גם באינץ' וגם בסנטימטרים. . מידות של גרביים הם כמו מידות של מכנסיים - 36-38,40-42,44-46 וכו'. ברור שאפשר ליצור קשר עם המוכרת ולשאול אבל יש אנשים שלא עושים את זה ואם הדברים לא ברורים מההתחלה הם פשוט "יוצאים מהחנות" בכל מקרה לא רלוונטי כעת כי הגיע אצלנו החורף ואני לובשת גרבייים אטומים כמו של ילדות קטנות

למעלה