הערה בנוגע לעלויות חינוך

ענבל30

New member
הערה בנוגע לעלויות חינוך

עניתי על השאלון שמופיע באתר התכנית, כדי לדעת היכן אני ממוקמת מבחינת ניהול ענייני הכלכליים. אחת השאלות והיתה מהי ההוצאה החודשית על חינוך. מוזר לי מאוד, שכן יש לי ילדה אחת, בת 3, והיא הולכת למעון יום ציבורי. אני, כאם חד הורית שעובדת משרה מלאה במשכורת נמוכה, קיבלתי את ההנחה המירבית באותו מעון יום - ולכן אין - לא יכול להיות - חינוך זול יותר, אלא אם הילדה נשארת נטושה בבית בזמן שאני בעבודה
ולמרות כל זאת, בשאלון שבאתר הופיעה לי כתגובה לתשובתי בנושא החינוך ההערה שמדובר בסכום גבוה מהמקובל בשכבת ההשתכרות שלי. איך הגיעו לזה לעזאזל? רק ילדה אחת, החינוך הזול ביותר שיש, בהנחה המירבית, בלי שום חוגים, סדנאות ושעורים פרטיים - איך יכול להיות שזה גבוה מהממוצע בשכבת ההשתכרות שלי? איך?! מישהו עשה טעות, אני מניחה. וחבל - כי זו הטעיה של הציבור.

איזוטופ

New member
צודקת בהחלט וכבר כתבתי על כך כאן

אחרי התוכנית הראשונה. משום מה אין שום התייחסות לשאלות לגיטימיות אלו שמעלים צופים כמונו, שלהבדיל מהתוכנית על המסך, "המשופצת" בהתאם למסר שרוצים להעביר (ראי מה שכתבתי על תעלומת דמי השכירות) מתמודדים עם המציאות. במציאות - העלויות גבוהות בהרבה ממה שהם מנסים להציג כאפשרי.

משוש30

New member
מה זאת אומרת? ברור שאת אמורה

להישאר איתה בבית עד גן חובה לא? גם אותי זה עצבן. כל מסגרת לילד עד גיל חובה עולה יותר מ-800 ש"ח. רק מראה על החשיבה השוביניסטית על אף העצומה...

למעלה