הערה בעניין מחיר העיתון הכלכלי החדש "כלכליסט"

gadgad0

New member
הערה בעניין מחיר העיתון הכלכלי החדש "כלכליסט"

ביום ראשון נמכר העיתון בדוכנים ב-5 שקלים לגיליון. אתמול צנח מחירו בדוכנים ל-3 שקלים (מחיר היכרות). מנויים של ידיעות אחרונות יכולים לקבל אותו (בהתחייבות לשנה) ב-22 שקלים לחודש (שזה יוצא בסביבות שקל אחד לגיליון). מחיר העיתון צונח יותר מהר ממחיר העוף בסניפים של רמי לוי. העיתון עצמו, אגב, סביר בהחלט ואף למעלה מזה.

assafTV

New member
באמת?

כאילו, באמת קיים עיתון כזה? הוא לא קיים רק בקמפיינים ובכתבות מיח"צנות בוויינט? כי לפחות בסביבתי (לב תל אביב) לא יצא לי להיתקל בעיתון. לפחות לא בפיצוציות/סופרים שבסביבתי. לא נתקלתי גם באיזה סטנד ממותג ריק (שמסמל כי במקום נמכר העיתון אך אזלו הגיליונות). בקיצור, כל עוד לא יוכח לי אחרת, העיתון הזה הוא בעיני פיקציה אחת גדולה.

gadgad0

New member
בפיצוציות תמצא רק באנגים ואת המגזין BANANA...

אגב, גם "גלובס" לא תמצא בפיצוציות. לא חושב שעיתון כזה יכול להיות להיט בפיצוציות, אבל נראה לי שאם מערכת ההפצה של ידיעות תגיע למסקנה שמקום העיתון בפיצוציות, אתה יכול להיות בטוח שבכל פיצוציה נידחת יהיה סטנד של העיתון בגודל של במת המזבח בקתדרלת נוטר-דאם... בכמה בנייני משרדים גדולים שיצא לי לפקוד השבוע (צפון ר"ג ומרכז ת"א) דוגמיות העיתון חולקו היישר אל עמדות מזכירות המנכ"ל / מנהל השיווק.

assafTV

New member
את הארץ ודה-מארקר אני כן מוצא שם

כעיתון מבית ידיעות שאמור להתחרות בדה-מארקר ציפיתי לנוכחות מוגברת שלו ולאו דוקא באזורים החשודים הרגילים. נו שוין, אמשיך לתור אחר עותק אמיתי של העיתון. אגב, כשאתה אומר 'דוגמיות עיתון' אתה מתכוון לעותק מיניאטורי של העיתון? בגודל אצבע כזה? כמו דוגמיות אוכל בסופר?

gadgad0

New member
הכוונה ב"דוגמיות" היא

לעותק שמרוח לו על באלכסון על הלוגו הכיתוב "לא למכירה". וההגדרה הרשמית ל"פיצוציה" אינה חלה על מקום שמוכרים בו הארץ ודה-מארקר (וגם סיגריות "איב", אוכל לדגים ומילויים לעטים נובעים). "פיצוציה" (לפי ההגדרה האקדמית המקובלת) היא קיוסק שמוכר תחליפי גת, גרעינים שחורים, וודקה קגלביץ תפוזים, דיסקים של שלומי סרנגה, והמוכר (הלא מגולח) בוהה במשחק כדורגל בטלויזיה. אה כן - וחייב להיות בצד כיסא פלסטיק לבן שעליו יושב נרקומן בקריז, שותה משהו לא מזוהה מפחית ומקלל את השלטונות.

למעלה