הערה/הארה קטנה על הכתבה מכלכליסט היום על IWC

yair_bar

New member
מנהל
הערה/הארה קטנה על הכתבה מכלכליסט היום על IWC

כהרגלי בבוקר, המזכירה הבלונדינית עוברת איתי כל בוקר על כותרות העיתונים תוך כדי הקפה הראשון של הבוקר. דווקא במוסף כלכליסט היא מצאה עבורי ידיעה מעניינת. מיני כתבת תדמית על אירוע IWC הקרוב. לפי הכתבה, זה עומד להיות האירוע הכי גדול (או ניסוח דומה כלשהו) שהיה בארץ מסוגו. סליחה, כבר הצלחתם לשכוח את IFC? עם מלוא הכבוד והצניעות - הוא היה גדול בכמה רמות על האירוע הנוכחי

ranzz

New member
מזכירה בלונדינית = קורא עיתון בשירותים?

הכול עניין של יח"צ, מה אתה מתרגש

welterweight

New member
לינק,כדי שתוכלו לשפוט בעצמכם

http://www.calcalist.co.il/sport/articles/0,7340,L-3558780,00.html לא יודע מה להגיד.מצד אחד - מכעיס.זה ממש לא האירוע הכי טוב שהיה,אפילו לא של הארגון עצמו.לכתוב את זה זה זלזול במארגנים אחרים,בטח לאור הקארד החלש יחסית שמוצג.מצד שני,תגובות רעות רק יהרסו את המעט שיש. אני בוחר שלא להגיב שם כרגע,אין טעם ואין תועלת.

izr

New member
קראתי ונראה לי שאתם מגזימים

יש חצי משפט מכל הכתבה על זה שזה הארוע הכי גדול, זה לא שהם טוחנים את זה כל הכתבה או שזה בכותרת (אפילו לא בכותרת משנה). תכלס זו כתבה שפונה לספונסרים והיא מנסה להציג את התחום בארץ בלי לדבר כמעט על הארוע הקרוב. בהצלחה.

welterweight

New member
אתה יודע מה? מקבל.

זה עדיין צורם לראות אבל אני מניח שזה יותר בגלל חוויות אישיות מאירועים אחרים.אני בהחלט עומד מאחורי מה שכתבתי לגבי איכות האירוע,הן בפני עצמו והן בפני אחרים,אבל זה באמת חלק קטן שכנראה שנופח בגלל פרספקטיבה אישית. שיהיה להם בהצלחה.

yair_bar

New member
מנהל
"והגדול ביותר שהתקיים בישראל עד כה"

בבוקר לא מצאתי את הקישור ולא ידעתי מה מדיניות העלאת כתבות מאותו יום. תודה על הקישור! בקיצור, אשמח לשמוע אחרת מהמארגנים, אבל למיטב ידיעתי זה לא האירוע הגדול ביותר שהתקיים בישראל עד כה

IWC

New member
הכתבה בכלכליסט

אני חושב שבאמת נטפלים פה לתפל בכל הכתבה. במקום שחובבי הספורט יעריכו שעיתון רציני כמו כלכליסט כותב על MMA ועל הארגון שלנו נתפסים לסמנטיקה. אז למען הסר ספק - אני לא חושב שזה יהיה האירוע הכי גדול בMMA בארץ. אבל לפעמים דרוש קצת מעבר לחיפוש בין השורות כדי להבין מה התכוון המשורר. אז במקום להתפס לקטנות (שורה מתוך כתבה שלמה) לא יכאב לפרגן.

yair_bar

New member
מנהל
חבריקו, זה לא עובד ככה

אני לא עובד שלך שצריך להחליק כל מיני דברים. להגיד שאתה האירוע הכי גדול זה לא סמנטיקה ואל תנסה להפוך אותי כמו סטייק על המנגל. אם אתה מחפש ספונסר (אם הבנתי משהו מהכתה) - סבבה ושיהיה הרבה בהצלחה. אבל למה יש צורך לכתוב דברים סתמיים? ולמה אני צריך בדיוק לפרגן לך? אתה בא לפרגן לי בעבודה? אם אני אוהב את התחום, אני מצפה לרצינות והוגנות מכל מי שקשור לתחום ובין השאר לדיוק (זה נכתב בצורה עדינה). ומעבר לכל זה - סחטיין שאתה כאן ומגיב

swelli

New member
צודק ב 100%.

זקס11

New member
ועוד משהו

נמאס לי כבר לקרוא על העובדה המדהימה ש "MMA זה הדבר הגדול הבא". וכמובן, כולם מצביעים על ההצלחה העצומה של ה UFC. באותה מידה, אפשר לכתוב שמנועי חיפוש זה "הדבר הגדול הבא", כי תראו את גוגל. עובדתית, קהל הצופים בארץ לא נמצא בעקומת גדילה. אני מאד מעריך את העוסקים במלאכה, אבל מסופקני שכתבות תדמית הן מה שיביא ספונסרים.

אתה טועה זקס....

לדוגמה: כתבת תדמית זה מה שהביא להגר פיינר את חברת איווקו כספונסרית דבר שבסופו של עניין גם הם מימנו את האירוע בהיכל נוקיה

yair_bar

New member
מנהל
בסופו של דבר

זה לא צריך לעניין אותי. הדברים האלה קשורים לעולם העסקים ולא מענייני. גם האירוע בנוקיה הוא עסקי לכל דבר. באותה מידה יכלו לעשות שם אירוע אילוף חתולים

זקס11

New member
אני מסכים איתך

כדי לא לפגוע, ריככתי את המסקנה שלי, והתוצאה הייתה לא מספיק ברורה. כתבות תדמית יכולות להצליח, בתנאי שהן לא שקריות. למשל, הטענה כי ה MMA הולך להיות רווחי זה שקר. במקרה של הגר, אני בטוח שהספונסר בא מסיבות לא כלכליות (ולא פחות מוצדקות). תקן אותי אם אני טועה.

זקס11

New member
ועוד משהו

גולת הכותרת של ההפקה שלכם היה קרב על אליפות העולם. המשמעות של כזה קרב היה ביצירת התעניינות לאומית. הקהל שהגיע היה הרבה יותר גדול מהקהל הרגיל של אומנויות הלחימה. אנשים לא באו לראות קרב, אלא לתמוך בנציגה הישראלית. להבדיל, כאשר IFC הביאו לוחמים בעלי שם עולמי, ה"עיתון הגדול במדינה" של את נציגת הספורט הבכירה קרן פלס. דעתי היא ששום ערב קרבות לא יוכל להביא ספונסרים מסיבות כלכליות, והארוע החריג שלכם הוא היוצא מן הכלל שמעיד על הכלל.

למעלה