הערה חשובה לכולם!!!

היי ללכולם:)

היי ללככוולםם!!! ששקקדעע ?!!!...XP זזו נונעע ממה קווורה ?!! בכלל ממה קוורה אייתתככככםם ?!! אני חדשה פה(= אאבלל חולעלל פפלורייסיינטה !! נ.ב. סוורי עלל החפפירוותת שש"איך משנים שם משתמש" לללאאא יידדעעתיי אאבלל פתחתי חדש!!!! יייאאאאאיייייי אאזז בבבווואאוו דדדפפררוו פה:) בהביי:) לבינתיםם.. ממוואאה..

יש לי יומולדת !!!!! ../images/Emo140.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif

האמת שהיה לי אתמול , אבל לא נורא ! אז מזל טוב לי !!!!! =)
למי שלא יודע - אני בת 12 ....,,@# ! כן , אני יודעת שאני ונונעע הכי קטנות פה , או שיש יותר קטנים ?? אני ווי .. :)

שקדעע?!!?..

ממה קווררהה?!!! מאמי אאהה ...זוו נונעע. ממה קוווררה?!! גגםם איתכםם אנשים!! וואיי אאייזה כינו8י יפה ישליי .. חח פלוריסיינטה 15 כי 15.3. יש לפלורי יומולדת!! יאייי ממזלל טטוווווווווווווווב.. חחחחחחחעחעחעח חולעלייךך בהביי:)

שוב משחק אסיטואציות!!!..

יייאללה בבוואאוו ננתחיל!! ייאללהה.. אאמממ((((ששקקדעע חח))))...רוח

אתר של פלוריסיינטה..

זה אתר של דודה שליי של פלוריסיינטה כנסו:) והיא קראה לעצמה נונע חח אל תתבלבלוו אתר מהממםם אבל לא שליי חרא...... ייאללה :http://www.tipo.co.il/zone/adm/Zone_Manager_SiteDesign.asp?zone=96056377927162 כנסו:) בבהבי(=

היי מה קורה ? ../images/Emo9.gif

ראיתי ת ' הודעה ששלחת לי אז באתי:] ברוכה הבאה לך , וסורי לכולם היא חדשה בכל הקטע של התפוז איזה מאמי !!!! חחחח DD : סתם תהני , LOVE YOU שקדעע[= נ . ב אתמול היה לי יומולדת !!!!

מאמי עוד הערה..=]

אם את רוצה להגיב להודעה שכבר כתבת , את לוחצת למטה " הוספת תגובה " ולא צריך לפתוח הודעה חדשה במילא כבר פוצצת בהודעות חחחח DD: שקדעע:)

שקדעע טנקס

חחחחחח...........קלטתי ת'הערות.. טנקס בבכול אוופן ומזל טוווב על אתמול מזלל טטווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווב..חחח:) חולעליךךך]=>> ייאיייייייייי בעאאאהההבי:)

הערה חשובה לכולם!!!

האתר שנתתי לכם הוא אתר של דודה שליי (((ביננו אני עשיתי הכוולל שהיה משעמםם))) ...... אבל תיכנסו:) בבקקששה ייייאא חווללייםם על פלור יאא לא יודעת מה....... האמת היא ש.. פלוריסינטה=כולם מושפעים וזה הכי ככיףףף.... ייאאלה בבבייי ייא שועלים .. בבבבאאאעעעעהההביי:)

למעלה