הערה חשובה!

zionyeo

New member
הערה חשובה! ../images/Emo18.gif

לא יודעת מה איתכם, אבל ככל שעובר הזמן אני שמה לב שמדברים בפורום פחות או יותר רק על אמיר וגם על מיכל. עם כל הכבוד לאמיר, ובאמת יש כבוד, יש עוד שחקנים במחזמר ויש פורום אמיר מיכל שאפשר לדבר שם על אמיר ומיכל כמההההההההההההההההה שאתם רוצים! :) אל תקחו את זה בנימה כועסת או משהו, אני רק מעירה שתשימו לב לא להיסחף כי לפעמים יש תגובות שהן רק "כפרה עליו איזה חתיך" וכאלה... זה לא לעניין כי זה סתם נגרר וכבר יש כאלה שאין להם כח לקרוא תגובות שהם על כמה אמיר חתיך וכמה הוא כזה וכזה וכזה. תודה מראש!

m o r s h

New member
לדעתי..

זה מעולה שאתם כותבים והכל ותמשיכו לכתוב אבל תשתדלו לעשות הכל בשרשור אחד ולא לתפוח שירשורים חדשים בגלל שאני כל הזמן צריך לשרשר וסתם חבל
אל תעלבו או משהו
פשוט תנסו לרשום הכל באותו שרשור עם הנושא המסוים ואז מי שרוצה שיקרא - שיקרא ומי שלא- שלא יקרא..

aMiRi GiRl

New member
לדעתי

זה בגלל שעוד מעט הפרוייקט שלהם מתקרב..אז יש הרבה מה לעדכן ונכון שיש גם את הפורום של אמיר ומיכל... אבל אם נעדכן רק שמה.. אז יש אנשים מפה שלא נכנסים לפורום בMSN (והגיע הזמן להיכנס!!) אז אנחנו מעדכנים גם פה
באותה הזדמנות (כדי לא לפתוח שרשור חדש)-הנה התמונה מלאישה של פיטר פן

LOVEאמיר

New member
תיראי,

אני למשל כבר מזמ העפתי את עצמי מהפורום של אמיר ומיכל, מסיבות שאני לא אפרט כרגע (אני חושבת שאתם כבר יודעים לבד
), ככה שזה הפורום היחיד שאני יכולה לדבר על אמיר.. מבינה? אבל עוד מעט הוא יפרוש מ-"מרי לו", ואז ידברו עליו כאן פחות.. אז תצטרכי לסבול עוד איזה חודש. לא נורא

M i R i L e

New member
ענבלי לפי דעתי את צודקת ../images/Emo8.gif

וכשאני כותבת פה עליהם זה רק להודיע לאנשים על תוכניות שהם משתתפים:)

למעלה