הערה לכותבות הספוילרים בלי סימון-

הערה לכותבות הספוילרים בלי סימון-

אולי די? למה זה טוב? כמו שאני רואה את זה, יש שתי אופציות. או שאתן עושות את זה כי אתם מטומטמות (אני צריכה להתנצל על זה עכשיו? אני מקווה שלא), או שזה כי אתן פוסטמות. אז בואו נסביר ברור ברור כדי שלא יהיו תירוצים. 1. במידה ואת מטומטמת, הסבר זה מכוון אלייך. אם את רוצה לכתוב בהודעה מידע שהוא מתכנית שעדיין לא שודרה בארץ (למשל- מי המודחת הבאה, מי ניצחה,וכו'), את צריכה לסמן את ה-כ-ו-ת-ר-ת בסימון של ספוילר- |ספויילר| רק עם י' אחת, שזה הציור של השטן הקטן עם ה- s בבטן. זהו. זה ככה פשוט. אם עדיין לא הבנת- לא לכתוב את הדברים האלה בכותרת, לא לשכוח את הסימון, ובטח לא להיות אהבלה בלי תקווה, שמסמנת את ה-
בתוך ההודעה, ממש מיד לפני שאת כותבת את הספוילר, כשכבר מאוחר מדי. ואם את כל כך טיפשה שאת הורסת ואז שמה את ה-
אחרי וכותבת "זהירות ספוילר מאחוריכם" (די! באמת! לא שמנו לב!), אז את באמת צריכה עזרה. 2. אם את פוסטמה, הסבר זה מכוון אליך. תקראי שוב את הסבר מס' 1 המיועד למטומטמות, רק תחליפי בכל פעם את המילה "מטומטמת" במילה "פוסטמה". אז הלכת לאתר הרשמי וקראת מי מנצחת? יופי לך. תעשי חיים. יש פה עדיין כמה אנשים שההנאה שלהם מהתכנית נובעת מזה שהם במתח כל פעם מחדש לדעת מי תודח, וזה לא משרת שום דבר כשאת סתם הורסת לאנשים. זה גם לא מצביע על יותר מדי שכל. הממ... כנראה שלא כל מטומטמת היא פוסטמה, אבל בכל פוסטמה יש מטומטמת קטנה בלב... בקיצור, נשבר מספוילרים שלא מסומנים כמו שצריך. תפנימו. תודה.

חחח קרעת אותי אבל את צודקת!../images/Emo6.gif

באמת זה טיפשי לכתוב ספוילר בהודעה צריך אך ורק בכותרת!

ורד דפ

New member
יואווו את כל כך צודקת!!

כשנכנסתי לפורום לראשונה לא ידעתי מה זה ספויילר וגיליתי מי המנצחת, ומי עפה ומתי והרסתי לעצמי ועכשיו אני מצטערת על זה..אז חסר לכל מי שמתכוון לרשום הודעות ספויילר לא מסומנות גם כשתגיע העונה השלישית!!

למעלה