הערה לכל המגיעים למפגשים בי-ם!

Unrealtanas

New member
הערה לכל המגיעים למפגשים בי-ם!

חשוב ביותר! אנשים החליטו, מסיבות מוצדקות בהחלט, להפסיק להביא כלי נשק לכולם. לכן, אנחנו מציעים לכולם להכין לעצמם כלי נשק. לאחר שבירה ופגיעה במעל ל-6 כלי נשק, החלטנו להפסיק להביא יותר מנשק לאדם. הנשק ההמוני היחיד שיהיה הוא חרבות הגרי"ר הידועות לשמצה. שימו לב ותזכרו להכין.

Max California

New member
___

צודקים מאה אחוז. אגב, אנחנו מתארגנים קבוצה די צעירה באיזור הצפון - חיפה - חדרה , לארגן אירוע לארפ ביער בינימינה. אנחנו מחפשים אנשי תפקיד בעיקר ומפלצות. אם מישהו מעוניין . נצרף אותו בשמחה.

ד ג י

New member
אני מוכן להיות..

איש תפקיד או מפלצת אבל אזהרה: אני רק בן 13 אל תצפו למישהו גבוהה או משהו והייתי בינתיים רק בלארפ אחד

Max California

New member
___

אני אישית מאוד מאוד רציני. מצאנו מיקום מעולה , מן חורשה די גדולה, מספיק גדולה בשביל לתכנן הרפתקאה של שעתיים.
הגיבורים כבר קבועים , אז אני מצטער. אבל אנחנו כן צריכים אנשים, אנשי מקצוע , מפלצות ,אבירים , נוודים ועוד. רציניים, כמובן , אנחנו מתחיל להתארגן כמו שצריך , מפות אביזרים וכו´. אנחנו בכיתות יא\י... וזה הלארפ הראשון שאנחנו מארגנים , אז אני לא רוצה שאנשים יתאכזבו. הכל נלקח בצורה מאוד רצינית. ומי שמוכן לעזור. בשמחה באמת. אני אדבר איתכם איסקיו - 66561530

למעלה