הערה למתאפרות ולמתלבטות...

הערה למתאפרות ולמתלבטות...

לאחר שקראתי את שאלותיכן ואת הערותיכן בנוגע לאיפור עלתה בי המחשבה שמשום מה אתן מתאפרות (כחלק עיקרי) בשביל הצילום. שאלתי היא למה????? בתור אחד שנמצא מעברה השני של העדשה אני לא חושב שהצילום או אופי הצילום צריך להעסיק את מחשבות האיפור שלכם וצריך להשפיע על ההחלטות שלכן. נכון איפור נכון ומיקצועי יכול לשפר את "הטעון שיפור" אבל אני עדיין בדיעה שבחתונה שלכן ושלכם אתן ובני הזוג צריכים להרגיש הכי בנוח שבעולם לא מדומים ולא בהרגשת כבדות מעיקה. לדעתי הצילומים יצאו מדהימים אם תתנהגו בחופשיות ואולי גם קצת תוסיפו לאוירה קורטוב של שטותניקיות ולצד הכייף שאתם חווים יהיו גם צילומים, כך שלדעתי הצילומים הם לא העיקר ובגללם לא צריך לחשוב אם יש איפור מספיק או אם לא!! לצילומים אתם צריכים להגיע הכי אמיתיים שאתם יכולים כמובן שבמגבלות "התחפושת" שלבשתם לאותו יום. עד כאן חומר למחשבה אשצח לקבל תגובות.... בהצלחה אייל...

שירי71

New member
לאייל ../images/Emo45.gif ../images/Emo51.gif

זה בדיוק בדיוק מה שאני חושבת ומוזר לי שבשתי הנסיונות של אתמול הכינו אותי ואמרו שוב ושוב צילומים, איפור תיאטרון, צילומים , וכאלה. ואני שוב ושוב אמרתי להם שהצילומים זה לא החלק החשוב (למרות שבא לי שהם יצאו יפים) אלא שאני ארגיש טוב ונוח. הם לא הבינו וצחקו... אני איתך באותה דיעה!

*שיר

New member
צודק מאוד מאוד!!

אכן, העיקר זה הפנאן והאושר שקורן מבפנוכו...

מעלה למעלה......

אני ממש אשמח לקבל עוד תגובות על הנושא לפני שההודעה תעלם בארכיון ההודעות..... אייל...

ניצניצ

New member
צודק 100%

אני בעד איפור (ובכלל הופעה) נוחה ומתאימה לאופי של כל אחת, כי בסה"כ ההרגשה הפנימית היא שקורנת החוצה, וכלה שמרגישה פיצוץ נראית פיצוצית
וכל התחפושת זו תוספת ...

שרונס

New member
הי אייל! המאבק שלי עם האיפור הוא

בדיוק הפוך! אני כל הזמן מנסה להפחית ממה ששמים לי כי זה לא נראה לי מספיק טבעי. בנסיון הראשון שלי הלבישו עלי טונות של איפור. למרות שנראיתי כאילו הגעתי הישר לטכס חלוקת פרסי האמי (מרוב איפור, לא מרוב יופי), לא הבנתי למה אני מרגישה ששמו לי מסכת גומי על הפנים. עכשיו שעשו לי איפור טבעי ולא מורגש כמעט בכלל, אני מרוצה. כך שהמאבק של רובנו עם עניין האיפור הוא במטרה למצוא מאפרת שלא "משפכטלת" (מלשון שפכטל), ואין הרבה כאלו, מסתבר. אני בטוחה שלאלבכרי יהיה מה להגיד בעניין. שרון.

שרון..אני ממשיכה ואומרת שאיפור

זה עניין של טעם. בעיני, כלה שתספר לי שבמשך הערב היא ניגשה ביוזמתה וסידרה את האודם..עם כל הכבוד זה ישמע בעיני נורא. איך היא בכלל חושבת על כך? כאילו לא יותר חשוב שהיא תרקוד ותשמח? מה משנה צילומים? מה משנה יש אודם אין אודם? משנה שיהיה לה נוח. שיהיה לה כיף... ושתהיה עסוקה בלשמוח מהערב הכל כך קצר הזה . בכלל, לא בטוחה שהבנות כאן תשמחנה לשמוע מה שיש לי להגיד בעניין האיפור. כלות שלי שלדעתי נראות מדהימות יכולות להיראות לדעת אחרים כנוראיות... אצלי הנוחות באה לפני הצבע. כשאדם לא מרגיש עם עצמו נוח, שום צבע לא יכסה זאת.

שרונס

New member
מסכימה עם כל מילה!

מה, אנחנו מתחתנים בשביל הצילומים או שבאים לצלם אותנו מתחתנים? הצלם מבחינתי הוא איש שרות בדיוק כמו כל נותני השרותים בחתונה ואני לא רואה למה אני צריכה להתאפר במיוחד בשבילו כל הערב! ובטח שהכי חשוב להרגיש בנוח כי אחרת גם עם האיפור הכי מדהים נראה זוועה...

הילית*

New member
לא התקרבתי למראה מהרגע ששמתי את

ההינומה והלכנו לחופה. עד אותו רגע היה לי חשוב שהאודם ישאר ומאותו רגע זה בכלל לא היה מעניין ואפילו שכחתי מזה. הייתי ב ´הי´ כזה גבוה והאיפור זה הדבר האחרון שחשבתי עליו....

*שיר

New member
גם אני מרוב התרגשות בכלל שכחתי

את העניין של האיפור, למרות שאשרת נתנה לי "ליספטיק לדרך"...אבל הוא חזר הביתה בדיוק כמו שיצא...

וזה מצדיק את מה שאמרתי בעניין

החגיגה עצמה. זה לא ממש מעניין איך נראה האודם כשמתחילים לחגוג ותודה לאל על כך. אז הפעמיים שלך לא ממש נחשבות כי הן לפני החגיגה ולא בחתונה עצמה.

למעלה