הערה שממש מפריעה לי

skwooshi

New member
הערה שממש מפריעה לי

תיראו.לא יודעת כאילו מה אין לכם חיים שכל הזמן אתן בוחנות את: אם אוהד עושה עם הרגליים את הצבע מגבות שלו את החולצות שלו. הוא יעשה מה שהוא רוצה.תפסיקו כל הזמן לבחון אותו. הוא לא צריך או אמור לעמוד בקריטריונים שלכן.. ותתחילו להפסיק לשרשר פה על מראה חיצוני או דברים שהוא עושה. זה לא העיקר. אתן צריכות לאהוב את השירים שלו.זה העיקר. תחשבו על זה. הדר

herut123

New member
צודקת אבל

אני לא אוהבת רק את השירים שלו (גם מאודדדד!!) אלא גם את האישיות שלו והכל הוא בנאדם ממש נחמד וחמוד! :)

ranch22

New member
אני העיקרית שעושה את זה לכן אענה לך

ואני מקווה שזאת תהיה תגובה בשם כולם... כעקרון כל העניין עם חולצות,מגבות ורגליים זה ממש בצחוק... דברנו על זה בהתחלה כחלק מסיקור של ההופעה וזה חלק מהדברים שמאפיינים את אוהד(מי פה לא מת על תזוזת הרגליים?חח). אנחנו לא עושים את כל זה לרעה אלא להיפך מתוך רצון טוב או רק לשם צחוק. אם זה פוגע בך או באוהד או בכל מישהו אחר אז סליחה.

herut123

New member
כן באמת אבל

החולצה והמגבת וכל זה, זה ממש בצחוק וצריך לקחת את זה לא ברצינות...

ranch22

New member
נכון

וגם אני "במקרה" ועוד פעם "במקרה" גם עם החולצה אבל זה לא נעשה בכוונה לפגוע בשום פנים ואופן אלא רק למטרת צחוק ולטובה...ולפי דעתי גם אוהד לא לקח את זה ברצינות לפי התגובה שלו בהופעה האחרונה..

מסכימה עם ראנץ'... כל הקטע

זה חלק מהערכה שלנו אליו... אני חושבת שעצם העובדה שאכפת לנו ממנו מעבר לעובדה שהוא אומן אומרת גם לו הרבה. בשבילי הוא לא רק אומן, הוא קודם כל אדם. אין כאן שום כוונה לפגוע במישהו, אנחנו כולנו פה מעריכים את אוהד, וכמו שהוא התלוצץ בהופעה על עניין המגבות אנחנו צוחקים גם!!! אם לא היינו אוהבים את השירים אף אחד מאיתנו לא היה כאן.

herut123

New member
כן נכון

בהתלחה חשבתי משהו שונה לא משנה... אבל באמת הוא גם עושה מזה צחוק ולא צריך להעלב מזה :)

skwooshi

New member
תיראי

אני לא יחודעת אם זה פגע בו או לא. בי זה לא יכול לפגוע כי זה עניין שלו. אבל אני בטוחה שאת לא היית אוהבת אם מישהו כל היום היה מסתכל מה את עושה ומה את לובשת ואם מה את מנגבת תזיעה שלך. מסכימה איתי? אז די.

ranch22

New member
אבל זה ממש לא ככה...

אנחנו לא כל היום מתבוננים בו איך הוא מנגב את הזיעה תחשבי שהפגישה היחידה שלנו עם אוהד היא דרך הקריאה בבלוג ובהופעות ואנחנו לא עושים את זה כל הזמן זה התחיל מהטרנד החדש של אוהד להחליף מגבות ואנחנו המשכנו עם עוד כמה דברים של צחוק. אמרתי אם זה פגע באוהד נפסיק את זה ואף אני אבקש סליחה. אם זה פגע בך או במישהו אחר-גם סליחה!

אני מסכימה עם רינת

זה בהומור, אני גם לא אוהבת שכותבים "יוו הוא כזה חמוד"... וכאלה העיקר זה באמת לאהוב את מה שהוא עושה כי אנחנו לא ממש מכירים אותו, את מי שהוא מאחורי המיקרופון. אבל אני בטוחה שהוא מקבל בחיוך כל הודעה שנכתבת פה עליו, גם עם זה הודעות מהסוג הזה שאת לא אוהבת

ayaliar

Well-known member
אוי נו באמת

תאמיני לי שגם אוהד יודע שהקטעים עם החולצות והמגבת זה בהומור ועובדה שהוא מתייחס לזה בהתאם אף אחד פה לא דרש מאוהד שום דבר ובטח שלא "יעמוד בקריטריונים שלנו". לא יודעת מאיפה זה מגיע בכלל, זה כ"כ לא הפורום הזה ברור לכולנו שקודם כל זה המוסיקה אבל זה פורום על אוהד. וזה אומר לדבר על אוהד. גם על אוהד הבן אדם וגם על אוהד היוצר, השחקן, הזמר, הכותב. להזכירך, אוהד כותב בלוג ובו הוא משתף את הקוראים בהרבה דברים מעבר ליצירה שלו נטו, ז"א שהוא יודע שאנשים מתעניינים בו באופן אישי ואין לו שום בעיה לשתף אותנו בזה. כמובן, הכל במסגרת הגבולות שלו ואף אחד פה לא פוגע לו בפרטיות ואם יש אנשים שחושבים שהוא חתיך ושווה ומתוק ומהמם - אני מבטיחה לך שזה מחמיא לו

booksmeller1

New member
אני חושבת שכולנו התאהבו בראש ו

ובראשונה במילים של אוהד. אני חושבת שהכל נאמר בצחוק ומההופעות שלו גם הוא לוקח את הנאמר ברוח טובה. לא צריך לקחת את זה בכזו כבדות וברצינות. הכל בשביל הצחוקים והכיף.

skwooshi

New member
תיראו

לא לקחתי את זה בכבדות ואני לא מתכוונת להתווכח על זה עכשיו. בהתחלה שזה היה המגבת והחולצות זה היה סבבה.מצחיק עוד במקום כלשהו. אבל עכשיו זה ניהיה מובן מאליו כזה. שכל דבר שהוא "הרגל" אצלו אתן בוחנות ולא יודעת.אם זה אכפת לו ואם זה לא. אבל זה כבר הופך ללא מצחיק בשבלב מסוים.זה ניהיה כמו איזה מגזין רכילות.ככה אני רואה את זה. :/

ענת 19

New member
אני מסכימה עם מה שנאמר פה

בראש ובראשונה אוהד הוא אומן ויוצר מדהים שכולנו מעריכים. אבל מתוקף היותו אישיות ציבורית שאין מה לעשות בוחנים אותה כל הזמן, אז זה חלק מהעניין. זה לא שכל המהות של האנשים פה זה לרכל עליו מה הוא לובש פה, או מה הוא עושה ואיך הוא נראה! אבל שוב, זה חלק מהקטע וזה מוסיף הרבה "חיים" וצחוק לפורום ולחבר'ה אז למה לא?!

ranch22

New member
יש לי שאלה אליך

בעצם שתיים. היית בהופעה האחרונה של אוהד?? ואם זה לא מוצא חן בעינייך כל העיניין איך היית מעדיפה שזה יהיה?.

herut123

New member
אבל רגע

באמת את היית בהופעה של אוהד? אז הוא גם צוחק עם זה לא? אז אני בכלל לא מבינה למה הוא צריך להיעלב מזה אם הוא צוחק

למעלה