הערות כלליות ותודות.

רז חשמל

New member
הערות כלליות ותודות.

בתקופה שלא הייתי כאן נתקלתי בשאלות מקצועיות שפתרונן אמור להתבצע אך ורק ע"י חשמלאי מוסמך. אני אשמח לייעץ מקצועית ולשמוע עצות מקצועיות אך ורק לחשמלאים שיציגו בכרטיס האישי או בגוף השאלה את עצם היותם חשמלאים מורשים, סוג הרשיון ומספרו. כל מי שעונה כאן על שאלה שמחייבת עבודה של חשמלאי, אנא, הציגו את היותכם חשמלאים, סוג הרשיון ומספרו בגוף התשובה או בכרטיס האישי. לכל הקבועים, אנא הציגו פרטים אלו בכרטיסכם האישי. שוב תודה על התשובות המקצועיות שלכם, במקום שמתקבלות תשובות מספקות לטעמי אני לא מוסיף את הערותיי. אני לא מפרט כאן את רשימת הקבועים כדי לא לשכוח משהו אבל דיפדוף בין דפי הפורום יוביל אתכם לרשימה המלאה.

רשר

Well-known member
מנהל
יש בעיה עם "תפוז"

כתיבת פרטים בכרטיס האישי וסיומת קבועה בהודעה עוברת לכל פורום של תפוז שאתה נכנס אליו, ומה ענינו של פורום צילום להיותי חשמלאי מסוג כזה או אחר? יש פיתרון בהחלפת שם לכל פורום, אבל זה בית משוגעים למי שנכנס ליותר משני פורומים. כך שבינתים אני מסתפק בזהוי המקצועיות על פי התשובות. רן

roy269

New member
לא ראיתי שאתה מקיים את התנאי

ניתן להבין מזה שאינך חשמלאי מורשה?

רז חשמל

New member
אם אני מוצג כאן כהנדסאי חשמל...

סביר שתפוז אימתו את זה אבל לצורך הפרוטוקול,מספר הרשיון שלי הוא 85112. ומה איתך?

roy269

New member
לא אני קבעתי את הכללים המוזרים האלה

נראה לי , כמי שקבע את הכללים, פרסום מספר רשיון החשמל, בתגובה או בכרטיס החבר, כתנאי למתן תשובה - מן הראוי שיהווה דוגמה ויצרף את הפרטים האלה. מבטיח להתייצב בפניך, מייד עם חזרתי ארצה ולהציג את רשיון מהנדס חשמל / מהנדס בודק, חתום כדת וכדין ע"י משרד העבודה. עד אז - מבטיח שלא לענות לשאלות מקצועיות בפורום.

רז חשמל

New member
roy היקר

ראשית, חשוב לי מאוד שתהיי נוכח בפורום ! ברור לי לחלוטין שיש לך ידע רב ונסיון. אנחנו עוסקים בנושא שעצות לא מקצועיות יכולות להיות אסון, העלתי את הרעיון הזה לאחר שבשבועיים האחרונים הייתי בחופשה ולא יכולתי לתקן עצות של אנשים לא מקצועיים. אני מבקש שתמשיך להיות נוכח בפורום ואם ראית בזה פגיעה אישית - אני מתנצל !!!!!

למעלה