הערות על משחקי הערב - כאן בבקשה

Yo-man

New member
הערות על משחקי הערב - כאן בבקשה

ושיהיה ערב משובח!!!

Yo-man

New member
אטלנטה טמפה

ריאן עם 211 יארד במחצית

יש מצב שהשינוי שלי מהבוקר עוד ישתלם...

Yo-man

New member
אטלנטה טמפה

טוב, זה לא קרה.
זרקתי 2 נקודות לפח
אבל לפחות עמדתי על שלי

ESPN

New member
JET-PATS

פאקינג בולשיט קול. באמת... לחפש עבירה בכוח. אין לי מילים מעבר לזה.

eran113

New member
NE @ NYJ

השדרן אמר שמדובר בחוק חדש שנכנס השנה למרות שאני לא ממש שמתי לב איך השחקן של הפאטס דחף בדיוק.
השאלה הנשאלת היא, בהנחה שהוא אכן דחף ועשה עבירה, האם כאשר אין השפעה על תוצאת הבעיטה עדיין צריכה להיות עבירה.
אני רוצה להאמין שהשופט יודע את החוק ולכן אם כמה שזה לא פייר ופשוט מעצבן, שמשחק של יותר משלוש שעות ברוטו מוכרע על שטות כזו, זה חלק מהמשחק ולשופט אין הרבה ברירה.

ESPN

New member
NE @ NYJ ספוילר

לי היה נדמה שהשדרן בעיקר מאוד התאפק בעצמו לא להשתמש במונח "בולשיט"... הוא גם אמר שבחיים לא ראה שמישהו שורק על זה. את החלק על החוק החדש לא שמעתי.

RoyBehar

New member
פאטס - ג׳טס

חוק חדש או לא, זה היה טוטאל בולשיט.
לא ייאמן שככה מכריעים משחק.

Yo-man

New member
ג'טס פטריוטס

לכל אוהדי הפטיוטס!!!
קחו את החוויה שלכם ותעבירו אותה למשחק הגמר האיזורי כשאתם לובשים מדים של אוקלנד, עם השחקן שהוא ה-MVP של הליגה, ברבע הרביעי, שניה לפני שאתם מבטיחים את המקום שלכם בסופרבול, ותנו לבריידי "ילד הפלא" חוק שהומצא במיוחד לרגע הזה, באותו רגע, כל המגרש, שמבטל את הפאמבל הכל כך בוטה שלו ונותן לניו אינגלנד את המשחק.
לפחות שלשום היה איזה חוק שהשופטים אכפו כדי להחליט שזו עבירה...

מפח הנפש שעברו אוהדי אוקלנד (ושונאי ניו אינגלנד) באותו יום מצדיק שאחת לעונה לפחות, ב-50 השנים הקרובות, תפסידו משחקים בגלל החלטות שופטים תמוהות.

לא נשכח ולא נסלח!!!

וואו! אפילו אני..

לא חשבתי להעלות פוסט שכזה
(אבל רק בגלל שפחדתי להסתבך עם יעל כשהיא עצבנית..)

PACK PACK

New member
רק לדייק, גאנון היה ה-MVP רק שנה לאחר מכן

כשאוקלנד כן הצליחו לעלות לסופרבול.
לפחות וודסון הצליח לזכות בתואר בסופו של דבר....

regevs1

New member
ג'טס - פטריוטס

אכן אמרו שזה חוק שנכנס השנה... (מדהים כמה מהר אפשר לעבור בפוטבול מדיכאון עמוק לשמחה אדירה וצרחות מטורפות בבית!)
ואחרי 64 עבירות שנשרקו נגדנו השנה, לא מגיעה לנו איזו עבירה אחת לטובתנו שגם תנצח את המשחק?! (כמו נגד טמפה ביי במחזור הראשון...)
אין יותר מתוק מזה....!!

איזה כיף להתחיל ככה את השבוע!! (אפילו אם אין באמת סיכוי שנסיים ראשונים את הבית... אולי נעלה בטעות לפלייאוף עם איזה 8-8...)
סליחה על זריית המלח, אבל ממש לא ציפיתי ל-1-1 מול הפטריוטס השנה. ולצערי ב-15 השנים האחרונות ועד שבריידי יפרוש כבר - 1-1 זה הישג בשבילנו...

RoyBehar

New member
פאטס - ג׳טס

זה לגמרי בולשיט. חוק חדש או לא, גם השדרנים אמרו שלא ראו שריקה כזו וכנראה גם לא נראה שוב.
זה היה קישקוש מוחלט להכריע משחק ככה.

DEN AT IND

זה מדהים איך הפסד יכול לרוקן אותך מאנרגיות למשך כל היום..
אני לא חושב שאיירסי בן אדם רע,
[אני חושב שבמסגרת הנסיון שלו להצדיק בדיעבד את ההחלטה שלו הוא פגע באנשים שאחראים היו להרים את הקבוצה שלו מעשור וחצי של שפל(להבדיל מעונת מעבר אחת מחורבנת בלי QB פותח)]
ואם יש אלוהים בשמים - כל זה קדימון לאיך הקבוצות ייפגשו שוב בפלייאוף בדרך ללומברדי השני של מאנינג.
(ואם יש בוס בדנבר-הילמן מסתובב מחובק עם כדור טבול בסופר גלו).

ואגב..(
כנ"ל)

מעבר לאפקט של הסאק של מאת'יס (ואיך שבכללי קלארק התקשה מולו),ובכלל,כל האימפקט של ה"כסאות מוזיקאליים" ב OLine - כששמעתי את LT מסביר באולפן שזה ה DC של אינדי זה גרג מנוסקי הבנתי איך המנחוס מהמשחקים של פייטון נגד דייגו פתאום צץ לו כאן..

RoyBehar

New member
דנבר - אינדי (גם קיי.סי-יוסטון)

טוב, אני לא יכול להגיד שאני מופתע. אני כבר שבוע בחרדות מהמשחק הזה והייתה לי תחושה רעה לגביו. אני קצת מופתע מהדרך שבה הפסדנו. אני לא מצליח להסביר את זה לעצמי אפילו. בד״כ אפשר לשים את האצבע על משהו אחד שלא הלך או שהקבוצה השניה עשתה. הפעם זה פשוט... הכל. ספשל טימז עם פאמבלים ופילד פוזישן רע עד מזעזע לאורך כל הערב, התקפה שנראית עייפה ולא חדה אפילו בחצי מבד״כ, סקונדרי שהיה נקודת תורפה לאורך כל השנה, פשוט הפעם לא היה לו את מאנינג שיציל את היום.
והכי מבאס שאפילו שהכל הלך רע, היה מצב טוב לקחת את המשחק הזה ושני איבודי כדור גמרו עלינו. הטיפ בול אינטרספשן של פייטון והכי גרוע - שובה של הפאמבליטיס של הילמן.

הכי נורא - וזה גם מה שאמרתי אתמול עוד לפני המשחק שאני מפחד שיקרה - צריך להתחיל להתרגל למציאות שבה הקנזס סיטי צ׳ימפס הם הקבוצה היחידה בליגה שבלתי מנוצחת.

דיכאון. פשוט זוועה.

לפחות בפנטסי ניצחתי שוב, רבע נחמה...

philadelphia76

New member
CHI@WAS

לא היו לי יותר מדי ציפיות מהמשחק הזה, בניגוד לשבועות קודמים, לא היה משחקים מבטיחים - לא ב FOX ולא ב - METV, אבל לאט לאט המשחק הזה הפך למעניין וכמעט הכל קרה שם:
5 פעמים שוויון במהלך המשחק
8 החלפות הובלה
ק"ב נפצע ונוטש ומוחלף די בהצלחה באופן מפתיע
2 שחקנים עם 3 טאצ'ים כ"א
קהל עירני ומעורב
המשחק עם מס' הנק' הרב ביותר פרט לדנבר מול דאלאס

בסוף היה באמת אחלה משחק שבעולם

underdog36

New member
אותו משחק

מסכים איתך לגמרי, היה אחלה משחק!
והכי חשוב ששיקגו הפסידו

וזה היה המשחק שחנכתי איתו את ערוץ פוקס ספורטס HD אצלי, ממש תענוג!

למעלה