הערות שוליים בWORD

קיפוש

New member
הערות שוליים בWORD../images/Emo41.gif

הערות שוליים בWORD
יש לי שאלה ממש ממש חשובה (ולחוצה) למה לפעמים הערות שולים שלי (בתחתית העמוד) מופיעות לפעמים בחצי התחתון של העמוד ולא בתחתית, כלומר יכול להיות מצב שבו יש שורה אחת של הערת שולים שמופיעה באמצע העמוד והכי מסובך זה שאני *רואה* שיש מקום להכניס את כל הטקטס ואת הערת השולים בעמוד אחד והוא מחלק לי את זה לכמה עמודים. בבקשה הושיעו. תודה

nutmeg

New member
זה תלוי

בכמה הערות שולים יש לך באותו דף. אם יש אחת, אחת תופיע בתחתית העמוד. ככל שיש יותר הערות שולים, כך WORD מנסה לעשות איזה ממוצע לגבי אורך הטקסט בדף ומספר הערות השולים בתחתית העמוד. המצב הרצוי הוא שהערות השוליים יהיו על אותו דף - אז הקורא יכול להביט בהן מיד כשהוא קורא ולא לדפדף ע"מ לחפש אותן. כשיש הערות שולים רבות העניין נהיה קצת מסובך לעיצוב. זה שאתה רואה מקום על הדף - אולי עליך להגדיר את שולי הדף שוב. אל תשכח שיש גם מגבלות מדפסת ואי אפשר להגיע ממש עד קצה קצהו של הדף.

ShY7258

New member
שתיים/שלוש אפשרויות...

1. יתכן וההגדרה של הצגת הערות השוליים שונה או אינה מתאימה. ראי כאשר את מוסיפה הערות שוליים--> אפשרויות--> מיקום ההערה. בחרי ב"תחתית העמוד" ולא "מתחת לטקסט". האפשרויות האחרונה ממקמת את ההערה מיד לאחר השורה האחרונה של הטקסט. 2. יתכן ומחקת הערה קודמת מהטקסט ונשארו בתחתית העמוד כל מיני Control Characters זבליים או סימון של מעבר דף. נסי לסמן את הקטע מסוף הערת השוליים עד סוף הדף ומחקי על ידי Delete. 3. נתקלתי בבעיות כאלו, לפעמים הפתרונות שהצגתי לא עזרו ופתחתי רווחים מדומים באמצעות ה-Enter רק כדי למקם את ההערה במקום הנכון.

למעלה