הערכות מחיר של משלוח מכולה לחוף מזרחי

hookedatwalla

New member
הערכות מחיר של משלוח מכולה לחוף מזרחי

אהלן לכולם
לפני שנה וקצת קנינו מיטה וסלון חדשים, רק שני החפצים האלה עלו לנו סביב ה20 אלף שח, ויש לנו עוד כמה רהיטים וארגזים שנרצה לקחת איתנו לחוף המזרחי.

רציתי לדעת אם מישהו ממכם יודע בערך כמה יעלה לשלוח לארהב מיטת הורים גדולה, סלון ר יחסית רחב, ועוד נניח 30 ארגזים.
זה עניין של 4000 דולר או של 10,000 דולר ?

תודה

נראה לי

איפושהו באמצע. יש שני גדלים של מכולות - 20 פיט ו 40 פיט.
צריך להזמין מישהו מהחברה שייתן הערכה למה הכל ייכנס ואת גם יתן מחיר.
עוד כמה דברים שיש לקחת בחשבון מעבר למחיר המכולה הם הזמן שלוקח לה להגיע, והאם הרהיטים יתאימו למקום בו תגורו?

ilanvag

New member
לאיפה בחוף המזרחי אתם עוברים?

מי מבטיח לכם שבדירה/בית בו תגורו, יהיה מקום לכל הרהיטים הללו?
&nbsp
יכול לומר לך שלפחות באזור בוסטון, יש פה דירות ובתים עם חדרי שינה וסלונים יחסית קטנים...
&nbsp
וספציפית לגבי השאלה שלך -- בקש הערכה מכמה חברות הובלה, ואז תוסיף לפחות 20-30 אחוז (והייתי אומר אפילו יותר) על ההצעה שבה תבחר... אל תדאג, הם כבר ידאגו "לנפח" את התכולה ואת החשבון, עם הוספה של כל מיני עלויות, מסים והיטלים שונים ומשונים (בעיקר בצד האמריקני), כך שאתה תגיע לעלות הרבה יותר גבוהה מההערכה שקיבלת בארץ... ואתה תשלם כמו טטלה, אם אתה רוצה לראות את הרכוש שלך... מניסיון אישי עגום...

hookedatwalla

New member
תשובות

צפון קרולינה זה היעד.
לגבי מקום או ריהוט קיים שיהיה בדירה אני מאמין שנסתדר. זה לא פסנתר כנף זה כולה מזרון 1.8 על 2.0 פשוט הוא ממש איכותי והסלון כנל גם מתפרק הר ואפשר לשחק איתו. הכי גרוע מוכרים בארהב למישהו..או נותנים גם קארמה טובה ועזרה זה טוב ובריא. 1000 דולר לכאן ולשם לא נמות מזה. אני פשוט תוהה אם הכל יסתכם ב5000, 6000 דולר אז אין ספק שאעשה משלוח ואנסה לתזמן אותו בהתאם.

אם אתה מאמין

בקארמה טובה אז כבר תיתן למישהו שזקוק לזה - בישראל.
ב $6000 דולר שתחסוך פלוס עוגמת הנפש, תוכל לקנות יופי של רהיטים איכותיים בארה"ב.

hookedatwalla

New member
למה אתה מייעץ לי מה לעשות

שאלתי סהכ עלות.
ביקשתי את השנקל של משתמשי הפורום בנושא ההובלה והעלות, לא שאלתי האם כדאי לי. אני רוצה את הסלון והספה שקניתי פה. אני רוצה את החפצים האישיים שלי גם שם. הם לא שווים פרוטה, אך עבורי הם עולם ומלואו, ועל 1000, 2000 דולר, לכאן או לכאן, ארצה לשלי אותם איתי.
יום אחד תבין את זה. או שלא. אבל יש סנטימנטים שאין להם ערך כלכלי.

מה לעשות

זה פורום כזה שמייעצים בו מה לעשות

אל תיקח את הדברים כלכך קשה.
בכל זאת - מדובר בספה ומיטה ...
תפדלו - תעשה עם הכסף שלך מה שאתה רוצה.
לכל אחד מאיתנו יש סנטימנטים לדברים אחרים.
ואני את

ויום אחד גם אתה אולי תבין שיש רצון, ויש מציאות.
שיהיה לכם בהצלחה

Fellowship

New member
תשלם 6,000$ עבור משלוח לציוד שעולה 5,700$?

אני מבין שיש עוד מספר רהיטים וארגזים, אינני יודע מה שווים, אבל על פניו היחס לא נשמע משתלם.

NJConfidential

New member
תלוי

אנחנו שלמנו לפני כשלוש שנים בסביבות ה-$5,000 לאיזור ניו יורק למכולה מלאה של 20 פיט. ביצענו את ההעברה עם אוקייאנוס והיינו מאד מרוצים. לא היו הפתעות במחיר והמכולה הגיעה תוך פחות מחודש.

למעלה