הערכת כמויות פרחים- דחוף...

הערכת כמויות פרחים- דחוף...

שלום לכולם, אני צריכה את עזרתכם בבקשה בהערכת כמות פרחים. אני עתידה להכין סידור פרחים ארוך על קורה קדמית של חופה סטנדרטית. חשבתי להכין 4 סידורים (יש לי מתקנים ייעודיים שקניתי ברזין) כשבכל אחד: 10 שושן צחור, 10 ענפי ליזיאנטוס (האם מספיק קיטומים??), אקליפטוס, כרזנטמה ראש (כ- 8 בכל סידור( ואולי גם ארליה. האם זה מספיק?? האם השושן לא גדול מידי? האם יש מקום לשים סייפנים?? אודה על כל עצה בעניין וצירוף תמונות תקריב כדי שאוכל ללמוד. לילה טוב.

בועז בר

New member
השושן מתאים מאוד,

אבל החרצית ראש נראית לי מיותרת. קיטומים יהיו טובים בסביבת הספוג, אבל לצדדים תצטרכי ארוכים יותר. לסידור פרחים ארוך עדיף ירק ארוך, האקליפטוס יוציא לך את הנשמה בלפצל אותו לקטנים קצרים. יש היום שרך מדהים שנקרא בלכמן. יכול להיות מאוד יפה לכזה סידור. סיפנים בהחלט יכולים להיות פרחי קצה. לדעתי את צריכה להוסיף לרשימה 100 קיטומים (25 לכ"א) כדי למלא את המרכז של הסידורים, ולוותר על הראשים. אני לא בטוח שהסידור שבתמונה יכול להיות דוגמא טובה כי הוא לא בנוי על ספוג אחד, אלא על 6 ספוגים קטנים...

תודה רבה

אז אני עושה תחשיב חדש: 4 סידורים כשבכל אחד: ליזיאנטוס- 25 קיטומים + כמה ענפים ארוכים לקחת בחשבון?? שושן- 10 אקליפטוס (אני בכ"ז מעדיפה אותו על פני השרך, אם כי אסתכל עליו כשאזמין את הפרחים)- נראה לי שחבילה תספיק לי בהחלט לכל ארבעת הסידורים. ארליה- כמה לקחת בחשבון לכל סידור?? האם יש ירק אחר שיכול להיות יפה? סייפנים- 5 לכל סידור?? לשים אותם רק בקצוות של הסידור? נראה לי שרק שושן וליזיאנטוס זה דל מידי לא?? איזה עוד פרח כדאי להוסיף? המון תודה.

סידור חזיתי

אם התשובה שלי לא מאוחרת מידי, אז אפשר להוסין ורד גינה לבן יש לו ראש גדול ופתוח והוא זול. כמות של 20-25 לכל סידור בהצלחה

תודה רבה שרון

התגובה לא מאוחרת. האירוע שלי השבוע. יש לך תמונות שאת יכולה להעלות של סידורים חזיתיים שהכנת? הייתי שמחה לראות. אני למשל תוהה איך לשים את הסייפנים. האם בכל 4 הפינות של כל סידור, או רק בקצוות של שני הסידורים הקיצוניים וכו'. בכל מקרה שוב תודה. אגב, הכמויות שציינתי נראות לך בסדר? מה לגבי הליזיאנטוס? את שותפה לדעת בועז לגבי הקיטומים? וכמה ענפים של ליזיאנטוס אני צריכה בשביל הקצוות? תודה רבה מראש.

כמויות לסידור חזיתי

אם את עושה סידור לכל החזית ,שזה בערך 2.5 מטר, אז 4 ספוגים לא מספיקים . אני בונה מ5-6 ספוגים סידורים לא גדולים מאוד וני מתחילה למקם אותם מהמרכז לכיוון הקצוות, כך אני בטוחה שהסידור באמצע וגם אם הוא לא מגיע עד לקצה משני הצדדים לפחות זה סימטרי . הכמויות שאני משתמשת לכל סידור( בעצם כל סידור הוא מאיין אוולי ואני מצמידה אותם כדי שיראו יחידה אחת) הכמויות 20 ענפי שרך האור שבונים את המסגרת לסידור וממלאים את הספוג, 6 שושן צחור לכל ספוג כשל ראש פונה לכיוון אחר, 220 ורד גינה לבן ו 50 קיטומים לבנים . בתוך הסידור יש משחקי גובה של הפרחים וכך נוצר מילוי כמעט מוחלט ורצף של פרחים. אני לא משתמשת בכלל בסייפנים אין לי צורך להאריך לקצוות מקסימום אם לא הגיע עד הסוף אני מורידה קצת ענפי קיסוס מהקצה של הספוג האחרון לכיוון העמוד. אני מקווה שהבנת, אני פשוט לא יודעת איך לצרף תמונה בהצלחה

עזרת לי מאוד.

מתה לראות תמונות של דברים שעשית. כשאת רושמת תגובה, יש למטה "הוספת קובץ" וכך את מוסיפה תמונה. פשוט בוחרת את התמונה שאת רוצה מתוך המיקום שלה במחשב שלך. אני ממש רוצה לראותתתתתתתתתתתת!!! נסי בשבילי אם את יכולה. תודה.

למעלה