הערכת כמות ויטמינים נדרשת.

מיכל164

New member
הערכת כמות ויטמינים נדרשת.

חוששת מאוד לתת לילד ויטמינים מעבר למה שהוא צריך. השאלה איך בדיוק יכולים לדעת שאנחנו לא נותנים יותר מידי?

שולחים בדיקות למעבדות בחו"ל לוודא זאת

היי מיכל, אפשר ורצוי לשלוח בדיקות- רמות מינראלים לבדוק בRBC של DDI. רמות ויטמינים לבדוק במעבדת מטמטריקס. הנציגה יושבת בירושלים - ג'ודי פיינרמן קייזר http://www.feinerman.co.il/aboutus-judy.html יש בדיקה מצויינת שנעזרתי בה המון שנקראת איון ונותנת את כל המידע על חוסרים ועודפים. מאד מומלצת. כך תדעי בדיוק מה חסר ומה עודף גם דרך חומצות אורגניות אפשר לקבל מידע חלקי, אבל כדי לדעת יותר צריך לפחות טריאדה או איון של מטמטריקס. שנה טובה וגמר חתימה טובה, תלמה.

JacobSk

New member
אני לא הייתי עושה בדיקות בגלל חשש

האוברדוז האפשרי במתן ויטמינים. כ"כ ויטמינים מקבוצות B וC נמסים במים ויותרת שלא ניספגת בגוף יוצת עם שתן. ברור שזה לא אומר שאפשר לקבל ויטמינים האלה בקילוגרמים כחה אפשר לעשות נזק לגוף.אבל במינונים של פרוטוקול DAN אפשר לקבל ויטמינים מקבוצות האלה בלי שום חשש. דבר אחר ויטמינים של A E וD .הם נמסים בסביבת שומנים ואוברדוז ממש ילולים לעשות נזק.לכן ליפני טרפיות של מגדוז ויטמין A חייבים לעשות בדיקת רמת ויטמין A בדם.בדיקה הזאת אפשר לעשות בב"ח אאסותה ברישון אלות בדיקה 280 ש"ח. מינונים של ויטמינים E וD ממשלא גבוהים בהמלצות של DAN לכן גם לא הייתי עושה בדיקות של רמות של ויטמינם האלה. RBC בDDI אני ממליצ לעשות מאחורי 3 חחודש מתחילת של פרוטוקול בסיסי.רצוי לעשות שתי בדיקות אחת RBC ואחת שערות.בחפיפה של שתי בדיקות אפשר להבין מגוף מפריש(שערות) ומה קולת( דם RBC) ועל סמך תוצאות האלה לתקן פרוטוקול הבחיחי שהתחלנו לפני 3 חודשים

למעלה