הערכת מטבע

tootbanana

New member
הערכת מטבע

משהו יודע מה ערכו של המטבע לציון חצי יובל להכתרת של אליזבת השנייה? אני יודעת שהוא לא שוה כמעט כלום, אך אני רוצה לדעת כמה הוא שוה בדיוק, אם בכלל?

רוזן71

New member
תות בננה שלום.

המטבע שהיא גדולה ומרשימה שווה רק כשלשה שקלים, השווי הנמוך בגלל התפוצה הענקית של המטבע(מעל 37 מיליון), איפה נעלמת לנו?? בברכה, רוזן.

tootbanana

New member
תודה. יש לי עוד שאלה קטנה

כמה שווה מטבעה ישן של ארץ ישראל שהונפק לפני שלושים שנה? 10 אגורות ישנות ישנות ו5 אגורות ישנים ישנים? וחוץ מזה, לא נעלמתי, פשוט בקרתי בפורומים אחרים. אבל חזרתי

רוזן71

New member
תשובה.

שלום. האגורות משנות ה-60 וה-70 לא שוות כלום, מוכרים אותן לפי משקל! למעט 5 אג´ משנת תשכד(1964) ששוה כ-50 ש"ח,(ועוד 2 סוגי מטבע 1 אגורה משנת תשך). בברכה, רוזן.

רוזן71

New member
תשובה.

שלום. צר לי לאכזבך, אם התאריך תש"ך היה באותיות גדולות יותר היה שווי המטבע כ-500 ש"ח, ואם בנוסף היה לכל שלשת גבעולי השיבולים ארבעה זוגות גרעינים השווי היה מזנק לכ-15000 ש"ח, אולם האגורה שבתמונה לא שווה כלום. בברכה, רוזן.

לוטוף

New member
ריאל סעודי

כמה שווה יריאל סעודי בשיקל ומה היא בעם ערך הכסף בעירק לפני 1500 שנה?

tootbanana

New member
הערכת מטבעות:

כמה שווים ניום אם בכלל המטבעות הבאים: חמישה שקלים משנת תשמ"ג עשרה שקלים משנת תשמ"ד חמש אגורות משנת תשל"ז חמש אגורות משנת תשל"א ואגורה אחת משנת תשל"ד

רוזן71

New member
תשובה.

שלום לתות בננה. למטבעות שברשימה אין ערך אספני, ישנם מטבעות 5 אגורות תשל"א הפוכות ואז זה שווה כ-100 ש"ח. בברכה, רוזן.

למעלה