הערפדית היאאאאאאאא

מיטללל

New member
הערפדית היאאאאאאאא

כן. אני יודעת שהיום לא יום חמישי... אבל אני ממש רוצה שיהיה יום חמישי. חשבתי שאולי זה יעזור
הערפדת היא דנית... Tears of an Angel .... מה שלומך מותק? את לא מתגעגעת אליי? :( איך בצבא?

ישששששששששששששששש

סוף סוף אני!
חיכיתי לזה.... <וגם אני רוצה שיהיה כבר יום חמישי
> מה שלומי? שלומי טוף... <חוץ מהעובדה שהולכים להגיד לי מחר/מחרתיים אם אני הולכת לשמור בערב פסח...ורוב הסיכויים שכן..
> מתגעגעת? מתגעגעת ,בטח מתגעגעת בעיקר לתקופה של ליפני הגיוס שהיינו מדברות הרבה...<כמה לחוצות היינו!!> איך בצבא? פסדר....הבנות שאיתי ממש חמודות ואנחנו מריצות צחוקים... חוץ מזה,עבודה דיי משעממת...
יאללה תתחילו להפציץ בשאלותתת אני אוהבת שאלות

שאלה...

אין לי מה לשאול אבל אשאל משהו שטותי... איך זה להיות ערפדית מוצצת דם? חחחחחחחח

שאלה קשה...

אני מניחה <ומקווה> שנשואה באושר +1 <ועוד אחד בדרך...> ולגבי מקום עבודה ממש אין לי שמץ של מושג..
אני רוצה ללמוד ולעבוד בעבודה טובה,רק אני לא יודעת עוד מה... בכל אופן,זאת תהייה עבודה טובה,ריווחית שאני אהייה מרוצה ממנה ואוכל לתמרן בין קרירה לבין הבית ומשפחה <כן כן...אולי אני שוביניסטית אבל אני חושבת ורוצה להיות זאת שתהייה בבית עם הילדים ותשקיע בהם, אבל לא עקרת בית...אלא משולב עם קרירה...> והכי חשוב,בריאה,מאושרת ובמצב כללי טוב.

כן....

מידי פעם כשיוצא...
פעם אחרונה שתיתי ביום שבת,לא משהו רציני אבל טעים <קוקטייל פרוזן ווטרמלון> בהתחלה כשהתחלתי לשתות הייתי משתכרת מהר... אבל עכשיו כבר פחות ושלא תחשבו שאני שותה הרבה... רק מידי פעם...

טוב... חי חי חי...

אז ככה: במערכת יחסים? אוכל מועדף? נגד סלולארי או בעד? מה אוהבת לעשות? תחביבים? בילויים מועדפים? בן זוג מעידה מזרחית או אשכנזית? סרט אהוב? ספר אהוב? איזו מוזיקה אוהבת? להקה/זמר מועדף? אחים/אחיות/חיות מחמד? אני חושב שזה מספיק כרגע...

שאלותתת.... ../images/Emo98.gif

במערכת יחסים? כן... אני וחבר שלי עוד שבועיים חוגגים שנה
אוכל מועדף? כל מה שעשוי מתפוחי אדמה.... וספגטי ואוכל סיני. נגד סלולארי או בעד? בעד
מה אוהבת לעשות?אוהבת לגלוש באינטרנט,קניות,לבלות,לרקוד,לראות סרטים <בעיקר מפחידים...
>,לעשות שטויות ולצחוק...
תחביבים?אמ...אין משהו מיוחד חוץ ממחשב ולקרוא עיתון
אני משעממת,נכון? אין לי תחביבים מיוחדים בכלל.... בילויים מועדפים?פאבים,מסיבות,בתי קפה,קניות <אמרתי כבר?> ,משחקי וידאו <זה כזה כייף.....> באולינג וסנוקר. בן זוג מעידה מזרחית או אשכנזית? נושנוש שלי הוא חצי תורכי חצי רומני
ואני חצי תורכיה חצי עיראקית וטיפה ספרדיה <איזה שילוב..הא? לא רואים עלי שאני עיראקית בכלל...> סרט אהוב? סרטים מפחידיים בכלליות..
כמו הצלצול, יעד סופי 1 ו-2 ,13 רוחות,בקתת הפחד,לוכד החלומות ויש עוד הרבה..אני לא זוכרת... אבל לא רק...אני אוהבת גם קומדיה. ספר אהוב? האלכימאי. איזו מוזיקה אוהבת? להקה/זמר מועדף? אני אוהבת כמעט הכל... שנות ה-60,70,80,90 <חוץ ממזרחית...שאת זה אני לא אוהבת אבל מסוגלת לסבול> ומוזיקה עכשווית.... אין ממש מישהו מועדף. אחים/אחיות/חיות מחמד?יש אחות בת 30
ואח בן 28
, שניהם נשואין ולא גרים בבית. חיות מחמד אין לי...
הייתי מאוד רוצה אבל ההורים שלי ממש נגעלים... פעם היה לי כלב
אבל הם לא יכלו יותר ומסרו אותו... ועוד לי הם סיפרו שהוא נדרס ולא אמרו את האמת
.

sun232

New member
שאלות!

מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות?
מה הדבר שאת הכי שונאת לעשות?
מה את עושה בצבא?את מרוצה?
כחול או ירוק? ורוד או צהוב?
מה הסרט האחרון שראית?

~אז ככה!~../images/Emo15.gif

מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות?אני אוהבת לגלוש באינטרנט, לרקוד,קניות,לבלות...לעשות שטויות...
מה הדבר שאת הכי שונאת לעשות? אני שונאת לקום מוקדם בבוקר לצבא...זה ממש קשה לי.
מה את עושה בצבא?את מרוצה?אני משרתת במשרד הביטחון-יחדה מחוץ לצבא...אני בעיקרון אמורה להיות על אזרחי אבל משהו נדפק שם ואנחנו בנתיים עם מדים... אם אני מרוצה? אמממממ...בסדר,הבנות שאיתי נורא חמודות ואנחנו צוחקות המון ועד עכשיו השבועות עברו מהר... אהההההה.... היום גם קיבלתי זימון לקצונה
אבל אני לא יודעת אם אני רוצה...אני צריכה לחשוב על זה טוב.
כחול או ירוק? כחולל
ורוד או צהוב? בטח שורוד....
בגלל זה הרבה קוראים לי Pinky Lady כי אני אוהבת דברים ורודים....
מה הסרט האחרון שראית? אמ...מחפשים את נמו
<בפעם השנייה..איזה סרט מתוק זהה>

../images/Emo26.gif../images/Emo25.gif../images/Emo36.gif

אמ... הנשיקה הראשונה שלי בעיקרון הייתה ביסודי,היה לי חבר כמה שנים אז.. אבל האמיתית <צרפתית> הייתה בגיל 16 עם מישהו שהייתי איתו אח"כ שנה וחצי....

sun232

New member
היי סליחה שרק עכשיו ראיתי..

אם תחליטי ללכת לקצונה!
ומה עושה ממש חיילת במשרד הבטחון? ונמו
באמת חמוד!

../images/Emo51.gif

אני צריכה עוד לחשוב על זה... ומהאני עושה בתור חיילת משרד הביטחון? האמת שזה קצת סודי,עברתי הרבה סיווגים ליפני הגיוס ועכשיו אני בעיקרון עובדת עם מידע סודי <אסור לי גם להגיד איפה>

sun232

New member
מאוד עזרת לי להבין על התפקיד...

חח לא נורא
בכול אופן!

ChilD SouL

New member
ממממ.....

אם מחר זה היה היום האחרון שלך עליי אדמות מה היית רוצה לעשות בו ולמה
ו...למה דווקא כשאנשים יודעים שהם הולכים למות הם עושים את כל אשר הם רוצים, למה לא עכשיו

ממממממממ....

אם מחר היה היום האחרון שלי על פני האדמות אז.... הייתי מבלה אותו עם חבר שלי,חברות קרובות והמשפחה.. לא הייתי הולכת לצבא,הייתי מכינה ארוחת בוקר טובה לחבר ואוכלת אותה איתו בים,אחרי זה משכירה אופנוע ים ומתפרעת איתו... את הצהריים הייתי מבלה עם החברים והמשפחה.. קונה להם מתנות וכותבת לכל אחד מכתב.... בערב הייתי יוצאת עם חבר שלי ועם החברה לאיזו מסיבה טובה,רוקדת ומשתכרת ומחכה למה שיבוא....לסוף. חחח...ממש חשבתי על הכל כמעט. חבר שלי היה עונה על כזאת שאלה שהוא היה נוסע למשולש ברמודה ומחכה לראות מה יקרה. ולמה כשאנשים יודעים שהם הולכים למות הם עושים את כל מה שהם רוצים? אממ...אולי בגלל שהם חושבים שיש להם עוד את כל הזמן שבעולם ודוחים את מה שהם רוצים... אבל פיתאום כשזה היום האחרון צריך להספיק הכל. אבל הנה,אני ביום האחרון שלי לא הולכת לעשות משהו שעוד לא עשיתי... ככה שאני לא כמו כולם כניראה.

למעלה