הערפדית השבועית...

מיטללל

New member
הערפדית השבועית...

למרות שאני בעד לתת לי עוד שבוע להיות הערפדית... היה לי מה זה כיף... אבל לרצונות שלי אין שם משקל... ובבגלל שאני לא רוצה שההיא תהרוג אותי.. ובגלל שההיא בפורום מאז תחילתו... וההיא גם מותק באופן כללי.... קבלו אותה... הערפדית השבועית היא...... צלצולה

s h i r k u s h

New member
הנה כמה שאלות ../images/Emo88.gif

1. מדוע החלטת לכנות את עצמך כך? 2. תחביבים? 3. מוזיקה אהובה? 4. איך הגעת לפורום?

הנה אני עונה!!!

1. חברה שלי פתחה את הכרטיס ואז יצא הסרט הצילצול מי שזוכר ככה קראו לי לפני זה אבל כולם חשבו שאני ממין זכר אז שיניתי את זה לצילצולה 2. תחביבים: לנהוג והרבה!!! ים, מוסיקה, לרקוד, לישוןןןןןןן 3. מזרחית במיוחד... 4. סתם נכנסתי לקהילות והופ ראיתי נושא מאוד מעניין מילחמת המינים... אמרתי יש פה קצת אקשן אז שווה מאז אני חולה על הפורום. ואפילו הצעתי לחברה להכנס לפה זאת פריסול לא הייתי כאן המון זמן אז הנה אני!!! חזרתי!

עוד שאלות

אני ממש לא טוב בזה, אז אני אעתיק את השאלות הקודמות שלי
מה החלום שלך?
יום חם עם בריזה קרה או יום קר עם רוח חמימה?
יום בקיץ/יום בחורף
לילה בקיץ/לילה בחורף
מתי לאחרונה היו לך רגשות חזקים כלפי מישהו?
האים את ישירה?
מתי פעם אחרונה אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת לזה?
אם היו נותנים לך את האפשרות להציץ בלבד לזמן כלשהו בעתיד שלך- למתי זה יהיה?
אם היו נותנים לך את האפשרות להציץ בלבד לזמן כלשהו בעבר שלך- למתי זה יהיה?

תשובות ../images/Emo13.gif

מה החלום שלך? לעוף. אבל זה לא יקרה... זה רק חלום
יום חם עם בריזה קרה או יום קר עם רוח חמימה? יום חם עם בריזה קרה יום בקיץ/יום בחורף? יום בקיץ..
לילה בקיץ/לילה בחורף? לילה בחורף (חולה על לילות גשומים) מתי לאחרונה היו לך רגשות חזקים כלפי מישהו? לפני שנה.. בחבר שלי לשעבר האים את ישירה? כן! מתי פעם אחרונה אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת לזה?
לאחותי היום היא עשתה בשבילי משהו ואמרתי לה שאני אוהבת אותה ויאהב תמיד. אם היו נותנים לך את האפשרות להציץ בלבד לזמן כלשהו בעתיד שלך- למתי זה יהיה? לימים שאני אתחתן בעזרת ה' ארצה לראות מי בעלי ומיהם ילדיי.
אם היו נותנים לך את האפשרות להציץ בלבד לזמן כלשהו בעבר שלך- למתי זה יהיה? לימים בתיכון.. להברזות שלי..

זה לא פייר!!!

לא שאלו אותי כלום וזה אומר!!! שאני ממשיכה להיות ערפדית רעה עד שתשאלו אותי!!! אני יושבת כאן ולא זזה עד שאני רואה שאלות!

למעלה