הערפד השבועי\ת

מיטללל

New member
הערפד השבועי\ת

הפעם אתם בוחרים
הבן אדם הראשון שיגיב להודעה יבחר מי הוא רוצה שיהיה הערפד וכך יהיה..... רק הקפידו לא לבחור מישהו שכבר היה :)

sattla

New member
יא אני ראשווווווון ../images/Emo9.gif

יא איזה כיייף לי

sattla

New member
אז אני בוחר ערפד להפעם ../images/Emo70.gif

רגע אני מרגש... המ.. לא מכיר בינתיים אף אחד אז נתחיל מ-ChilD SouL שמוכנה לצאת עם כל עבריין מזדמן
אתם מוזמנים לשרשר אלייה שאלות, נתחיל ב- מה המצב? מה שלומך? איך את מרגישה היום?

מיטללל

New member
גם אני תומכת

והאמת, הייתי בטוחה שכבר היית. את הבחירה הטבעית:) אבל כבר ChilD SouL נבחרה. את תהיי לפני הגיוס שלך. מבטיחה:) בכל מקרה, שאלו שאלות

ChilD SouL

New member
אני מוכנה לתת לה את תורי כי....

היא מתגייסת
אז...קדימה
שרשרו אליה שאלות

Anna Karenina

New member
איזו מתוקה את! ../images/Emo24.gif

בעקרון, די צחקתי כשאמרתי..למרות שנראה לי שיהיה נחמד, להיות ערפד. (והנה, אפילו חרזתי!! )
תודה לארה!

numerw

New member
ידה ידה ידה?:)

לרגל הגיוס המתקרב בצעדי ענק! 1.אם היית חיה איזו חיה היית בוחרת?:) והכי חשוב אם זה גמל את חייבת לבחור עוד אחת! 2.למה את מתגייסת לקורס מכ"ים? אם היית יכולה היית הולכת לקורס טבחים או שהיית רצה בג'בלאות בתור לוחמת ? 3.את מרוצה מהעיר שאת גרה בה? אם היו נותנים אופציה לעבור למקום אחרת, איפה זה היה? 4.ים או בריכה? (זו שאלה רצינית אז תקדישי קצת מחשבה לפני) 5.היית יוצאת עם מישהו שנמוך ממך? 6.יהודי או לא יהודי...משנה לך? זהו לבינתיים:) תתפרעי על התשובות...

Anna Karenina

New member
ידעתי שאני אשכנע אותך בסוף! ../images/Emo9.gif

1.
אם היית חיה איזו חיה היית בוחרת? והכי חשוב אם זה גמל את חייבת לבחור עוד אחת!
לא, דווקא לא בחרתי בגמל..
אם הייתי יכולה להיות חיה, הייתי בוחרת בדולפין. אבל אני בטח אשנה את דעתי עוד 3 דקות.
2.
למה את מתגייסת לקורס מכ"ים? אם היית יכולה היית הולכת לקורס טבחים או שהיית רצה בג'בלאות בתור לוחמת?
אני מתגייסת לקורס מ"כיות כי כל נושא ההדרכה נמצא אצלי "בדם" כבר המון המון שנים..זה משהו שאני מאוד מחוברת אליו. אם אתה מעמיד את האופציה של טבחית מול לוחמת, הייתי הולכת על תפקידי לוחמה.
3.
את מרוצה מהעיר שאת גרה בה? אם היו נותנים אופציה לעבור למקום אחר, איפה זה היה?
בעקרון, אני מרוצה מהעיר שבה אני גרה, כי היא קרובה למרכז, וכל חיי אני גרה באותו מקום, ככה שמתרגלים, בסופו של דבר. אם הייתי יכולה לעבור למקום אחר, (ואני מדברת רק על מעבר בתוך הארץ
), אני חושבת שהייתי עוברת לאיזשהו קיבוץ, או מושב. תמיד רציתי לנסות להיות קיבוצניקית...נשמע מעניין.
4.
ים או בריכה? (זו שאלה רצינית אז תקדישי קצת מחשבה לפני)
באמת, שאלה רצינית שצריכה לקבל מענה רציני...
בעקרון, אני לא בררנית, וחובבת גם ים וגם בריכה. תלוי במצב רוח..אם בא לי שקט, הרבה שמש ומרחב - ללא ספק - ים. אם מתחשק לי משהו קרוב ונוח - בריכה.
5.
?היית יוצאת עם מישהו שנמוך ממך?
יצאתי עם מישהו שהיה נמוך ממני בכמה סנטימטרים, ולא ייחסתי לכך חשיבות, כי הוא באמת היה אדם מיוחד. באופן כללי, אני מעדיפה שיהיו גבוהים ממני, זה פשוט הרבה יותר נוח, ואפשר לנעול נעלי עקב ללא חשש.
6.
יהודי או לא יהודי...משנה לך?
תשמע, אני לא אשקר. אין ספק שעם בחור יהודי, הכל הרבה יותר קל, אין צורך להסביר ולנמק למה אני איתו, והכל פשוט ברור ומובן מאליו. לא יצא לי לצאת עם מישהו נוצרי, למשל, ולכן קצת קשה לי לענות על השאלה, כי לא הייתי בסיטואציה הזו. אני מניחה שיהיה קשה בהתחלה, להתמודד עם תגובות מהחברה והכל, אבל אם באמת רוצים - אני מניחה שזה יכול לעבוד, על אף שזה קשה, ואפילו קשה מאוד. נו, איך הייתי?

numerw

New member
תשמעי...

התשובות בסדר אבל לא עמדת בזמנים!:) 2 דקות רצת לעמוד ההוא שם וחזרת להגיד לי אם באמת רשום עליו 100 מרפקים בחזרה!

numerw

New member
היית רוצה ../images/Emo98.gif

למה לחכות? תגידי, אני אחשוב אם זה מספיק מעניין

Anna Karenina

New member
מתחכם, הא?! ../images/Emo11.gif

עוד קצת מההתחכמויות האלה, ואני אמשיך לנג'ס לך בנוגע לנושאים סתמיים. תחשוב לבד על מה אני מדברת...

למעלה